W84me написа:sinqkrepost1914 написа:d.milanov написа:Дени Алар за пари ли го разкарахте, колко вземаше? Струва ми се, че ви беше най-качествения футболист миналата година, въпреки малкото мачове, в които участва.
Дени Алар, по прякор патерицата не можеше да развие повече от 5 км в час и единственото нещо, което правеше добре, беше да центрира топката от корнери и фаулове, само че футболът е много повече от това. Доста бездарни нападатели се изредиха в Левски през последните 10 години, но тоя талашит със сигурност намира място в топ 5. Представи си вашия Али Соу в най-яловите му мачове, умножи по 2 и ще получиш Дени Алар. Толкоз.
И има сума голове в Австрия. Ама при нашите физкултурници не сколаса. Сега Здравко Димитров не може да закара топката до първа греда - Толкоз.
Има сума голове в Австрия, така е, и това е най-странното с оглед на играта му при нас. Още ми е пред очите един мач през миналия сезон на Герена, когато тоя тичаше като баба с два чувала картофи на гърба, която гони трамвая на женския пазар, ама буквално. Това дърво ме е изкарвал извън кожата ми от нерви. Радвам се, че се разкара.
З. Димитров поне влачи, има желание, но няма класа. Докато другите нямат нищо. Аре, при Спиро и Робърта е обратното. Имат некви умения, но там желанието е кът. И не само Здравко. Сети се за центриранията на Мазурек от миналия сезон. Все едно 9 годишно дете бише корнерите. Е такова е всичко в Левски последните 10 години.