/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
mikata

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот mikata » 19 мар 2018 16:18

Мача вчера и този със Славия си ги прееба Роси с не правенето на смени :idea: Не знам за какви групи за ЛЕ говорите, и след подготовката нищо не играем,вече и защитата не е толкова добра колкото есента :oops:

Левски срещу отборите от Първата шестица:

5.8.2017 година, Верея - ЛЕВСКИ - 2:0
6.9.2017 година, ЛЕВСКИ - Лудогорец 0:0
10.9.2017 година, Ботев Пд - ЛЕВСКИ 2:1
25.9.2017 година, Берое - ЛЕВСКИ 0:0
21.10.2017 година, ЛЕВСКИ - ЦСКА-София 2:2
29.10.2017 година, Лудогорец - ЛЕВСКИ 2:0
25.11.207 година, ЛЕВСКИ - Верея 1:0
18.02.2018 година, ЛЕВСКИ - Ботев (Пд) 1:0
3.03.2018 година, ЛЕВСКИ - Берое 0:0
18.03.2018 година ЦСКА-София - ЛЕВСКИ 1:0

Общо: 10 мача
2 победи, 4 равенства, 4 загуби
Голова разлика - 5:9
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 19 мар 2018 16:39

Аз вече си мисля, че с Роси нищо няма да стане.В България чужд тренер не е успявал.Да идва Сираков и да поема властта.
[center]Levski & Lazio[/center]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 мар 2018 16:42

Роси е тръгнал надолу по склона..
Ако си мислите, че на тая възраст има някакви по-високи амбиции от редовна заплата и хубава храна, значи не сте наред с главата.. ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 мар 2018 18:39

Балкански Орел написа:Аз вече си мисля, че с Роси нищо няма да стане.В България чужд тренер не е успявал.Да идва Сираков и да поема властта.

Айде нема нужда да идва Сираков. Сираков вече е идвал и си е тръгнал. И след като си тръгна освен да плюе по Левски и да пуши пури с ГГ друго не съм го виждал да прави. Имам чувството че половината новорегистрирани с по десетина мнения , които започват с "вън италианското менте" са на Сираков или негови приближени. Само като надуши кинти и почва да се увърта и да подлива вода на неудобни треньори. Още си мисля че онова с Петев беше организирано именно от Сираков. Само как се изниза тогава и се похилваше мазно отсрани. Как пък никой не дойде "спонтанно" да съблече примерно Буш или Костов които са играли в цска ?!
Относно Роси мисля че все още може да му се даде кредит на доверие. Факт е, че той завари един почти нов отбор, предния беше разчистен, а след неговото идване са привлечени поне 8 други нови, като последните 5-6 са от месец - месец и половина. На него му трябва техническо време да отсее житото от плявата, да изгради и стикова боеспособен отбор и да се съсредоточи единствено върху предстоящите двубои. А в момента той все още експериментира в състава и понякога просто няма алтернатива за даден пост. Примерно пускането на Буш на мястото на Костов за мен беше грешка, както и пускането след това на Ривалдиньо. Ясно че Обертан се контузи, но според мен някой боец като Панайотов щеше да е много по-полезен, вместо бразилчето. Но ако с Панайотов пак бяхме паднали пък щяха да го обвиняват ,че прави дефанзивна смяна.
В обобщение - нека да видим какво ще направи до края на сезона, пък тогава да го съдим и уволняваме.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 мар 2018 19:33

Разбира се, че няма нужда може би единственият жив, в трудоспособна възраст, голям левскар, успял като играч и ръководител да е в клуба. Важно е там да са разни местни и чужди ментета, предимно чужди

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 мар 2018 19:59

THE G.A.M.E написа:Моето мнение е, че Роси трябва да бъде съден след евро-мачовете.
С Купа или без, там, в Европа, са кинтите.

Да правим панаири за вчерашното ръгби с наченки на водна топка, е повече от несериозно.
Още повече, че голът на ония е от очеизвадна засада.

Това ще бъде същата ви грешка, като с Митов на 2 пъти .... или Гонзо ..... да остане, да оплеска и лятната селекция и подготовка .... и тогава и да го махнете, файда никаква, ще е заминал и следващият сезон.

Иначе оценките за Роси не са само от вчерашния мач, те са на база на вече 8 месеца нищо несвършена работа и безличен Левски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 мар 2018 20:04

drvasko98 написа:Разбира се, че няма нужда може би единственият жив, в трудоспособна възраст, голям левскар, успял като играч и ръководител да е в клуба. Важно е там да са разни местни и чужди ментета, предимно чужди

Успял като ръководител, когато е бил с успешен треньор. След това само интриги от него. Дори имаше наглостта преди 5 години да каже, че съдиите подпирали Левски. За цска не си спомням да е споделял такива наблюдения. Да не се връщаме по-назад за свалени гащи, сафарита и прочие простотии. За мен е един алчен интригант и нищо повече. Лично мнение. Не го познавам лично, за мен като футболист беше голяма работа, но след това много ми падна в очите. Ако Русев си го хареса , да си го вземе. Гледам че всеки мач, когато Русев е там и Сираков се прави на левскар. Преди не стъпваше.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 мар 2018 20:07

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:Моето мнение е, че Роси трябва да бъде съден след евро-мачовете.

Да правим панаири за вчерашното ръгби с наченки на водна топка, е повече от несериозно.

Това ще бъде същата ви грешка, като с Митов на 2 пъти .... или Гонзо ..... да остане, да оплеска и лятната селекция и подготовка .... и тогава и да го махнете, файда никаква, ще е заминал и следващият сезон.

Иначе оценките за Роси не са само от вчерашния мач, те са на база на вече 8 месеца нищо несвършена работа и безличен Левски.

Какво точно оплеска Роси с подготовката и селекцията? Точно напротив, състава се избистря, отбора играе до край. Окомплектова отбраната и средната линия, остана нападението. Там сме зле. Иначе да го сравняваш с Гонзо и Митов си е просто смешно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 20:08

Балкански Орел написа:Аз вече си мисля, че с Роси нищо няма да стане.В България чужд тренер не е успявал.Да идва Сираков и да поема властта.

А кой ще е все пак треньор, защото Сираков не става за такъв?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 20:10

vvessel написа:
1982 написа:

Какво точно оплеска Роси с подготовката и селекцията? Точно напротив, състава се избистря, отбора играе до край. Окомплектова отбраната и средната линия, остана нападението. Там сме зле. Иначе да го сравняваш с Гонзо и Митов си е просто смешно.

Тъкмо се поизбистри състава и току мине някой добитък, като Берое, Етър и люляците, и вземе че го размъти...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”