Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот miro_rz » 01 авг 2017 18:00

Айде честито за Грант и тази година дайте повечко отпор на зелени и червени , че в последно време бяхте гола вода .
Можете съвсем спокойно да атакувате титлата и купата . Имате не лоши футболисти а сега и качествен треньор .
Тази година ще е интересно !
Изображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 18:02

miro_rz написа:Айде честито за Грант и тази година дайте повечко отпор на зелени и червени , че в последно време бяхте гола вода .
Можете съвсем спокойно да атакувате титлата и купата . Имате не лоши футболисти а сега и качествен треньор .
Тази година ще е интересно !

Тази може, ма другата да не плачем...

Абе, както и да е, честит ни треньор! Да му е по вода. И нацитата по трибуните да внимават, че евреин надали не си е вързал гащите и да не се окаже, че освен глоба за антисемитизъм, ще плащаме и месечна заплата на треньор, който не ни е треньор.
Последна промяна от metodito на 01 авг 2017 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2017 18:04

Serafim написа:
Няма проблем, ще ти го напиша по-бавно.

Грант, ако бе дошъл на преговори юни месец, предвид предстоящите мачове в ЕКТ нямаше да се навие на селекция, съставена от сегашните играчи, по-голяма част от които в много лоша физическа форма, а други почти неизвестни за нас, камо ли за него. Щеше да иска играчи, като Обертан и Гомес. Разбирай много пара. Освен това щяха така или иначе да изчакват други опции, като повечето футболисти.
Сега положението е различно. Мачове за ЕКТ няма и няма да го съдят "ми то с Митов щеше да е същото". Има цялото време на света да си обиграва отбора, докато се нижат кръговете и да си прецени от какви и колко играчи ще има нужда на зима. А повярвай, Спас на дали му е обещал, че ще има чистка.

Още по-просто да ти го кажа. Грант през юни - пак 11 нови, но със заплати от по 15-20 хил евро, че и нагоре. Ако не - ще си чака друг отбор да му предложи условия.

Хайде и аз да ти го напиша бааавничко...
Според теб, с края на нашето участие в ЕКТ сезонът приключи... Оттук нататък треньорите не носят никаква отговорност... Изобщо положението е "шапка на тояга"...Пред бъдещият треньор няма НИКАКВИ цели... Никой няма да го "съди"... И т.н.
Правилно ли разбрах???

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2017 18:05

В Израел вече обявиха Грант за сигурен треньор на Левски.
Аз викам все пак да изчакаме до Петък, когато би трябвало да е "церемонията по подписването". :roll:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 01 авг 2017 18:11, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2017 18:07

Живко6461 написа:1. Как си представяте изплащането на дългове без силен отбор, който играе много добре, печели победи, титли, купи и се представя добре в ЕКТ? Дълговете се изплащат с пари. Които трябва да се печелят. Имате ли идеи за финансови източи? Приходите трябва да бъдат по-големи от разходите.

Другото не искам да го коментирам и затова съм оставил само този абзац:
-Вярваш ли си, ама сериозно, че като играете редовно в ШЛ, дай Боже и да я спечелите, дълговете ще бъдат изчистени? Реал, като я печелят редовно, имат ли дългове или са изчистили всичко? За такава хегемония трябват и класни играчи, а те струват пари-и за трансфер, и за заплати, а това са разходи, които трябва да бъдат направени предварително, и да се повтарят във времето с нарастване на сумите. Освен чисто спортно-техническите разходи клубът ви има и разходи "публика с лошо поведение", които не са никак малко и трябва да бъдат ограничени до минимум, дори спрени, но това съм сигурен, че няма да стане.
Иначе успех в правилното харчене на пари, които засега уж нямате достатъчно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 18:16

blue avalanche написа:
Serafim написа:
Няма проблем, ще ти го напиша по-бавно.

