Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 03 авг 2017 19:21

Head coach Delio Rossi

Някой ентусиаст, като мен, вероятно е редактирал статията. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2017 19:32

На Герена е пълно с журналисти и камери...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2017 20:26

Балкански Орел написа:Тва да отстраниш Легия Варшава с отбор като Астана...Няма кво да се каже повече.Жалко, че скапаните ни медии почти не са писали за тоя мач, а това е много голям успех.

В Астана е събран целият нац.отбор на Казахстан(които са си руснаци основно)+няколко чужденеца. Нещо като казахстанския Динамо К. ;)
При това положение какъв "подвиг" е да биеш някаква си Легия Варшава??? :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2017 20:26

sin4ec написа:На Герена е пълно с журналисти и камери...

А на летището как е? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2017 20:32

blue avalanche написа:

Балига. Но на Герена е пълно. Надали са дошли да ме снимат мене... :)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 03 авг 2017 21:22

sin4ec написа:
blue avalanche написа:

Балига. Но на Герена е пълно. Надали са дошли да ме снимат мене... :)

Току що Спирталци писаха, Делио Роси е приел и утре подписва. Дано да е за добро, че ще е по-добър от Митов се знае.
А за журналята, защо да не те снимат и теб, какво ти има? :)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 авг 2017 21:33

Делио Росииииии ! Мачкай !
[center]Levski & Lazio[/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 авг 2017 21:44

metodito написа:А така... Нямало атака срещу "Левски", нали? А междувременно се вижда и нагледно - от колегата от задните страници - какво се цели с подобни неща: "Ау, Херо, предател. Мастия. У,а..." Оффффф... Първо, Херо да няма някакъв вечен договор с "Левски", като тея незаконните, де понякога се опитват да пробутат - еди-колко си години след това не можеш да, примерно, да водиш друг клуб в България.
Не го разбираме ние българите това животинче футболчето, както би казал бат' ви Сандьо... Няма се оправим в някои отношения. Никога!нт с
Не ми се мисли какво щеше да стане, ако имахме Грант. Мани-мани.
По отношение на избора за треньор... Първо и НАЙ-ВАЖНО: имаме тренор, който не му е подарена дипломата. Идва от призната дестинация и е чужденец. И ВТОРО, не е Жадно, Сухо, гладно, Мозъкопръскащо, кокалесто, Виливилесто или принадлежащ към мъпетите. Така че, защо тоя, а не оня.... пфффф... НЕ Е НЯКОЙ, "млад и обещаващ неграмотник".
Иначе, погледнато в по-тесен поглед... Компромисите винаги са били лош избор - ако е вярно, че условията на Грант са били много високи. С компромиси сме на това дередже. Бе дай сега временно да видим как ще се справи. А айде по-после.... Поправете ме, ако греша, но Тунде не беше първи избор, на времето, нали. Ако си спомням Стойчо искаше някакъв друг. Може и да бъркам. Та така с компромисите. Ако правиш нещо, прави го като хората или въобще не се захващай! Това, както казах е на второ място. ВАЖНОТО е, че не е, знаете (погледни по-горе).
Освен това, Роси ще внесе неща, които са непознати тук - убеден съм. Отборът е нов. Ако един млад отбор тръгне с един такъв специалист, а после му го сменят с друг специалист (ако е жадното, гладното, всичко отива в кофата), поне равен на качествата му (които не ги знам, но не е много "трофеест"), самия отбор ъпгрейдва. Така мисля. Дано.
И дано изхвърлят Буки! :evil:

Не, няма. Към настоящия момент треньор е Николай Митов.
Но както се казва... multiple sources... Да кажем, че съм видял в бъдещето и този ми пост е от понеделник. Пускам го в аванс. :lol: На мен ми звучи съвсем логично, спекулацията, че Аврам Грант има непосилни за изпълнение условия. А на теб не ти ли звучи логично. Като тези "непосилни" условия може да не са пари, а да речем повече власт и свобода. Примерно.
Де да знам. Може пък да не сменят Митов. Кой знае?!
Медиите залагат на Роси, та и аз така... Уж Грант казал на 99% поема "Левски".

Честито!
Доколкото разбирам вече си издател. Нещо като „Утрешен вестник“, но в по-перспективен вариант. „Новините от следващата седмица“. Според мен звучи добре и на английски и немски. Първата новина оправдава името.
Запазваш стила на свободни обобщения, приобщавания интерпретации.
1. Едно мнение на сравнително редовно пишещ във форума, изказано след спекулативна и провокативна информация в СМИ, може ли да се приема за атака? Дори и да съдържа нецензурни обиди? Ако можеше то да символизира границата на атакуващите!!! Никой не отрича, че има атаки. Силните не се оплакват, че са обекти на атаки. Противодействат.
2. Преговорите между ръководството и кандидатите за поста старши треньор са нещо обичайно за практиката на всеки клуб, на всяка компания. Нормално е всяка страна да предяви изисквания, критерии, да изложи виждания, възможности, цели. Съобразяването с посочените фактори не е точно проява на компромиси. Поне не винаги. Ръководството трябва да прецени кой кандидат се вписва най-добре в политиката на дружеството. И да назначи този, за когото прецени, че е най-подходящ.
Нима ако назначаваш работници и служители ти не би разгледал няколко кандидатури за да избереш този, този, който в най-голяма степен отговаря на изискванията? Или ако кандидатстваш за работа ще оспориш правото на работодателят да действа по аналогичен начин?
3. Отново изказваш обобщаващо мнение за групи хора. Неразбирането на футбола от теб и група сънародници не би трябвало да ангажира всички българи. Някои българи имат добри познания, постигат успехи. В миналото, а и сега. Доколкото знам споменатият автор на популярната сентенция за добичето футбол е българин. Безспорен капацитет в областта. При това заблуден левскар.
4. Да очакваме ли много и разнообразни новини, включващи подробности и точни числа от договори, счетоводни документи, биографии? Дори и противоречащи си. Дали в новото издание ще продължиш да разчиташ на много информационни източници, включително и такива, които по ниво на достоверност се приближават до ЕЖК.
5. Ами ако назначат Букарев?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2017 21:53

comorad написа:
Току що Спирталци писаха, Делио Роси е приел и утре подписва. Дано да е за добро, че ще е по-добър от Митов се знае.
А за журналята, защо да не те снимат и теб, какво ти има? :)

А, нищо, ма за кво да ме снимат? :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 авг 2017 21:56

Изображение
Да ни е честит! И дано се бързо се нагоди към нашата джунгла :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.