Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 07:57

Serafim написа:
THE G.A.M.E написа:
1914.1902 написа:Утре вечерта или в сряда по обяд .
Да, да, така е. Целта е да имаме нов треньор за следващият мач.
Ще потърпим още ден-два. ;)

Следващите мачове са лесни, а футболистите вече се сработват и навлизат във физическа и игрова форма. Буш, Гомес и Вутов показаха добро разбирателство по между си. Най-вероятно тия мачове ще ги вземем въпреки Митов. Въобще не ме притесняват идните два мача (да речем), а дългосрочната стратегия, дали този треньор на зима ще попълни отбора с няколко класни попълнения, за сметка на слабо представящите се Цветкович, Пиргов, както и задължителна алтернатива на Горанов или още повече - негов заместник, за надграждане. И всичко това с цел атакуване на групите на ЛЕ, като минимум.

Следващият от следващите мачове предизвиква асоциации. Нека не се отнасяме с пренебрежение и не подценяваме съперниците. Най-малкото защото въпреки някои проблясъци "Левски" все още не е показал особено израстване.
Надявам се, че под ръководството на способен треньор някои от футболистите ще вдигнат нивото си. Включително споменатия Пиргов. При него грешките са основно тактически - неориентираност, неправилно позициониране, неправилни противодействие на нападателите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 08:15

Треньорът на Левски Николай Митов продължава да води тренировките на Левски, въпреки че е напълно наясно, че дните му начело на тима са преброени. Вчера босът на „сините“ Спас Русев проведе дълги разговори с фаворита за поста Авраам Грант, а днес лети за Италия, за да се види с италианеца Делио Роси.

Митов коментира пред „Меридиан Мач“, че нито един човек от ръководството на клуба не му се е обадил, за да му каже какво се случва.

„Виждам какво се случва, но нито един човек от ръководството не ми се обади, за да ми каже. Или да ми честити победата например", каза Митов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2017 08:29

Вярно е че ръководството ни е пълна пародия.... Ама сега Митов ще ми играе роля на жертвата ли? Публиката го призовава да си подаде оставката.... Тоя ми вика - градим отбор :roll: Да си обира крушите...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 08:32

Чака си неустойката ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2017 08:52

След такава продукция на терена... Мен ще ме е срам да си покажа носа навън... А за неустойка няма и да си помисля :lol:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2017 08:59

modor написа:След такава продукция на терена... Мен ще ме е срам да си покажа носа навън... А за неустойка няма и да си помисля :lol:

Той още откакто е започнал работа си мисли за неустойката. Защото е бил наясно, че няма да изкара докрая. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2017 09:16

Митов не е толкова глупав, че да си подаде оставката при положение, че може да вземе едни 50-100 хил. лв. неустойка. :twisted: Все едно е спечелил от държавната лотария. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2017 09:19

Никакви неустойки! Цял живот да реди конуси... и да коси тревата :lol:
Станимир Стоилов.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 09:26

modor написа:След такава продукция на терена... Мен ще ме е срам да си покажа носа навън... А за неустойка няма и да си помисля :lol:

Въпрос на лични качества. Например достойнство. Явно Митов не притежава такова. Или поне демонстрира арогантно липсата му. Освен това Митов не може или не желае да си направи самооценка. Не приема и оценката на околните. Преди всичко на привържениците. За футболистите и треньорите тя би трябвало да има висока стойност.
В Кодекса на труда съществуват дастатъчно възможности да бъде прекратен трудов договор без да се изплащат неустойки. Например поради изтичане на изпитателен срок или несправяне с работата. Дали пък ръководството не е предвидило, че за старши треньора да се предвидят подобни възможности? Може би са се страхували, че личност с такава кариера няма да приеме? :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 авг 2017 09:32

THE G.A.M.E написа:Друга гледна точка - Все едно е дали дължиш 20 или 100 милки.
Ако нямаш възможност да погасиш дори и долната граница, що да не опиташ да удариш един джакпот ( за Левски явно е Шампионска Титла = Групи на "Шампионска Лига", ако не стане, минимум групи на Л.Е. ) ... Като хвърлиш един последен заем, за целта ?
Което прави настоящият сезон, до към мачовете от евротурнирите следващата година, жизнено важен за Клуба.

Вече, от къде е заемът, можем само да гадаем.

Проф.Томов залагаше на тази концепция.Не му се получи! ;) ;)

Върни се в “Левски”