Мене ме изуми сектора след изравнителния гол.
По-гипсиран, примирен и безхарактерен сектор не съм виждал от години!
Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Искам и аз да дам моите 5 стотинки мнение. Най-важното - камъните са в градината на ръководството. Решиха да взимат нов нападател..Супер. Ще играе срещу кой? цска 1,цска 2,цска 3 и т.н.? Гледам хората плюят Люпко. Аз бях против назначаването му в началото,но съм на мнение,че с всеки друг треньор щяхме да отпаднем със загуби. Играехме хитро и само липсата на голмайсторски нюх ни лиши както от победа в Словения,така и от победа тук. На моменти дадохме инициативата за прекалено дълго време ,но се съмнявам това да са били неговите инструкции. Жалко - нямахме късмет. Дузпата беше очевидна,но скандинавският п*дал реши да не я дава. Както и да е,момчетата играха колкото можеха и няма за какво да им се сърдим. Задължително ни трябват бек и нападател/
110 години любов!
Аз съм доволен от отбора. Публиката и форумните специалисти са на пъти по-ниско ниво. Христов беше един от най-добрите и в първия и във втория мач, ама то трябва и малко да се разбира играта. За съжаление Сашо бека беше голяма издънка беше. Никакаво чувство за дистанция от противниците и никаква ориентация кой напада и откъде в зоната му, точно обратното на Минев. Там наистина ни трябва попълнение с всичко останало можем да си изкараме съвсем приличен сезон. Може би и перуанецът трябваше да влезе 10-ина минути по-рано. Като цяло клубът на Левски не заслужаваше да продължи, отборът - да.
Поредното разочарование. Оправдания за изпуснатия шанс колкото искаш. Тези, които нападат ръководство, треньор/и, играчите и съдията са в правото си. Имахме изключително удобен шанс да изиграем поне 6 мача в Европа и не се възползвахме за пореден път. Липсата на класа в отбора и най-вече в атака си казаха думата. Когато видях, че изпускаме голове с лека ръка знаех, че осирането предстои. Още се чудя защо продължаваме с тази глупост след гол да се прибираме и оставяме противника да прави каквото си иска. На всички е ясно, че ние резултат трудно можем да опазим когато играем отзад.
Само Левски!
Само Левски!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
wilge написа:Пия си кафето и ви се чудя на акъла. На какво основание очаквахте Левски да продължи в ЛЕ? Нима забравихте, че отбора сега тепърва започва да се съвзема след седемгодишно съсипване. С риск да се потретя: чак след три години много сериозна работа, класни попълнения, знаещ треньор и адекватна управленска политика можем да преодолеем резултатите от действията на един пишман директор и треньор и да очакваме резултати. Кое сега беше наред? Закъснялата селекция? Недостатъчното време за адаптация на трима качествени футболисти? Перуанецът се очертава пътник както е тръгнало. Лошият късмет с противника? От всички възможни отбор да ти се падне този с най- висок коефициент си е лош късмет. Момчетата дадоха всичко от себе си. Играха на предела на възможностите си. От много време не ги бях виждал да играят като отбор. Сега го видях. Играта не беше плод на страхливата тактика "отзад бетон, отпред какво стане." Атаките бяха с разигравания и остри, по крилата и през центъра, пресата висока, покриваха се. Толкова могат. Това е нивото им. Някои реват против Венци. Вярно, че при Стоев беше по- ефективен. Но като го гледам как прилично се справи в дефанзивен план не мога да го обвиня за пропуските. Това е горната му точка. Повече не може. Отделно личаха притеснение и припряност в действията му. Но те са плод на несигурност и ниско самочувствие. На тези които си мислят, че разбират от футбол повече от Майстора ще кажа: Глупаци, гледайте, слушайте и се учете! Човекът каза, че иска поне три класни попълнения за да изпълни поне една от трите цели които са поставени пред отбора. С едната се сбогувахме вече. Нямаме голаджия, двамата Александрови са слаба ракия, липсва качествен плей- мейкър. Апелирах за търпение и толерантност към Нар и Адениджи. Първият започна да се отпуска от мач на мач. Втория до есента ще си заслужи титулярното място. Лошото е, че Веско няма алтернатива, а е на годинки. Редно е да има някой младок да се понаучи покрай него. Пишат, че собствениците се били убедили снощи, че трябва качествен таран. Защо след краха? Ако селекцията беше преди месец?... Уж са умни хора, а не знаят елементарно правило: трябва да посееш, за да жънеш. Но по- добре късно, отколкото никога. Целта пред Левски трябва да остане титла и купа. Защото това е Левски, такава е традицията, отбора е с манталитет на победител (въпреки насаждането на посредственост в последните години). Друг е въпросът, че целите са почти непостижими. Гледах мачове на основните ни опоненти. На този етап са пред нас. Технически и психически. Но играта е футбол и топката е кръгла. Снощи бяхме по- добри, но какво от това. На този етап Левски не е готов за ЛЕ. Във домашната лига трябва да сме безапелационни, защото в съдийската комисия е Елтън Джон до Елтън Джон. Особено по отношение на Левски.
