dodo7271 написа:Parmalat написа:
Чунчуков дори в неделя игра за "Левски" във вечното дерби с ЦСКА, което селекцията на Владко Шаламанов спечели с 2:1. Чунчуков бе един от голмайсторите на "сините" през сезона, като се очакваше да подпише професионален договор с клуба, но в крайна сметка предпочете да облече екипа на "канарчетата".
http://www.blitz.bg/sport/article/171045
Изпускате си един от най-добрите нападатели в юношеския футбол и взимате Курдов?Отново изпускате тални,но за това може да се вини най-вече ръководството ви,което не му е предложило договор.Но щом това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев значи има качества.
Parmalat, гледам, че много се вълнуваш от Левски, гледал си и мачовете на юношите. Понеже аз рядко ходя на юношеските срещи, би ли ми казал 6-те най-добри качества, които отличават Чучунков от останалите юноши и го правят един от най-добрите в отбора. Благодаря ти предварително?
Не съм от София,но следя юношеския футбол колкото мога.Левски до 19 години са на второ място след Литекс.Вкарали са 66 гола.Това е статистиката на тримата ви основни голмайстори до момента(19 кръг) в тази група

Голмайстори:
1. Кристофър Димитров - 15 гола
2. Цветелин Чунчуков - 10 гола
3. Борислав Цонев - 8 гола