Грант, ако бе дошъл на преговори юни месец, предвид предстоящите мачове в ЕКТ нямаше да се навие на селекция, съставена от сегашните играчи, по-голяма част от които в много лоша физическа форма, а други почти неизвестни за нас, камо ли за него. Щеше да иска играчи, като Обертан и Гомес. Разбирай много пара. Освен това щяха така или иначе да изчакват други опции, като повечето футболисти.
Сега положението е различно. Мачове за ЕКТ няма и няма да го съдят "ми то с Митов щеше да е същото". Има цялото време на света да си обиграва отбора, докато се нижат кръговете и да си прецени от какви и колко играчи ще има нужда на зима. А повярвай, Спас на дали му е обещал, че ще има чистка.

Още по-просто да ти го кажа. Грант през юни - пак 11 нови, но със заплати от по 15-20 хил евро, че и нагоре. Ако не - ще си чака друг отбор да му предложи условия.

Хайде и аз да ти го напиша бааавничко...
Според теб, с края на нашето участие в ЕКТ сезонът приключи... Оттук нататък треньорите не носят никаква отговорност... Изобщо положението е "шапка на тояга"...Пред бъдещият треньор няма НИКАКВИ цели... Никой няма да го "съди"... И т.н.
Правилно ли разбрах???

Чукча, чукча... Хич не обичаш да четеш. Там някъде, в мнението ми съм писал за трансферите и обиграването на отбор. Ще те оставя да го прочетеш пак, защото явно имаш нужда от повече четене.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2017 18:19

Кашчей написа:-Вярваш ли си, ама сериозно, че като играете редовно в ШЛ, дай Боже и да я спечелите, дълговете ще бъдат изчистени? Реал, като я печелят редовно, имат ли дългове или са изчистили всичко?

Няма отбор без дългове. Важното е, да може да ги обслужваш. Ако играем редовно групова фаза в ЕКТ, на никой няма да е проблем, че имаме дългове от рода на 10-12м лева.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 18:22

Кашчей написа:
Живко6461 написа:1. Как си представяте изплащането на дългове без силен отбор, който играе много добре, печели победи, титли, купи и се представя добре в ЕКТ? Дълговете се изплащат с пари. Които трябва да се печелят. Имате ли идеи за финансови източи? Приходите трябва да бъдат по-големи от разходите.

Другото не искам да го коментирам и затова съм оставил само този абзац:
-Вярваш ли си, ама сериозно, че като играете редовно в ШЛ, дай Боже и да я спечелите, дълговете ще бъдат изчистени? Реал, като я печелят редовно, имат ли дългове или са изчистили всичко? За такава хегемония трябват и класни играчи, а те струват пари-и за трансфер, и за заплати, а това са разходи, които трябва да бъдат направени предварително, и да се повтарят във времето с нарастване на сумите. Освен чисто спортно-техническите разходи клубът ви има и разходи "публика с лошо поведение", които не са никак малко и трябва да бъдат ограничени до минимум, дори спрени, но това съм сигурен, че няма да стане.
Иначе успех в правилното харчене на пари, които засега уж нямате достатъчно!

Аз пък съм на мнението на Живко. Без инвестиции няма начин да имаме успехи. Докато чакаме да върнем милионите с мачове в А група и 1-2 противника в ЛЕ може да останем със същата бройка фенове, като на Славия.
Ако догодина влезнем в ШЛ (съвсем условно говорим) и приберем 15 млн евро - 5 да вземе тоя дето дърпа конците, 5 да се дадат за отбора (заплати + нови трансфери) и 5 да отидат за погасяване на заеми пак ще погасим повече отколкото за 4-5 години кретане.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 авг 2017 18:23

Копирано от https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ata-443144 © http://www.gong.bg

То истина ли е или е шега?Ако не е шега много лошо за бюджета
на ЛЕВСКИ.
И моля Ви този път не ми изривайте мнението.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 18:26

Kris_men2000 написа:Копирано от https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ata-443144 © http://www.gong.bg

То истина ли е или е шега?Ако не е шега много лошо за бюджета
на ЛЕВСКИ.
И моля Ви този път не ми изривайте мнението.

Вчера говореха за 25 К евро, сега за 67 К.. Не вярвам. Аз смятам, че 25К евро е съвсем нормална заплата. Само да си спомним, че травеститът Деса подписа за 200к годишна заплата.
110 години любов!

Върни се в “Левски”