Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 15:06

Warped написа:Верно ли заплатата ще му е 25 хил. евро :o :arrow: Много ми се струва за Левски, но ако са решили да го правят трябваше преди мачовете срещу Сутиеска

Колега, колко пъти да говорим едно и също.
Спас не смени Митов преди това, защото нито Грант, нито Роси или французина щяха да се навият на селекция с Панайотов, Буш, Рошу, Мапуку, Цветкович, Горанов, както и такива за бройка, като Мики Орачев, Любенов, Дидо... Щяха да искат още такива, като Гомес и Обертан. Щяха да искат моментално да се разкарат Нар и Адениджи. Щяха да искат централни защитници, бекове и тн.

Повтарям: селекцията я прави Боримиров, на когото явно Спас има доверие, че няма да е Гонзовата - ментета с дебели комисионни за мениджърите и високи заплати, които после се разпределят по веригата нагоре. Селекцията е готова, картите са на масата. Който се навие да е треньор, вероятно ще се съобразява с това, че няма да се привличат 11 нови играча на зима, а само няколко попълнения. Вероятни напускащи, ако не по-рано, ще са Нар, Адениджи и Боян. И вече според представянето на останалите.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 авг 2017 15:06

Грант има предимство, че е работил с различни култури в различни държави. Ставал е шампион на Сърбия, която държава е близка по манталитет до нашата. Освен това има престои в различни първенств и т.н. Факт е, че почти навсякъде е имал успехи...

Не знам доколко другите кандидатури имат опит извън пределите на роднините си, защото тук няма нищо общо...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 авг 2017 15:09

За мен е напълно нормална заплата ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2017 15:13

mikata написа:Кокала след като взе пари от микренския за финала за купата дали ще го искат за помощник :?:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти ли му предаде парите или само му ги преброи? :)
Хубчев, рапарът с обърнатата шапка, Кокала, половината футболисти на Берое и Монтана, съдиите, ..... изпускам ли някой, който да не е взел пари за купата? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 авг 2017 15:13

Па, половин милион лв на година е тва (без бонусите). Кво се прави Финягата. Тва са две нови S-класи. :lol: :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 15:21

Red_Neck написа:
mikata написа:Кокала след като взе пари от микренския за финала за купата дали ще го искат за помощник :?:

Хубчев, рапарът с обърнатата шапка, Кокала, половината футболисти на Берое и Монтана, съдиите, ..... изпускам ли някой, който да не е взел пари за купата? ;)

От Монтана са взели четима играчи пари плюс Кокала,това го знае всеки в Монтана,затова кмета ги изгони 2-3 дни след финала!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2017 16:57

Serafim написа:
Warped написа:Верно ли заплатата ще му е 25 хил. евро :o :arrow: Много ми се струва за Левски, но ако са решили да го правят трябваше преди мачовете срещу Сутиеска

Колега, колко пъти да говорим едно и също.
Спас не смени Митов преди това, защото нито Грант, нито Роси или французина щяха да се навият на селекция с Панайотов, Буш, Рошу, Мапуку, Цветкович, Горанов, както и такива за бройка, като Мики Орачев, Любенов, Дидо... Щяха да искат още такива, като Гомес и Обертан. Щяха да искат моментално да се разкарат Нар и Адениджи. Щяха да искат централни защитници, бекове и тн.

Значи тогава нямало да се навият, а сега ще се навият???
Някой схвана ли?

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 01 авг 2017 17:02

Иска ми се и имам основание, а не мога да се зарадвам... Направи се добра селекция с идея да бъде стабилна основа за отбор в следващите 2-3 години. Мисли се за сериозен треньор след много, абсолютни недоразумения изредили се върху отбора ни... И все пак... целият завой от "Имаме план за изплащане на всички дългове в следващите няколко години" до "Имаме план как да изхарчим нови милиона с цел да направим добър отбор" страни от всякаква логика.
Исках прозрачно управление и максимално чист и свободен от дългове "Левски". Знаех, че няма да видя купи, титли и четвърт финали скоро... Може би този обрат ме обърква, но изпитвам несигурност и лек страх за бъдещето на отбора ни...
Представа си нямаме, какво се случва в "Левски"! Това нещо, след като бъде реализирано, няма да ни остави в положението, в което сме сега! Ще бъдем по-смислен клуб или ще бъдем един тотално фалирал клуб. Не знам!
Сякаш някой прави последен, пиянски залог "Всичко или нищо!". Дано греша и дано управляващите "Левски" не са толкова безотговорни, защото поне за мен този клуб е много по-важен като идея и символ, отколкото като купи... Дано се окажа тъп параноик!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 авг 2017 17:05

mikata написа:
Red_Neck написа:

От Монтана са взели четима играчи пари плюс Кокала,това го знае всеки в Монтана,затова кмета ги изгони 2-3 дни след финала!

:lol: :lol:
Ее, че той кмета е най- големият "играч" в уговорените мачове на Монтана.
Нищо не става без негово съгласие 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 17:09

Просто трябва да сме пред Лудогорец в края на първенството. Тирето не ни интересува - те са "skip" още 2 години, т.е. ако лудите издънят някъде имаме реални шансове да се борим за ШЛ. Явно и шефовете разчитат на това. А ние трябва да се молим Лудите да продължат в ШЛ и да оставят първенството на заден план.
110 години любов!

Върни се в “Левски”