Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 01 авг 2017 17:17

И тримата треньори са били добри но сега никой в техните страни не ги иска да ги наеми.Значи са нещо от рода на Вили Вуцов и Митов в техните държави а ние им се кефим като ,че ли са световни звезди.КОЙТО И ОТ ТРИМАТА ДА НАЕМЕМ ЩЕ СГРЕШИМ МНОГО ЖЕСТОКО.ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2017 17:28

Kris_men2000 написа:И тримата треньори са били добри но сега никой в техните страни не ги иска да ги наеми.Значи са нещо от рода на Вили Вуцов и Митов в техните държави а ние им се кефим като ,че ли са световни звезди.КОЙТО И ОТ ТРИМАТА ДА НАЕМЕМ ЩЕ СГРЕШИМ МНОГО ЖЕСТОКО.ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.

Това не ги прави автоматично лоши треньори. Някои хора просто не знаете какво искате. Не искаме Митов, но и треньори, от които един е стигал финал в ШЛ, втори е печелил купата на Италия, а трети е бил шампион на Франция не стават... Съжалявам, но Моуриньо, Гуардиола, Клоп, Конте, Анчелоти и т.н. си имат отбори и Левски със сигурност не е приоритет за тях. Който и да назначат все ще му намерим недостатъци. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 17:31

Изображение
\
Аз пък казвам да си държим Митенцето.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2017 17:37

Аз викам направо да се самозакриваме :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 авг 2017 17:40

groti написа:Просто трябва да сме пред Лудогорец в края на първенството. Тирето не ни интересува - те са "skip" още 2 години, т.е. ако лудите издънят някъде имаме реални шансове да се борим за ШЛ. Явно и шефовете разчитат на това. А ние трябва да се молим Лудите да продължат в ШЛ и да оставят първенството на заден план.

Напротив . Да се надяваме Лудогорец да паднат от Апоел БШ и после в плейофа за влизне в ЛЕ и да грохнат в първенството ...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 17:44

blue avalanche написа:
Serafim написа:
Warped написа:Верно ли заплатата ще му е 25 хил. евро :o :arrow: Много ми се струва за Левски, но ако са решили да го правят трябваше преди мачовете срещу Сутиеска

Колега, колко пъти да говорим едно и също.
Спас не смени Митов преди това, защото нито Грант, нито Роси или французина щяха да се навият на селекция с Панайотов, Буш, Рошу, Мапуку, Цветкович, Горанов, както и такива за бройка, като Мики Орачев, Любенов, Дидо... Щяха да искат още такива, като Гомес и Обертан. Щяха да искат моментално да се разкарат Нар и Адениджи. Щяха да искат централни защитници, бекове и тн.

Значи тогава нямало да се навият, а сега ще се навият???
Някой схвана ли?

Няма проблем, ще ти го напиша по-бавно.

Грант, ако бе дошъл на преговори юни месец, предвид предстоящите мачове в ЕКТ нямаше да се навие на селекция, съставена от сегашните играчи, по-голяма част от които в много лоша физическа форма, а други почти неизвестни за нас, камо ли за него. Щеше да иска играчи, като Обертан и Гомес. Разбирай много пара. Освен това щяха така или иначе да изчакват други опции, като повечето футболисти.
Сега положението е различно. Мачове за ЕКТ няма и няма да го съдят "ми то с Митов щеше да е същото". Има цялото време на света да си обиграва отбора, докато се нижат кръговете и да си прецени от какви и колко играчи ще има нужда на зима. А повярвай, Спас на дали му е обещал, че ще има чистка.

Още по-просто да ти го кажа. Грант през юни - пак 11 нови, но със заплати от по 15-20 хил евро, че и нагоре. Ако не - ще си чака друг отбор да му предложи условия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 17:47

Боримиров ли е този "някой" де не иска Кокала? Обаче Буки остава, ъ?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2017 17:48

Serafim написа:Грант, ако бе дошъл на преговори юни месец, предвид предстоящите мачове в ЕКТ нямаше да се навие на селекция, съставена от сегашните играчи, по-голяма част от които в много лоша физическа форма, а други почти неизвестни за нас, камо ли за него. Щеше да иска играчи, като Обертан и Гомес. Разбирай много пара. Освен това щяха така или иначе да изчакват други опции, като повечето футболисти.
Сега положението е различно. Мачове за ЕКТ няма и няма да го съдят "ми то с Митов щеше да е същото". Има цялото време на света да си обиграва отбора, докато се нижат кръговете и да си прецени от какви и колко играчи ще има нужда на зима. А повярвай, Спас на дали му е обещал, че ще има чистка.

