Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот twize » 10 яну 2016 10:59

ЕМИЛ написа:Това се прави защото се търси готов футболист , а не се чака година две за да свикне със състава .Търси се бърза печалба , а така не става .Трябва постепенно .

Имам чувството, че това ни е залегнало като манталитет в България, не само във фубола :( Докато не го проумеем и променим не виждам как ще се подобрят нещата в общ план. Все пак се надявам да се осъзнаят повечето хора с ръководни функции. Да видим :roll:

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 10 яну 2016 11:00

Искам сега след като се видя групата за подготовка, всички които мрънкаха за юношите ДА СИ ЗАТВОРЯТ устите... 12 човека!!!

Новите попълнение не са особенна класа, да се надяваме, че Стоев ще направи здрава защита, а нападателя който чакаме ще е наистина добър.

Хубава нова година на всички, живи и здрави.
Изображение

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 10 яну 2016 11:03

Левски взима играл в Ботев румънец
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... nec-359621

Някой помни ли го тоз румънец? Явно той е третия за утре :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 яну 2016 11:04

korteneca написа:Нямам лоши впечатления от този докато играеше за Ботев. Даже май се справяше прилично. :roll:

И на мен точно това ми е останало в главата, но пък нека някой от Ботев да намине и да каже :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 яну 2016 11:10

ralka_levskarka написа:
korteneca написа:Нямам лоши впечатления от този докато играеше за Ботев. Даже май се справяше прилично. :roll:

И на мен точно това ми е останало в главата, но пък нека някой от Ботев да намине и да каже :mrgreen:

Тях играчи не ги интересуват. Загрижени са за Пеевски и Цецо. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 10 яну 2016 11:19

ralka_levskarka написа:Отборът на Левски ще подсили защитата си като привлече румънския централен защитник Сърджан Лукин, който преди време игра за Ботев Пловдив под ръководството на Станимир Стоилов.

Левски замина за Свиленград с 22-а футболисти

След Мехди Бурабия и Александър Александров това ще е третият футболист, който ще подпише със „сините“ в понеделник. Именно заради взимането на двамата централни защитници - Александров и Лукин - не бе продължен договорът на Йордан Милев.

Роденият на 4 март 1986 година Лукин игра за Ботев през 2014-а година. Той записа 4 мача, като вкара и един гол.

Припомняме, че след заседанието на Управителния съвет преди няколко дни Георги Иванов заяви, че Левски ще подпише с Нар през уикенда, а с други трима в понеделник, визирайки Александров, Бурабия и Лукин.

Остава неизвестен нападателят, който ще вземе Левски, за да играе на върха на атаката.

Е и... за какво му е на отбор като "Левски" нападател, я колко си беше хубаво досега без такъв. Ще се преквалифицира някой десен бек :lol: и готово. Създавали по 16 положения на мач без да вкарат гол, голяма работа... тази игра да не се играе на голове? :lol:
Сега сериозно. С нападател дори от типа Гикиевич, мачът за Купата с "Литекс" вместо 0:3 ставаше 4:1 на "Левски". Предвид тревогите и закъсненията лятото/есента точно за тази позиция, проблемът трябваше да е разрешен още октомври/ноември месец. Нищо, де, има време.
Последна промяна от gzagorov на 10 яну 2016 11:24, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 яну 2016 11:21

Лукин е истински трансферен удар ;) Беше голяма класа в Ботев. Титуляр във всички мачове, ако не се лъже беше първият футболист, който направи трансфер след като КТБ си замина. Не мога да не призная, че съм приятно изненадан. Не ми харесва единствено, че до момента не сме се подсилили с десен защитник и чакания таран ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 яну 2016 11:26

bilyaletdinov написа:Лукин е истински трансферен удар ;) Беше голяма класа в Ботев. Титуляр във всички мачове, ако не се лъже беше първият футболист, който направи трансфер след като КТБ си замина. Не мога да не призная, че съм приятно изненадан. Не ми харесва единствено, че до момента не сме се подсилили с десен защитник и чакания таран ;)

Много добър! Това е най-добрия трансфер.
Нар няма ли да го взимаме за нападател? А за десен бек Александров ще свърши работа, аз мисля, че нямаме нужда от подсилване там.
Само Левски!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 10 яну 2016 11:34

bilyaletdinov написа:Лукин е истински трансферен удар ;) Беше голяма класа в Ботев. Титуляр във всички мачове, ако не се лъже беше първият футболист, който направи трансфер след като КТБ си замина. Не мога да не призная, че съм приятно изненадан. Не ми харесва единствено, че до момента не сме се подсилили с десен защитник и чакания таран ;)

Наистина беше много добър, даже беше и национал на Румъния по това време. Разкарахме го заради голямата заплата, даже и бонус щяхме да вземем от Стяуа, ако бяха влезнали в ШЛ, ама Лудогорец ги спря :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 10 яну 2016 12:17

Аз мисля,че ако дойде Лукин го гласят за бек и десен бек няма да се привлича.Доколкото си го спомням,той еднакво добре играе на бека и като ЦЗ.А имаме и Алвеша и Прохазка.За Александров и Бурабия също съм доволен - тъй,че ако станат тия 3 трансфера пиша 5+ на ръководството.Ганаеца е ясно,че е загадка.Остава нападателя,който май ще е Венци Христов - но за него съм доста раздвоен.

Върни се в “Левски”