rhaegar написа:Като знам каква обща мизерия е Лацио.....не е голям комплимент за треньор, че е работил там. Въпреки че Роси е спечелил нещо с тях, което си е мини чудо.
Хейтър, по-добре е от Синишата, Броки или Пипо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Като знам каква обща мизерия е Лацио.....не е голям комплимент за треньор, че е работил там. Въпреки че Роси е спечелил нещо с тях, което си е мини чудо.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sin4ec написа: Така е. Като няма треньор-що няма. Като поканят някой, ако и да е име, ще му се намерят кусури и мизерии. Те за тва сме и отбор, и държава баш последните прошлеци...
JackPackage написа:Хейтър, по-добре е от Синишата, Броки или Пипо![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Живко6461 написа:ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.
Бихте ли обяснили с какво статистиката Ви трябва да потвърди изказаното мнение? Поне достатъчно представителна ли е? Всъщност в случая става въпрос за професионална реализация на един човек в една страна. С кои качества французинът превъзхожда италианеца?
P.S. Доскоро български треньори не бяха работили в Казахстан. Вече няколко години трима се представят сравнително добре. Единият даже много добре. Преди това той не беше работил в чужбина. А в България кариерата му бележеше спад.
sin4ec написа:rhaegar написа:Като знам каква обща мизерия е Лацио.....не е голям комплимент за треньор, че е работил там. Въпреки че Роси е спечелил нещо с тях, което си е мини чудо.
Така е. Като няма треньор-що няма. Като поканят някой, ако и да е име, ще му се намерят кусури и мизерии. Те за тва сме и отбор, и държава баш последните прошлеци...
Брадчетка ми е в чужбина студентка и ми казва: Не искам да се връщам, щото у нас като си усмихнат и позитивен те гледат накриво и те мислят за урод!
И е права мацката, мдааааааа...
1982 написа:Балкански Орел написа:Напротив.Точно на Делио Роси публиката ще даде много повече време защото има Лациалска жилка.А точно обратното е с евреина, никой не ги харесва.Особено ония с черепите в Сектор Б.
Онези наркодилъри и отрепки са последните, чието мнение трябва да слушате, това са боклуци, които паразитират на гърба на Левски, да припомням ли Сиони и Барселона чие дело бяха и с каква цел ??!
Ръководството на Левски е решило да направи финален жест към старши треньора Николай Митов преди да бъде обявана официално раздялата между двете страни.
Както ТОПСПОРТ първи Ви съобщи, шефовете на "сините" са решили да заложат на италианския специалист Делио Роси, който ще застане начело на столичани в следващите дни. Другият вариант пред Спас Русев е бившият мениджър на Челси - Аврам Грант.
Като жест за всичко, което Митов направи в Левски, "сините" са решили да го изпратят на едномесечна специализация в Испания, като всички разходи ще бъдат поети от клуба, съобщава "Дарик радио".
ChuckNorris написа:[offtopic][/offtopic]Живко6461 написа:ChuckNorris написа:Аз лично не бих се зарадвал на италиански треньор, ако ще и да е Делио Роси. В България са се подвизавали италиански треньори и футболисти и това, което показаха е, че такива хора не могат да виреят у нас. Тактики и т.н. глупости са само за чесане на езиците. Психологически не вярвам да се адаптира Роси, още повече, че никога не е водил отбор извън Италия. За мен французина е най-добрата опция. В краен случай и Грант, но Роси ще е грешен избор при така протеклите обстоятелства.
Бихте ли обяснили с какво статистиката Ви трябва да потвърди изказаното мнение? Поне достатъчно представителна ли е? Всъщност в случая става въпрос за професионална реализация на един човек в една страна. С кои качества французинът превъзхожда италианеца?
P.S. Доскоро български треньори не бяха работили в Казахстан. Вече няколко години трима се представят сравнително добре. Единият даже много добре. Преди това той не беше работил в чужбина. А в България кариерата му бележеше спад.
Не говоря за никаква статистика. Просто всеки италианец, който е дошъл да се занимава с футбол в България горе-долу нищо не е постигнал. При мен е въпрос на интуиция, дано греша, ако Роси застене на треньорския пост. Французинът е печелил шампионата на Франция с Монпелие. Все едно шампионата в България да го спечели Пирин примерно. Работил е с най-силната селекция на френския национален отбор. Роси освен купата спечелена с Лацио други успехи няма. А в Италия повечето отбори не хвърлят много сили за този трофей, както и в повечето първенства същност турнирите за националните купи се подценяват. Дано греша, и ако ни поеме италианеца да постегнем успехи. Просто изразих лично мнение. На фона на визитките на Грант и Жирар, тази на Роси бледнее. Той е най известен с това, че е набил Адем Ляич, а не с успехите си. Може пък и да стане един от най-успешните треньори на Левски, ако ни поеме. Времето ще покаже!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта