ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Един от най-добрите юноши на Левски избяга и подписа с Ботев

Мнениеот Parmalat » 04 апр 2013 14:35

dodo7271 написа:
Parmalat написа:
Чунчуков дори в неделя игра за "Левски" във вечното дерби с ЦСКА, което селекцията на Владко Шаламанов спечели с 2:1. Чунчуков бе един от голмайсторите на "сините" през сезона, като се очакваше да подпише професионален договор с клуба, но в крайна сметка предпочете да облече екипа на "канарчетата".

http://www.blitz.bg/sport/article/171045

Изпускате си един от най-добрите нападатели в юношеския футбол и взимате Курдов?Отново изпускате тални,но за това може да се вини най-вече ръководството ви,което не му е предложило договор.Но щом това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев значи има качества. :roll:

Parmalat, гледам, че много се вълнуваш от Левски, гледал си и мачовете на юношите. Понеже аз рядко ходя на юношеските срещи, би ли ми казал 6-те най-добри качества, които отличават Чучунков от останалите юноши и го правят един от най-добрите в отбора. Благодаря ти предварително?

Не съм от София,но следя юношеския футбол колкото мога.Левски до 19 години са на второ място след Литекс.Вкарали са 66 гола.Това е статистиката на тримата ви основни голмайстори до момента(19 кръг) в тази група :arrow:
Голмайстори:

1. Кристофър Димитров - 15 гола
2. Цветелин Чунчуков - 10 гола
3. Борислав Цонев - 8 гола
Последна промяна от Parmalat на 04 апр 2013 14:38, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 04 апр 2013 14:36

орчо войвода написа:Ботев Пловдив се превръщат от отбор производител , в отбор крадец на таланти - откраднаха и едно талантливо момче от Панагюрище -Симеон Дидов , което преди две седмици им реши дербито с Локо Пд , като отбеляза два гола за победата с 3-2 .http://sport.plovdiv24.bg/420737.html

Това направо е ужасно! :oops:
Пред това момче предстоеше страхотно бъдеще в мъжкия отбор на "Оборище",а избра да продължи в неизвестния "Ботев"-Пловдив. :mrgreen:
Така се похабяват младите таланти. :idea:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 апр 2013 14:38

Parmalat написа:
dodo7271 написа:
Parmalat написа:
Чунчуков дори в неделя игра за "Левски" във вечното дерби с ЦСКА, което селекцията на Владко Шаламанов спечели с 2:1. Чунчуков бе един от голмайсторите на "сините" през сезона, като се очакваше да подпише професионален договор с клуба, но в крайна сметка предпочете да облече екипа на "канарчетата".

http://www.blitz.bg/sport/article/171045

Изпускате си един от най-добрите нападатели в юношеския футбол и взимате Курдов?Отново изпускате тални,но за това може да се вини най-вече ръководството ви,което не му е предложило договор.Но щом това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев значи има качества. :roll:

Parmalat, гледам, че много се вълнуваш от Левски, гледал си и мачовете на юношите. Понеже аз рядко ходя на юношеските срещи, би ли ми казал 6-те най-добри качества, които отличават Чучунков от останалите юноши и го правят един от най-добрите в отбора. Благодаря ти предварително?

Не съм от София,но следя юношеския футбол колкото мога.Левски до 19 години са на второ място след Литекс.Вкарали са 66 гола.Това е статистиката на голмайсторите ви до момебта в тази група :arrow:
Голмайстори:

1. Кристофър Димитров - 15 гола
2. Цветелин Чунчуков - 10 гола
3. Борислав Цонев - 8 гола

Ок, отне ти малко време да го намериш Гугъл. Аз знам, че е голмайстор. Питам, в колко мача си го гледал, какви са качествата му - бърз ли е, техничен ли е, как заема позиция, как играе с глава, та го определяш за един от най-добрите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 апр 2013 14:45

орчо войвода написа:Ботев Пловдив се превръщат от отбор производител , в отбор крадец на таланти - откраднаха и едно талантливо момче от Панагюрище -Симеон Дидов , което преди две седмици им реши дербито с Локо Пд , като отбеляза два гола за победата с 3-2 .http://sport.plovdiv24.bg/420737.html

Всички юношески школи на водещите ни отбори привличат в редиците си таланти от цялата страна с цел да ги доизградят и евентуално да им дадат поле за изява в мъжките си отбори. Това момче Левски са го привлекли от Пазарджик, а в школите на Литекс и Лудогорец местните се броят на пръсти, така че не виждам нищо лошо в привличането на млади таланти. Сега като се замисля се сещам, че и тези от Барселона вместо да си произвеждат собствени каталунски кадри са отмъкнали невръстния Лео Меси от родината му.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 апр 2013 14:46

Производители на какво? Питай ги, кои са им юноши - Георги Аспарухов може би :oops:
Последна промяна от wannabe на 04 апр 2013 14:47, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2013 14:46

dodo7271 написа:Ок, отне ти малко време да го намериш Гугъл. Аз знам, че е голмайстор. Питам, в колко мача си го гледал, какви са качествата му - бърз ли е, техничен ли е, как заема позиция, как играе с глава, та го определяш за един от най-добрите?

