Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 14:20

yavorescu написа:...
И въобще не защитавам Митов, да не си останал с такова впечатление. Той е доказана мижитурка без капка чест, след като досега никога не си е подавал оставката като помощник заедно със старши треньора навсякъде, където е работил. Да не говорим, че трябваше сам да напусне след слабите резултати през пролетта, както и след резила в плейофа срещу Верея.

В събота може да си създаде повод да прояви достойнство и да си подаде оставката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2017 14:20

Живко6461 написа:Според мен в случая отдел "Маркетинг" заслужава похвала. Мислиш ли, че специални магазини в посочените, а и в който и да е друг град биха генерирали печалба? Между другото т.нар. фен артикули се продават в много магазини в различни градове. Аз не мисля, че в момента в това направление има сериозни резерви. Евентуално след като отборът тръгне и се увеличи интереса, особено посещаемостта на мачовете.

В Търново вече няма. Не съм в Търново от повече от година, но освен в последните месеци да са направили нещо? В кои градове има. Да, съгласен съм, цял магазин, не, нещо по-малко. Да речем в хилядите молове. Примерно Русе знам, че подобно на Търново има много сини фенове, както и в Плевен. Там не знам, има ли нещо? :roll: И в двата града не съм ходил отдавна...
Евентуално след като отборът тръгне и се увеличи интереса, особено посещаемостта на мачовете.

Ами да, свързани са нещата...
Последна промяна от metodito на 02 авг 2017 14:25, променено общо 1 път.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 авг 2017 14:21

popokutepetel написа:
Jordan1914 написа:
metodito написа:Дербито умря, когато ЦСКА умря. Това е Литекс и се вижда - още с пръкването си, тези винаги са излизали на кило кръв, когато играят с нас. Дерби - градско - "Левски" има със Славия.

Кажи ми на колко мача Литекс или Лудогорец е имало 11хил.фенове на ЛЕВСКИ!Левскар съм,но нека бъдем реалисти.Това ни е грешката на нас,винаги сме вирнали носове,винаги от една измислена победа(2:1 срещу тирето) правим големи работи и говорим много,а от нас се иска просто да идем да дадем 7 или 10 лв кой колкото може и да пеем за отбора си.Не ми се мисли,какво щеше да бъде ако ние ги бяхме били 3:0,но за съжаление,от както гледам Левски(да 23 години не са много),но 3:0 не съм видял,дано успея да видя,дори и срещу тирето!

Ами сезон 2013/2014 г. ги думнахме на Герена с 4:1, но явно не си гледал мача ;)

Говорех за споминалия се ЦСКА,не за Литекс,тях ги знам,че са абонати на големи разлики :D :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2017 14:23

Jordan1914 написа:
metodito написа:Дербито умря, когато ЦСКА умря. Това е Литекс и се вижда - още с пръкването си, тези винаги са излизали на кило кръв, когато играят с нас. Дерби - градско - "Левски" има със Славия.

Кажи ми на колко мача Литекс или Лудогорец е имало 11хил.фенове на ЛЕВСКИ!Левскар съм,но нека бъдем реалисти.Това ни е грешката на нас,винаги сме вирнали носове,винаги от една измислена победа(2:1 срещу тирето) правим големи работи и говорим много,а от нас се иска просто да идем да дадем 7 или 10 лв кой колкото може и да пеем за отбора си.Не ми се мисли,какво щеше да бъде ако ние ги бяхме били 3:0,но за съжаление,от както гледам Левски(да 23 години не са много),но 3:0 не съм видял,дано успея да видя,дори и срещу тирето!

Не знам, за мен ЦСКА умре. Ако онзи, полуръста наистина купи емблемата и ги върнат от мъртвите, тогава, ок. Дотогава...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 14:24

Serafim написа:Митов играе играта и това е. Като го сменят ще си получи неустойка от 3-4 заплати, което са си 30-40к лв. (предполагам, че взема около 10). Чиста работа. :lol: После ще ходи в Ботев Враца, Монтана и тн.
ПП: Няма нищо сигурно, докато не се сложат подписите, но това, че отписват Велев като вариант за помощник на Грант подкрепя тезата ми, че Русев не иска стари курви за бардака си.

Защо трябва да получава неустойка? Нима ръководството не може да подготви договори, според които определен служител, в случая старши треньора да бъде уволнен поради несправяне с работата.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 авг 2017 14:25

Jordan1914 написа:
popokutepetel написа:
Jordan1914 написа:

Ами сезон 2013/2014 г. ги думнахме на Герена с 4:1, но явно не си гледал мача ;)

Говорех за споминалия се ЦСКА,не за Литекс,тях ги знам,че са абонати на големи разлики :D :lol: :lol:

Е ЦСКА няма вече как да ги бием, но сме ги били достатъчно. Финалната рекапитулация е в наша полза и остава завинаги в историята. 190 мача във всички турнири 79 победи за Левски 48 равенства 63 загуби 271:253.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2017 14:27

Живко6461 написа:Защо трябва да получава неустойка? Нима ръководството не може да подготви договори, според които определен служител, в случая старши треньора да бъде уволнен поради несправяне с работата.

Нищо чудно Стойчо да са излъгали така. :evil: Човекът изпълни поставената му цел - зона Европа. Интересно какви цифри са му представили за другото, като причина за освобождаването му?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 14:30

metodito написа:
Живко6461 написа:Според мен в случая отдел "Маркетинг" заслужава похвала. Мислиш ли, че специални магазини в посочените, а и в който и да е друг град биха генерирали печалба? Между другото т.нар. фен артикули се продават в много магазини в различни градове. Аз не мисля, че в момента в това направление има сериозни резерви. Евентуално след като отборът тръгне и се увеличи интереса, особено посещаемостта на мачовете.

В Търново вече няма. Не съм в Търново от повече от година, но освен в последните месеци да са направили нещо? В кои градове има. Да, съгласен съм, цял магазин, не, нещо по-малко. Да речем в хилядите молове. Примерно Русе знам, че подобно на Търново има много сини фенове, както и в Плевен. Там не знам, има ли нещо? :roll: И в двата града не съм ходил отдавна...
Евентуално след като отборът тръгне и се увеличи интереса, особено посещаемостта на мачовете.

Ами да, свързани са нещата...

Имам предвид магазини, в които освен други стоки се продават и т.нар. фен артикули на различни отбори. Има в почти всички градове. Но едва ли има сериозен интерес. Съобразявайки се с данните, които Mikata публикува не съм убеден, че момичетата на "Герена" си заработват заплатите.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2017 14:33

metodito написа:
Живко6461 написа:Защо трябва да получава неустойка? Нима ръководството не може да подготви договори, според които определен служител, в случая старши треньора да бъде уволнен поради несправяне с работата.

Нищо чудно Стойчо да са излъгали така. :evil: Човекът изпълни поставената му цел - зона Европа. Интересно какви цифри са му представили за другото, като причина за освобождаването му?

Това е друг параграф. За изпълнение на определена работа. Би било твърде некоректно, ако е приложен спрямо Стойчо Стоев. За Митов могат да се намерят много поводи за да бъде уволнен поради несправяне с работата.

Върни се в “Левски”