Мнениеот Air_Smuggler_FU » 02 авг 2019 18:01
Левски много трудно ще се съвземе след продажбата на Мариани. Няколко пъти по-рано казах, че Мариани е най-важния ни играч, ето че дори и некви араби са го забелязали, само за Хубчев Мариани бил "никой" без отбора...тоя отбор, който вчера беше разбит тотално. Зорлем го направихме смотания македонец герой...
Също така мисля, че 1.4 млн. евро са нищожна сума за футболист като Мариани, във формата, в която се намираше, и след последните мачове, които изнесе. Разбира се, за заплата от 100 000 евра месечно, нашите бяха морално задължени да го пуснат момчето, нека да си ги взима... Но трябваше да му искат между 3 и 5 млн.
Не знам защо си мисля, че румънския мангал я свърши работата така, да не изпусне комисионната.
Иначе, ще се потретя - не трябва да вадим генерални изводи от тези два мача, всичко гадно, което можеше да се случи, ни се случи, а тях ги покри грандиозен късмет и спортно щастие ! Жал ми е за Цветкович, и дано Холмар се оправи по-бързо, и като начало, да възстанови макар и 50-60% от формата си.
П.П. - Не знам защо имам чувството, че скоро ще се разделим с Павел Колев, а може би и с Хубчев. И не защото ще ги уволнят, а защото те сами няма да могат да изтърпят... дано не съм прав !