Отбор в челото, с ясно поставени цели и треньор Станимир Стоилов дали ще подпишат тригодишен договор с млад футболист ако в него няма нещата, които си описал и да правят нещата ей така за спорта? ;)
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 апр 2013 14:55

PFC Litex написа:
dodo7271 написа:Ок, отне ти малко време да го намериш Гугъл. Аз знам, че е голмайстор. Питам, в колко мача си го гледал, какви са качествата му - бърз ли е, техничен ли е, как заема позиция, как играе с глава, та го определяш за един от най-добрите?

Отбор в челото, с ясно поставени цели и треньор Станимир Стоилов дали ще подпишат тригодишен договор с млад футболист ако в него няма нещата, които си описал и да правят нещата ей така за спорта? ;)

Искам да кажа, че никой от вас, а и от нас, не беше чувал за Чучунков преди тази новина. Много сме големи на думи и заяждане. А всъщност на абсолютно никой не му пука за младите футболисти, включително и на нас феновете. Ако излезе някой добър, хубаво. Ако не, майната им. В този смисъл, на автора на темата изобщо не му дреме за юношите, важното е да се плюе. Иначе, най-естественото нещо е момчето да отиде там, където ще му предложат по-добри условия и перспектива. Няма лошо, Левски все ще се оправи и без Чучунков.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 04 апр 2013 14:58

Съвсем нормално е момчето да искат да продължат развитието си извън Левски, защото на тях им е ясно че шанса да се наложат в 1-вия отбор клони към 0. Отделно на това в момента (Ботев) изграждаме най-модерната база в БГ, която до октомври ще е готова. Там малките ще имат страхотни условия. Прибавяме и започващия да си върши ролята сателит...който играе в Б група- идеален вариант за преминаването от юношески към мъжки футбол. Иначе (според мен) пича ще бъде преотстъпен на Раковски, като тренира с отбора на Ботев през седмицата (както и другите ни талантливи юношки, които ги готвят евнтуално за 1-вия отбор.
За Цветелин Чунчуков това което видях на няколко клипчета е че е с една глава над другите от набора в Левски и редовно бележи тази година. Но колко е талантлив и перспективен това трябва да го кажат левскарите.

Сори за офтопика, но ето защо децата започват да предпочитат Ботев.
http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=72

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 14:59

Плача. Късам си дрехите, скубя си косите и обмислям ритуални харакири.

Хайде малко по-сериозно, а?
1. Левски в юношеските си формации има поне 4-ма нападателя на възраст 17-19 години. Обяснете ми как може да налага всичките? Може да налага само някой, който действително изпъква значително. Като Антонио и братята Цоневи.
2. Налагането е двустранен процес. Освен желание от страна на треньора, трябва да има желание и от страна на футболиста. Защото аз още помня Мариян Огнянов, Лъчо Балтанов, Сашо Киров, Боян Табаков.
3. Знаете ли колко юноши през последните три години са се завъртяли между водещите ни отбори?

Пожелавам му успех на момчето. Така ги вижда нещата, това смята за правилно, негов е избора. Но всичко останало е поредния опит за "интересна" новина.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 апр 2013 15:07

Ясно е, че не всеки юноша става за първият отбор, от школата на Левски всяка година излизат по-20 момчета и е пределно ясно, че всички няма как да получат място в 1вият отбор!

Но аз друго се чудя защо за толкова години на никой в този клуб не му хрумна, чрез поставен човек да купи един отбор до София и той да играе в Б група! Например Академик София, Костинброд или Сливница, а през седмицата ще си тренират на Герена! И в този отбор да се пращат всичките най-добри юноши от всеки завършващ набор! Както е в Германия с отборите например Шалке Б! Така в тоя отбор ще се пращат всяка година по-десетина момчета и все с договори с Левски! И накрая на сезона най-добре представилите се 3 или 4ма ще могат да се дръпнат в 1вият отбор за следващият сезон! Най-слабите 5 , 6 футболиста ще биват освободени и ще се отвори място за момчетата от по-малкият набор за другият сезон!

Винаги съм се чудил що това нещо не се прави от Левски и ЦСКА и нямам отговор за мен!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”