Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 11:19

groti написа:
onegavon написа:Добре де, като не знае английски как е взимал поръчките в ЮАР?.Може би знае африкаанс и зулуски човека ?Лошото е,че тука не му вършат работа тези езици.Освн наш Ицо да му направи контакт с Путко Мафани и да почва треньор обратно в ЮАР.

Показвали са му в менюто или като в китайския ресторант са му казвали номерца.
Той и ваш Ицо е един полиглот. Айн, цвай, дрън.. Фърст халф фифти фифти, секонд халф айм нот лайк. Направо да вземат с Барека тримцата да направят една преводаческа агенция :lol:

хахахха, забравих за Ицо. Е, той как се е оправял в ЮАР вече ми е пълна загадка. Едно е: "coke and scotch", друго е цял отбор...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 11:33

metodito написа:[offtopic]
Живко6461 написа:Тук беше публикувано, че Николай Митов е работил като сервитьор в ЮАР. Аз не виждам нищо лошо. Интересно как се е справял с работата, ако не владее и то на добро ниво английски език? Предполагам, че не владее друг от официалните езици.
Съществува стар виц за сервитьор на черноморието. Мноооого стар, но според мен все още актуален.
"Посетител в ресторанта:
- Do you speak English?
Сервиторът, свивайки един по един пръстите на едната ръка, помагайки си с показалеца на другата:
- Шишче, кебапчета, кюфтета!
Посетителят, неразбирайки отговора:
- Sprechen Sie Deutsch?
- Дойч нямаме."
[/offtopic]
Винаги съм се чудил на какво ли не... Гонзо живя, колко? Година? Във Франция, без бъкел френски. Иначе, сериозно... Нарича се "работно ниво". Пък и то онова там не е английски като света. Само, като си помисля, че на светофара викат robot... :lol: Пък може и африкаанс да е научил, кой знае?!

Не знам Георги Иванов дали е научил френски език. За мен не е важно. Но за някои професии е задължително владеенето на езици. За сервитьор - поне местния. Вече почти навсякъде и някой от т.нар. международни, най-често английски. В зависимост от ранга на заведението поне за част от персонала. Минималното задължително ниво е различно за различни професии, за различните ситуации... Нарича се ... по-различни начини. Това, че на светофара викат robot не би трябвало да предизвиква предубеждения. Във всички езици съществуват звучащи особено и странно за чужденците думи. Между другото с какво "светофар" описва по-добре съоръжението в сравнение с "robot"?

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 01 авг 2017 11:34

metodito написа:
groti написа:
onegavon написа:Добре де, като не знае английски как е взимал поръчките в ЮАР?.Може би знае африкаанс и зулуски човека ?Лошото е,че тука не му вършат работа тези езици.Освн наш Ицо да му направи контакт с Путко Мафани и да почва треньор обратно в ЮАР.

Той и ваш Ицо е един полиглот. Айн, цвай, дрън.. Фърст халф фифти фифти, секонд халф айм нот лайк. Направо да вземат с Барека тримцата да направят една преводаческа агенция :lol:

хахахха, забравих за Ицо. Е, той как се е оправял в ЮАР вече ми е пълна загадка. Едно е: "coke and scotch", друго е цял отбор...

Е при Ицо беше Путко Мафани ,нищо че от време на време му е бъркал фамилията със Заспала !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2017 11:34

Сериозно питах за Кокала.
Малко нелогично ми се струва ръководството да определя помощника на АГ.

[offtopic]Колкото до познанията на бат Ицо в областта на чуждите езици, човекът от 2 години работи в една от най-големите телевизии в Латинска Америка ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 11:35

metodito написа:
groti написа:

Колко да се е оправил. И него го разкриха бързо. Според мен той е едно ниво под нашия хубостник. Само това, че е адски нагъл му пречи да осъзнае колко е прост. И двамата са си за Африка.
110 години любов!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2017 11:37

metodito написа:
Red_Neck написа:Защо Емо Велев се спряга за сигурен помощник на Гранд? Нали Никиту му е бил стажант? Па и преходът ще е по-плавен :)

Понеже познанията му по английски се заключават до:
Изображение
:lol:

Това по ми прилича да му е .... испанския :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 11:40

metodito написа:...

Между другото колко ли от иронизиращите Христо Стоичков заради нивото, на което владее английски език, владеят този или друг чужд език по-добре. Включително и хора, на които за длъжността, която заемат е задължително да покриват определено ниво.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2017 11:46

Red_Neck написа:
metodito написа:
Red_Neck написа:Защо Емо Велев се спряга за сигурен помощник на Гранд? Нали Никиту му е бил стажант? Па и преходът ще е по-плавен :)

Понеже познанията му по английски се заключават до:
Изображение
:lol:

Това по ми прилича да му е .... испанския :)

Знаете ли испански? - си!
Колко добре? - Като пръстите на ръцете си.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 11:55

Живко6461 написа:Между другото колко ли от иронизиращите Христо Стоичков заради нивото, на което владее английски език, владеят този или друг чужд език по-добре. Включително и хора, на които за длъжността, която заемат е задължително да покриват определено ниво.

Е, за други не знам, но за себе си поне съм спокоен. Вутов отиде в Италия и залегна над езика, Гонзо отиде във Франция и... Дали е вярно, не знам, но някои медии написаха как и Неделев нещо не му се учило немски много-много...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 01 авг 2017 12:07

Няма нито един нормален довод в полза на Грант,ако се съревновава с италианеца.Грант би бил непоносимо и безмислено скъп лукс,който няма да даде нищо за развитието на отбора.След като ще се дават такива пари и ресурси-да се преговаря с Мъри и това е.

Върни се в “Левски”