С риск да стана досаден .Нали имаме страшно авторитетен,влиятелен и обкичен с много връзки президент на Футболния съюз?
Нали имаме ? Това беше демонстрирано и натъртвано много пъти ? Сега е моментът да го покаже и докаже ! Тогава можем да кажем :
" Е,може да си има някои кусури човекът,но когато трябваше да помогне-помогна за една кауза ,за правдата и справедливостта ! "
Тогава ще има лице да се натиска със зъби и нокти на президентското кресло.И така с един удар ще свали няколко заека ,един от
които е родния Левски.За другите се сещате.
ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
MASTER_COOL написа:Тарикат мъж не писка ;)
Каза Стойчо и се оплака от директивата, октопода, съдията и каквото още му дойде на акъла....
България !!!!
levskarcheto96 написа:Кога ще се преиграе мачът? То буквално няма време, следващият кръг е идната седмица. Мисля, че шансът да се преиграе е под 1%.
В случая това е най-малкият проблем.
Тъй като разстоянието София-Белгард е късо, двата мача могат да се играят в рамките на 3-4 дни.
Голям обир, чак не ми се вярва тоя съдия колко е некадърен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Пак казвам - преиграване няма да има.
Гола е много повече наша вина от колкото вина да носи съдията. Действително, първо е виновна защитата, после вратаря. Тея 5 метра при адвекватност от наша страна не са фактор.
Аз ще съм първият който да ви се извини и ще признае грешката си ако мача се преиграе (искрено се надявам да ми се наложи), но за съжаление никой за такава ситуация няма да си играе да преиграва мача.
Браво на ръководството за позицията!
Гола е много повече наша вина от колкото вина да носи съдията. Действително, първо е виновна защитата, после вратаря. Тея 5 метра при адвекватност от наша страна не са фактор.
Аз ще съм първият който да ви се извини и ще признае грешката си ако мача се преиграе (искрено се надявам да ми се наложи), но за съжаление никой за такава ситуация няма да си играе да преиграва мача.
Браво на ръководството за позицията!
Няма да се преиграе срещата. Грешка е, че съдията не е видял играча навлязъл по-рано.
Които могат, да си спомнят гола с ръка на Марадона. Съдията не е видял, по-късно установиха му грешката.
Преигра ли се мача?
НЕ!
Които могат, да си спомнят гола с ръка на Марадона. Съдията не е видял, по-късно установиха му грешката.
Преигра ли се мача?
НЕ!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
levskarcheto96 написа:Кога ще се преиграе мачът? То буквално няма време, следващият кръг е идната седмица. Мисля, че шансът да се преиграе е под 1%.
В такива случай народът е казал: "Надявай се, к*ре, на пияни жени!"
На Тотнъм не им дадоха дата за последния мач от групата през миналия сезон в ЛК, а имаше период от три месеца, в който можеше да се изиграе. Накрая им дадоха служебна загуба. Какво остава за нас? Просто може да накажат съдията да не свири един - два мача, нищо повече.
-
- Контакти:
Яснооо...Прочетох мненията на сръбския специалист от УЕФА и нашия съдия.При вероятност 1-2% за българи това са 0.00 % !
Пуснах си най-добрите голове на Ромарио ,за да си оправя настроението. И наистина този гений успя !!! След като гледаш такъв
неземен талант не ти се гледа нищо друго...
Пуснах си най-добрите голове на Ромарио ,за да си оправя настроението. И наистина този гений успя !!! След като гледаш такъв
неземен талант не ти се гледа нищо друго...
-
- Контакти:
krumeto написа:Няма да се преиграе срещата. Грешка е, че съдията не е видял играча навлязъл по-рано.
Преигра ли се мача?
НЕ!
Аналогията с "Божията ръка" на Марадона не е напълно правилна, най-малкото защото по онова време видеоповторенията не са имали никакво значение при решаване на каквито и да било казуси във футбола. За първи път, ако не бъркам нещо, по видеоповторение наказаха Франческо Тоти, когато наплю Поулсен от Дания в мач от Евро 2004.
Иначе аз се сещам за два случая, в които след наши мачове в Европа се е заговаряло за преиграване. Единият беше след победата ни срещу "Оксер" през 2005 г., когато ония се жалиха за неправилно изпълнен тъч. Естествено, от УЕФА ги отсвириха, даже по онова време, отново ако помня добре, Иво Ивков заемаше някаква позиция в Централата... При другия беше по-интересно, понеже основание реално си имаше: беше на мача със "Славия" в Прага (завършил 2:2) през есента на 2003 г., където съдията показа втори жълт картон на чешки футболист, но забрави да го изгони... Оня поигра още 10-ина минути, докато по някое време реферът все пак му посочи пътя към съблекалните. Тогава обаче и двата клуба се въздържаха от това да подават протести: нас резултатът все пак ни устройваше, пък пражани си затраяха, понеже нарушението реално беше в тяхна полза.
Сега нарушението не ми изглежда достатъчно грубо, за да доведе до преиграване, пък и с тая сгъстена програма не виждам кога би могло да стане. Най-доброто, на което можем да се надяваме, е някакво парично обезщетение, но не знам дали въобще съществува такава практика.
Само "Левски"!