Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 02 авг 2017 23:51

rhaegar написа:Като знам каква обща мизерия е Лацио.....не е голям комплимент за треньор, че е работил там. Въпреки че Роси е спечелил нещо с тях, което си е мини чудо.

Хейтър, по-добре е от Синишата, Броки или Пипо :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 авг 2017 23:52

rhaegar написа:Като знам каква обща мизерия е Лацио.....не е голям комплимент за треньор, че е работил там. Въпреки че Роси е спечелил нещо с тях, което си е мини чудо.

Така е. Като няма треньор-що няма. Като поканят някой, ако и да е име, ще му се намерят кусури и мизерии. Те за тва сме и отбор, и държава баш последните прошлеци...
Брадчетка ми е в чужбина студентка и ми казва: Не искам да се връщам, щото у нас като си усмихнат и позитивен те гледат накриво и те мислят за урод!
И е права мацката, мдааааааа... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 авг 2017 00:09

sin4ec написа: Така е. Като няма треньор-що няма. Като поканят някой, ако и да е име, ще му се намерят кусури и мизерии. Те за тва сме и отбор, и държава баш последните прошлеци...

Ае, не ми обръщай внимание, аз имам леко негативно отношение към тоя отбор и всички, подвизавали се там. 8-)

JackPackage написа:Хейтър, по-добре е от Синишата, Броки или Пипо :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Трудно може да е по-зле. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 03 авг 2017 00:37

Живко6461 написа:
ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.

Бихте ли обяснили с какво статистиката Ви трябва да потвърди изказаното мнение? Поне достатъчно представителна ли е? Всъщност в случая става въпрос за професионална реализация на един човек в една страна. С кои качества французинът превъзхожда италианеца?
P.S. Доскоро български треньори не бяха работили в Казахстан. Вече няколко години трима се представят сравнително добре. Единият даже много добре. Преди това той не беше работил в чужбина. А в България кариерата му бележеше спад.

Не говоря за никаква статистика. Просто всеки италианец, който е дошъл да се занимава с футбол в България горе-долу нищо не е постигнал. При мен е въпрос на интуиция, дано греша, ако Роси застене на треньорския пост. Французинът е печелил шампионата на Франция с Монпелие. Все едно шампионата в България да го спечели Пирин примерно. Работил е с най-силната селекция на френския национален отбор. Роси освен купата спечелена с Лацио други успехи няма. А в Италия повечето отбори не хвърлят много сили за този трофей, както и в повечето първенства същност турнирите за националните купи се подценяват. Дано греша, и ако ни поеме италианеца да постегнем успехи. Просто изразих лично мнение. На фона на визитките на Грант и Жирар, тази на Роси бледнее. Той е най известен с това, че е набил Адем Ляич, а не с успехите си. Може пък и да стане един от най-успешните треньори на Левски, ако ни поеме. Времето ще покаже!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 авг 2017 01:31

sin4ec написа:

Така е. Като няма треньор-що няма. Като поканят някой, ако и да е име, ще му се намерят кусури и мизерии. Те за тва сме и отбор, и държава баш последните прошлеци...
Брадчетка ми е в чужбина студентка и ми казва: Не искам да се връщам, щото у нас като си усмихнат и позитивен те гледат накриво и те мислят за урод!
И е права мацката, мдааааааа... :(

[offtopic]Прати некоя нейна снимка. 8-)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 03 авг 2017 09:09

Не знам дали е дискутирано ама шведа пак е контузен :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 авг 2017 09:31

1982 написа:
Балкански Орел написа:Напротив.Точно на Делио Роси публиката ще даде много повече време защото има Лациалска жилка.А точно обратното е с евреина, никой не ги харесва.Особено ония с черепите в Сектор Б.

Онези наркодилъри и отрепки са последните, чието мнение трябва да слушате, това са боклуци, които паразитират на гърба на Левски, да припомням ли Сиони и Барселона чие дело бяха и с каква цел ??!

Това са хора, които със смъртта си биха допринесли за благото на цялото човечество, но за съжаление те се бъркат доста в управлението и на Левски и на маркетинговия трик, а и изобщо на БГ футбола.
п.с. Припомни ми за Сиони и Барселона. За целта имам предвид. Аз си спомням само бомбониадата срещу Сиони, но с каква цел беше?
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 авг 2017 09:44

Ръководството на Левски е решило да направи финален жест към старши треньора Николай Митов преди да бъде обявана официално раздялата между двете страни.
Както ТОПСПОРТ първи Ви съобщи, шефовете на "сините" са решили да заложат на италианския специалист Делио Роси, който ще застане начело на столичани в следващите дни. Другият вариант пред Спас Русев е бившият мениджър на Челси - Аврам Грант.

