Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Serafim » 21 авг 2020 08:29

scooool написа:На мен ми е интересно как уреждат Курдата на проби, а нападател като Боруков 189 на 90 килограма... 11 -12 години по млад си търси отбор един месец и накрая Етър!!!!!!!. Не е най прозрачно май

За това изказах мнение, че методите на Сираков са спрели в 2007 година. Нито знае футболисти, нито е гледал и се е интересувал. Вън е от футбола от много време. ПК също не му е там силата. Няма спортно-технически директор за тия работи...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 авг 2020 11:24

scooool написа:На мен ми е интересно как уреждат Курдата на проби, а нападател като Боруков 189 на 90 килограма... 11 -12 години по млад си търси отбор един месец и накрая Етър!!!!!!!. Не е най прозрачно май

Нали писаха, че Минко Герджиков го е предложил и той в качеството си на шеф натиска. ГТ го изгони, но той пак го натресе. Не мога да коментирам мотивите му. При всички случай не са от спортно-техническо естество.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 24 авг 2020 14:07

Дени Алар за пари ли го разкарахте, колко вземаше? Струва ми се, че ви беше най-качествения футболист миналата година, въпреки малкото мачове, в които участва.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2020 14:32

d.milanov написа:Дени Алар за пари ли го разкарахте, колко вземаше? Струва ми се, че ви беше най-качествения футболист миналата година, въпреки малкото мачове, в които участва.

Дени Алар, по прякор патерицата не можеше да развие повече от 5 км в час и единственото нещо, което правеше добре, беше да центрира топката от корнери и фаулове, само че футболът е много повече от това. Доста бездарни нападатели се изредиха в Левски през последните 10 години, но тоя талашит със сигурност намира място в топ 5. Представи си вашия Али Соу в най-яловите му мачове, умножи по 2 и ще получиш Дени Алар. Толкоз.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 авг 2020 14:35

sinqkrepost1914 написа:
d.milanov написа:Дени Алар за пари ли го разкарахте, колко вземаше? Струва ми се, че ви беше най-качествения футболист миналата година, въпреки малкото мачове, в които участва.

Дени Алар, по прякор патерицата не можеше да развие повече от 5 км в час и единственото нещо, което правеше добре, беше да центрира топката от корнери и фаулове, само че футболът е много повече от това. Доста бездарни нападатели се изредиха в Левски през последните 10 години, но тоя талашит със сигурност намира място в топ 5. Представи си вашия Али Соу в най-яловите му мачове, умножи по 2 и ще получиш Дени Алар. Толкоз.

И има сума голове в Австрия. Ама при нашите физкултурници не сколаса. Сега Здравко Димитров не може да закара топката до първа греда - Толкоз.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2020 14:58

W84me написа:
sinqkrepost1914 написа:

И има сума голове в Австрия. Ама при нашите физкултурници не сколаса. Сега Здравко Димитров не може да закара топката до първа греда - Толкоз.

Има сума голове в Австрия, така е, и това е най-странното с оглед на играта му при нас. Още ми е пред очите един мач през миналия сезон на Герена, когато тоя тичаше като баба с два чувала картофи на гърба, която гони трамвая на женския пазар, ама буквално. Това дърво ме е изкарвал извън кожата ми от нерви. Радвам се, че се разкара.
З. Димитров поне влачи, има желание, но няма класа. Докато другите нямат нищо. Аре, при Спиро и Робърта е обратното. Имат некви умения, но там желанието е кът. И не само Здравко. Сети се за центриранията на Мазурек от миналия сезон. Все едно 9 годишно дете бише корнерите. Е такова е всичко в Левски последните 10 години.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 авг 2020 15:01

Няма как да разкараме Алар за пари, при положение, че беше при нас под наем. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2020 16:08

TristaNNN написа:

Няма как да разкараме Алар за пари, при положение, че беше при нас под наем. :?

И го бяха договорили относително евтино за откупуване , но беше очеизваждащо , че не е имал желание да идва , нямаше никаква мотивация да се раздава и би останал само мъртъв тука.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 авг 2020 19:21

Алар така и не му намериха точното място. Мисля зад нападателя беше къде къде по добре да играе.. А и пасовете му бяха доста точни и умни. Показа го доста пъти когато го пускаха зад Костов.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 авг 2020 19:56

Гледах Септември – Локо Сф заради спрягания за десен защитник Педро Ферари. на ниво Б група впечатлява. Научен футболист. Правилно застава, добри извеждащи пасове, сериозно хвърля тъчове, прилична физика (не е слаботелесен). За бързина и техника не мога да кажа, тай като е всеизвестно, че в първа лига се играе много по-бързо и технично. Ако намерят някой да им го купи не би било зле.

Върни се в “Левски”