Още по-просто да ти го кажа. Грант през юни - пак 11 нови, но със заплати от по 15-20 хил евро, че и нагоре. Ако не - ще си чака друг отбор да му предложи условия.

Тва е все едно да викнеш Гордън Рамзи и да му кажеш, ето ти тия 2 мандарини и парче стара шунка, направи патица с портокали. Нямаме претенции как, но държим на официалната вечеря в петък, да е супер вкусна. Междувременно, в сряда, ако си слушкал, може и да ти дадем бутче и половин портокал, ма не повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 17:49

ЕМИЛ написа:
groti написа:Просто трябва да сме пред Лудогорец в края на първенството. Тирето не ни интересува - те са "skip" още 2 години, т.е. ако лудите издънят някъде имаме реални шансове да се борим за ШЛ. Явно и шефовете разчитат на това. А ние трябва да се молим Лудите да продължат в ШЛ и да оставят първенството на заден план.

Напротив . Да се надяваме Лудогорец да паднат от Апоел БШ и после в плейофа за влизне в ЛЕ и да грохнат в първенството ...

А,дали няма да се концентрират още повече в първенството ако отпаднат? Миналата година ясно се виждаше, че им е трудно да играят и на двете места. Ето, срещу тирето играха с резервите с мисъл за ШЛ. С нас също се навиха да го отложат мача (и слава богу) с мисъл за ШЛ.
110 години любов!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 17:50

Noname написа:Иска ми се и имам основание, а не мога да се зарадвам... Направи се добра селекция с идея да бъде стабилна основа за отбор в следващите 2-3 години. Мисли се за сериозен треньор след много, абсолютни недоразумения изредили се върху отбора ни... И все пак... целият завой от "Имаме план за изплащане на всички дългове в следващите няколко години" до "Имаме план как да изхарчим нови милиона с цел да направим добър отбор" страни от всякаква логика.
Исках прозрачно управление и максимално чист и свободен от дългове "Левски". Знаех, че няма да видя купи, титли и четвърт финали скоро... Може би този обрат ме обърква, но изпитвам несигурност и лек страх за бъдещето на отбора ни...

Представа си нямаме, какво се случва в "Левски"! Това нещо, след като бъде реализирано, няма да ни остави в положението, в което сме сега! Ще бъдем по-смислен клуб или ще бъдем един тотално фалирал клуб. Не знам!
Сякаш някой прави последен, пиянски залог "Всичко или нищо!". Дано греша и дано управляващите "Левски" не са толкова безотговорни, защото поне за мен този клуб е много по-важен като идея и символ, отколкото като купи... Дано се окажа тъп параноик!

1. Как си представяте изплащането на дългове без силен отбор, който играе много добре, печели победи, титли, купи и се представя добре в ЕКТ? Дълговете се изплащат с пари. Които трябва да се печелят. Имате ли идеи за финансови източници? Приходите трябва да бъдат по-големи от разходите.
2. Искате прозрачно управление? Какво означава прозрачно управление? Да получавате пълна информация за дейността на дружеството? От каква позиция желаете тази прозрачност, тази информация? Мислите ли, че желанието Ви е реално? Наистина ли допускате, че съществува компания, която осигурява за всеки, който пожелае пълна прозрачност за дейността си?
3. Приемате ли за реалистичен варианта поради фалит или прекалено слаб отбор "Левски" да стигне до най-долните групи и след това с изплатени дългове тръгва напред и нагоре. Побеждава, изкачва стъпало по стъпало, стига до ППФЛ и отново печели титли и купи? Подобен скок нагоре може да бъде реализиран от силен отбор. Който се създава с пари. Само с "Ние сме "Левски" София" няма да стане. Отново стигаме до въпроса откъде ще дойдат парите? Както отново повтарям мнението си, че изплащане на дългове със слаб отбор е невъзможно.
4. Този проект ще успее зависи от много фактори. Най важните са намеренията и способностите на ръководството да съставят наистина силен отбор с много добри треньори и футболисти, и да се справят с различните проблеми, възникващи при изпълнението.
Не всички проекти са успешни. Дори и когато са създадени с най-чисти мисли.
Последна промяна от Живко6461 на 01 авг 2017 18:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”