Като жест за всичко, което Митов направи в Левски, "сините" са решили да го изпратят на едномесечна специализация в Испания, като всички разходи ще бъдат поети от клуба, съобщава "Дарик радио".

[offtopic]https://topsport.bg/levski/levski-izprashta-nikolay-mitov-na-spetsializatsiya-v-ispaniya.html[/offtopic]

Вече чувстват ли се спокойни всички фенове на другите отбори, които бяха много покрусени колко лошо се отнася ръководството с Митов? Отдъхнете си. Няма да има мега дела и драми. Борци за правдата, празнувайте :lol: :lol: :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 авг 2017 09:54

Шведският централен защитник на Левски Симон Сандберг отново се контузи. :lol: Съвсем наскоро той се възстанови от травма на коляното, която го мъчеше доста дълго време, а сега отново влиза в лазарета. Това е поредната контузия на защитника, който може да бъде определен като доста "чуплив", което му пречи да разкрие пълния си потенциал на "Герена". През пролетта той записа само един двубой със синята фланелка - още в първия пролетен кръг срещу Пирин.
В началото на лятната подготовка Сандберг тренираше по специална програма и успя да се възстанови и дори да влезе в групата на "сините" в първите мачове. Но сега той отново е получил контузия, която го вади от сметките на треньорския щаб. Симон до момента е записал общо 7 мача за Левски във всички турнири. Той има договор за още два сезона, но от "Герена" правят опити да го скъсат по взаимно съгласие.
Травмата на Сандберг означава със сигурност, че Левски ще привлече нов централен защитник в най-скоро време. Той ще бъде чужденец.
Вчерашната тренировка пропусна и Давид Яблонски, който също лекува контузия. Това означава, че срещу Верея в събота партньор на Димитър Пиргов в отбраната ще бъде опорният халф Георги Ангелов.
Друг футболист, който се оплаква от травма е Иван Горанов. Той също не взе участие в заниманието. В него пък Габриел Обертан се отчете с няколко технични изпълнения, с които си заслужи аплодисменти от своите съотборници.
Източник : Тема спорт
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 авг 2017 10:24

ChuckNorris написа:[offtopic]
Живко6461 написа:
ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.

Бихте ли обяснили с какво статистиката Ви трябва да потвърди изказаното мнение? Поне достатъчно представителна ли е? Всъщност в случая става въпрос за професионална реализация на един човек в една страна. С кои качества французинът превъзхожда италианеца?
P.S. Доскоро български треньори не бяха работили в Казахстан. Вече няколко години трима се представят сравнително добре. Единият даже много добре. Преди това той не беше работил в чужбина. А в България кариерата му бележеше спад.
[/offtopic]
Не говоря за никаква статистика. Просто всеки италианец, който е дошъл да се занимава с футбол в България горе-долу нищо не е постигнал. При мен е въпрос на интуиция, дано греша, ако Роси застене на треньорския пост. Французинът е печелил шампионата на Франция с Монпелие. Все едно шампионата в България да го спечели Пирин примерно. Работил е с най-силната селекция на френския национален отбор. Роси освен купата спечелена с Лацио други успехи няма. А в Италия повечето отбори не хвърлят много сили за този трофей, както и в повечето първенства същност турнирите за националните купи се подценяват. Дано греша, и ако ни поеме италианеца да постегнем успехи. Просто изразих лично мнение. На фона на визитките на Грант и Жирар, тази на Роси бледнее. Той е най известен с това, че е набил Адем Ляич, а не с успехите си. Може пък и да стане един от най-успешните треньори на Левски, ако ни поеме. Времето ще покаже!

Приех коменатра Ви точно като лично мнение. Все пак изрази като "всеки италианец, който който е дошъл да се занимава с футбол в България..." звучат обобщаващо и ангажирани със статистически данни. Колко ли са тези италианци? В други спортове като че ли имаха успехи. Посочих и примери с български треньори в други страни.
Аз не се ангажирам с мнение кой от тримата е най-подходящия. За това ми е необходима доста информация, до която нямам достъп. Нека се съобразим, че "Ние сме "Левски" София". Значи много. Но не и безкрайни възможности за сбъдване на мечти и желания.
Но според мен е крайно време в "Левски" да се привлекат добри футболисти и да се назначат способни треньори. Като че ли се предприеха сериозни действия. Надявам се и желая да са успешни! Комплексно. Като спортни и финансови резултати.
P.S. Приемам коментара за реномето и популярността на Делио Роси. По асоциации един друг треньор би трябвало да е известен преди всичко и най-вече с факта, че в съблекалнята е ударил известен футболист с обувка. Предполагам това е основната причина никой клуб да не му предлага договор, а и той самият да не си търси работа като треньор.

Върни се в “Левски”