ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2019 16:17

tatusindo написа:
atanasovt048 написа:
tatusindo написа:И за да е пълен цирка - вместо да е с основната група през цялото лято и да е свикнал поне с игровия ритъм , го връщаме към тренировки с отбора когато махнахме Мариани ....

Ето това е върха на аматьорщината и простотията. Имаш играч, не лош, на който плащаш заплата, но не тренира с отбора, а си го пуснал ваканция...

После от нямане накъде - го пускаме два мача титуляр, пича се дъни понеже не е водил подготовка с отбора , ние го оплюваме и на зимата е пътник заедно с бездарниците ....

...И цяла зима всекидневно четем "Къде са новите?" :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 02 авг 2019 16:57

Щом като аргумент срещу ръководството се изтъква Нашименто, явно не сме почнали да се дъним достатъчно... иначе поне щяхте да използвате легитимни аргументи :D

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 02 авг 2019 17:46

За тези които реват с пълно гърло. Отбора беше фалирал преди 6 месеца. Няма тире, но за целта трябва оздравяване - финансово. Утре ако дойде добра оферта за Паулиньо ще бъде продаден - това ще е правилно. Със супер скъпата селекция от миналата година до къде достигнахме, 1 кръг и бараж. Дайте спокойствие на отбора и го подкрепяйте. Критики само от хора които са трето място в България в професионалните си успехи.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 02 авг 2019 18:01

Левски много трудно ще се съвземе след продажбата на Мариани. Няколко пъти по-рано казах, че Мариани е най-важния ни играч, ето че дори и некви араби са го забелязали, само за Хубчев Мариани бил "никой" без отбора...тоя отбор, който вчера беше разбит тотално. Зорлем го направихме смотания македонец герой...

Също така мисля, че 1.4 млн. евро са нищожна сума за футболист като Мариани, във формата, в която се намираше, и след последните мачове, които изнесе. Разбира се, за заплата от 100 000 евра месечно, нашите бяха морално задължени да го пуснат момчето, нека да си ги взима... Но трябваше да му искат между 3 и 5 млн.
Не знам защо си мисля, че румънския мангал я свърши работата така, да не изпусне комисионната.

Иначе, ще се потретя - не трябва да вадим генерални изводи от тези два мача, всичко гадно, което можеше да се случи, ни се случи, а тях ги покри грандиозен късмет и спортно щастие ! Жал ми е за Цветкович, и дано Холмар се оправи по-бързо, и като начало, да възстанови макар и 50-60% от формата си.

П.П. - Не знам защо имам чувството, че скоро ще се разделим с Павел Колев, а може би и с Хубчев. И не защото ще ги уволнят, а защото те сами няма да могат да изтърпят... дано не съм прав !

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 02 авг 2019 18:07

THE G.A.M.E написа:
damyanov1963 написа:Ти разбираш ли какво направиха с Левски? Насадиха у младите манталитета на средняци и това сега им се вижда нормално!
10 000 сега било много публика, а по наше време се срамувахме, ако на мач сме били само толкова - справка - мача с абсолютния дебютант в А група - Пирин, през 73-та - 60 000 и още няколко хиляди около стадиона, които останаха без билети, верно че около 25 000 бяха фенове на Пирин от целия благоевградски окръг, ами със "скиорите" от Рейпас - 50 000, със Шльонск - пак толкова...
Времената се менят, вие, тогава, не сте имали кой-знае колко опции за забавление, да не кажа, че ходенето на мач вероятно е било най-големият купон.
Сега младите, а и хората на средна възраст имат други приоритети... Вчера казаха, че от 20 Юли над 470 000 българи са в Гърция на почивка ...

THE G.A.M.E.... :lol:
Чакай, чакай.... Ние тогава не сме имали опции за забавление ?! А сега вие имате ?! И го казва човек на 20 години, който има 46 000 (четирисет и шест хиляди) мнения в спортен форум ?!?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 02 авг 2019 18:17

filcolins написа:За тези които реват с пълно гърло. Отбора беше фалирал преди 6 месеца. Няма тире, но за целта трябва оздравяване - финансово. Утре ако дойде добра оферта за Паулиньо ще бъде продаден - това ще е правилно. Със супер скъпата селекция от миналата година до къде достигнахме, 1 кръг и бараж. Дайте спокойствие на отбора и го подкрепяйте. Критики само от хора които са трето място в България в професионалните си успехи.

Тоя виц го знам - "критики към властта само от хора, които са били поне трета политическа сила". Оцеляването на клуба е главното, но нищо не оправдава обидния начин, по който изглеждаше отбора срещу някакви си кипърци.

Всичко е същото - резервните защитници са за аматьорски статут, халфова линия няма, напред се взе нещо на кило в последния момент.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 авг 2019 18:31

Ще го напиша по меко та да не ми трият пак мнението......Кои ги е гледал тези нови звезди във синьо и кои ги е одобрил за състава си.Било то и като 2ри и 3ти вариант....Ако се търсят нападатели които играят по добре защитно отколкото нападателно това са хората.Изключвам Холандеца защото е голаджия които бе пускан да изпълнява непривична роля сам зад себе си....

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 авг 2019 18:43

Тук някъде в цялата схема на безхаберие от страна на футболисти , ръководители и шофьори на автобуси, трябва да намерите място и на още една личност!
А именно, .... Хасан Чинчири !
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2019 20:17

Air_Smuggler_FU написа:THE G.A.M.E.... :lol:
Чакай, чакай.... Ние тогава не сме имали опции за забавление ?! А сега вие имате ?! И го казва човек на 20 години, който има 46 000 (четирисет и шест хиляди) мнения в спортен форум ?!?!
Умножи 20-те г. по две и ще си на прав път.
Живял съм в "онова време", московската пропаганда - някъде другаде, ако е възможно де. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 авг 2019 21:06

gkostadinov написа:Публиката трябва да изисква, не може Левски да живурка в посредственост и такива позорни резултати да се приемат с едно голяма работа. Трябва да се питат ръководните фактори начело с президента(назначения такъв) Божков и другите убитляци какво мислят да правят, така ли мислят да я караме.. та те едно извинявайте не казаха на синята публика за един от най-големите резили в ЕКТ. :evil:

Може би не са казали "Извинявайте! на публиката на вчерашния мач, защото нямаше публика. Баси, наистина ли нямаше? А, що нямаше? Щото сме готина и изискваща публика ли? А що не изискваме от човека до нас да се държи прилично. Това можем ли го или ни е шубе? Мен лично ме е шубе и затова нямам грандиозни претенции към останалите. Но тука виждам доста смели момчета. Айде, направете така, да не се повтарят мачовете като вчерашния

Върни се в “Левски”