Блажени са вярващите. Тия 3 години работа и после успехите ги слушам от 10 години как все предстоят. След пробива на Мъри в ЛЕ преди сигурно повече от 10 години вече все чакаме да се работи по "2-3 годишна програма" и да се жънат успехи ...забележете къде.... шампионската лига. В тия фантастични филми и децата не вярват. Сега в Тъпспорт извадиха статистика, че Левски от 6г. не е отстранявал отбор в Лига Европа. Истината е, че успехи могат да дойдат единствено ако дойде от някъде чичко-паричко и да не се сменя треньора/мениджъра за щяло и не щяло. 2-3 години Левски изкараха в блатото, дойде Стойчо Стоев, придобиха някакъв облик, класираха се за ЛЕ и някрая какво стана - махнаха го. Еми пада им се да отпаднат още първия кръг. Тоя кор го яде Домуса миналата година дорде му дойде акъл, че нещо което що-годе работи се не пипа.
Да го ева, имаше шанс да стане. Можехме, но първото имахме късмет, вратаря хвана наказателния удар. Второто - греда, нашия изби удар в тяхната врата, далечните на влязоха. Беше хубаво, но не завърши добре. Разпяването на сектора нещо не беше на ниво, но поне отсъстваха глупости от типа - ще ви сереме на ...знаете за какво става въпрос. Без бомби, без факли се получи добре. Сега да видим дали ще купят някой.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
korteneca написа: Имахме изключително удобен шанс да изиграем поне 6 мача в Европа и не се възползвахме за пореден път......
Абсолютно .... Подобен шанс на отбор с толкова нисък коефицент, се отваря веднъж на доста години.
Последна промяна от Red_Neck на 22 юли 2016 12:01, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Абе, плюещите Люпко, последните 5 години кога сте виждали Левски да играе така добре???
Люпко съживи отбора и вече има дух! Вижда се, че ни трябва централен нападател, иначе всички се справиха супер.
Венци беше ужасно зле във всеки един елемент от играта. Тунде е далеч от формата, в която трябва да бъде.
Люпко да остава и да вземем централен нападател и сме готови!
Люпко съживи отбора и вече има дух! Вижда се, че ни трябва централен нападател, иначе всички се справиха супер.
Венци беше ужасно зле във всеки един елемент от играта. Тунде е далеч от формата, в която трябва да бъде.
Айде и аз да си кажа мнението за мача. Атмосферата беше супер до гола. След това публиката се обезвери. Нормално де, още ми беше пред очите мача в Бургас. Всеки един на стадиона знаеше, че няма как да обърнем мача след тоя гол.
Футболистите изиграха много добър мач. За мен си играха на лимита на възможностите, толкова си могат. С малко повече късмет щяхме да ги отстраним.
Стадиона няма да се напълни повече тая година. Причината не е в отбора, аз с радост бих го подкрепял, защото момчетата се раздават, дадоха битка, играхме, но загубихме. И това го има във футбола. Аз няма да стъпя, както и хиляди като мен, заради помията наречена български футбол. Измислени и наредени мачове с хибриди и отбори служебно вкарани в първенството и по телевизора няма да гледам. Кур за българския футбол и до нови срещи на следващия ни евромач.
Докато не се променят кардинално нещата и не се измете плявата в БФС, така ще бъде за съжаление...
Футболистите изиграха много добър мач. За мен си играха на лимита на възможностите, толкова си могат. С малко повече късмет щяхме да ги отстраним.
Стадиона няма да се напълни повече тая година. Причината не е в отбора, аз с радост бих го подкрепял, защото момчетата се раздават, дадоха битка, играхме, но загубихме. И това го има във футбола. Аз няма да стъпя, както и хиляди като мен, заради помията наречена български футбол. Измислени и наредени мачове с хибриди и отбори служебно вкарани в първенството и по телевизора няма да гледам. Кур за българския футбол и до нови срещи на следващия ни евромач.
Докато не се променят кардинално нещата и не се измете плявата в БФС, така ще бъде за съжаление...
Последна промяна от Soulen на 22 юли 2016 12:04, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Lovech2000 написа:Абе, плюещите Люпко, последните 5 години кога сте виждали Левски да играе така добре???
Десен бек и плеймейкър също

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !