Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 11 окт 2022 15:54

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Ганчев като дойде ЦСКА нямаше лиценз, а Божков като беше назначен в Левски имахте лиценз.

Ти коментираш действието и бездействието на НАП.
Вие тия 15+ М не сте ги натрупали докато бяхте във В група. Имало е N на брой години в които не сте плащали на НАП и все пак сте имали лиценз.
Не получаването на лиценз си беше търсено от тогавашните Манджук и Инджов , за да може да дойде на бял кон спасителя от ръжта с мирис на люляк.

Остави го пели, той знае, че не е прав, но с оглед на годините си няма как да го признае - не искам да си представям, че ще съм дядо и ще ми се налага да вярвам в една лъжа - не го пожелавам на никого! Разликите между нас и тях са основно две:
- манталитет - те просто са свикнали да им бъде подарявано всичко, като например да избият царския АС-23 и после да викат, че са им наследник, заради един срадион в центъра - всякаква аналогия със събития отпреди 6 години НЕ са случайни
- подкрепа от феновете - ние, макар и с много нерви, лишения, грешни избори и т.н. застанахме зад отбора и наляхме сума, непосилна за феновете на всички останали отбори у нас взети заедно. Ако подобно нещо се беше случило с ЦСКА, преди да припознаят, както бяха минали през чистилището на В група и бяха си купили купата, т.е. имаха страхотен импулс, мисля, че в момента щяха да имат съизмерима публика с нас, особено на фона на успехите им в Европа (дивашки късмет и т.н., но факт - играха групи 2 поредни години)

Сега Тирион пак си плати едни 15-на милки (вярно, спести да речем още толкова), но зад нега са 1/10 от феновете, които щяха да бъдат при други обстоятелства. Ма да се оправят, те избраха да са припоци, не ние!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Kotooshu » 11 окт 2022 15:56

tmanolov написа:
Kotooshu написа:
tmanolov написа:Я един нормален въпрос - някой плзвал ли е еон от виваком (премиум пакета им), но през wi-fi - без кабели и подобни простотии? Как е картината?

Имам подарен еон, не знам дали е премиум, предимно го ползвам на компа за мачове но съм гледал сините не малко пъти чрез телефона в кръчмата.
С кабел без кабел, картината си е топ, за минус - има леко закъснение с няколко секунди но това си е нормално де.

Мерси, ще го пускам значи

Моля,
Би трябвало да имаш право да го гледаш едновременно на три различни IP-та или три устройства, така ми го даде един приятел.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 окт 2022 16:00

peliforewer написа:Да не отваряме темата за лицензите, че става интересно.Историята започна 2008г. с отнет лиценз за ШЛ заради 400-500 хил.лв.

Тогава Батков ви изигра като новобранци. Имаше информация (най-вероятно вътрешна) , че неглижирате плащането и излезе пред камерите и го каза.
И Емил Костадинов и Гарибов казваха тогава едно и също , че са предупреждавали Томов какво ще се случи.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 16:04

Административният директор на Левски - Райко Якимов, обяви предложение на клуба следващите два кръга от турнира SESAME Купа на България да бъдат изтеглени със седмица по-рано. "Сините" искат мачовете от 1/16-финалите и 1/8-финалите.да се играят на 24/25 ноември и 29/30 ноември.
Президентът на ПФЛ - Атанас Караиванов коментира, че решението ще бъде взето, след като бъде изслушано мнението на клубовете.
Явно Мъри и Иво Ивков са решили, че те ще казват кога ще се играе футбол в България, кога ще се налагат наказания и кога не, въобще са иззели функциите на БФС и ПЛ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 окт 2022 16:07

Вашият представител да беше споделил, че това предложение не става за нищо и няма смисъл да се обсъжда.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 окт 2022 16:09

rsk написа:Тия да се радват, че срещнаха Лудогорец между два европейски мача, че пак щяха да ги изкормят.
Бай Стамен вече глади анцуга.

Доста си прав!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 16:09

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Ганчев като дойде ЦСКА нямаше лиценз, а Божков като беше назначен в Левски имахте лиценз.

Ти коментираш действието и бездействието на НАП.
Вие тия 15+ М не сте ги натрупали докато бяхте във В група. Имало е N на брой години в които не сте плащали на НАП и все пак сте имали лиценз.
Не получаването на лиценз си беше търсено от тогавашните Манджук и Инджов , за да може да дойде на бял кон спасителя от ръжта с мирис на люляк.

Остави го пели, той знае, че не е прав, но с оглед на годините си няма как да го признае - не искам да си представям, че ще съм дядо и ще ми се налага да вярвам в една лъжа - не го пожелавам на никого! Разликите между нас и тях са основно две:
- манталитет - те просто са свикнали да им бъде подарявано всичко, като например да избият царския АС-23 и после да викат, че са им наследник, заради един срадион в центъра - всякаква аналогия със събития отпреди 6 години НЕ са случайни
- подкрепа от феновете - ние, макар и с много нерви, лишения, грешни избори и т.н. застанахме зад отбора и наляхме сума, непосилна за феновете на всички останали отбори у нас взети заедно. Ако подобно нещо се беше случило с ЦСКА, преди да припознаят, както бяха минали през чистилището на В група и бяха си купили купата, т.е. имаха страхотен импулс, мисля, че в момента щяха да имат съизмерима публика с нас, особено на фона на успехите им в Европа (дивашки късмет и т.н., но факт - играха групи 2 поредни години)

Сега Тирион пак си плати едни 15-на милки (вярно, спести да речем още толкова), но зад нега са 1/10 от феновете, които щяха да бъдат при други обстоятелства. Ма да се оправят, те избраха да са припоци, не ние!

ЦСКА от АС 23 нищо не е наследил, но Левски прилапа каквото можа от МВР и Спартак София.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2022 16:20

Какво ще наследи партизанското септември при цдв от царисткия АС-23 бе? :)))))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2022 16:22

1914.1902 написа:Вашият представител да беше споделил, че това предложение не става за нищо и няма смисъл да се обсъжда.

Нашият клуб ще отговори сигурно когато го попитат официално.Доколкото съм запознат програмата по дати за шампионата и Купата се прави предварително от БФС и ПЛ и не е работа на клубовете да определят кога да се играят срещите, особено ако промените са от днес за утре.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 окт 2022 16:30

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Вашият представител да беше споделил, че това предложение не става за нищо и няма смисъл да се обсъжда.

Нашият клуб ще отговори сигурно когато го попитат официално.Доколкото съм запознат програмата по дати за шампионата и Купата се прави предварително от БФС и ПЛ и не е работа на клубовете да определят кога да се играят срещите, особено ако промените са от днес за утре.

Какви промени от днес за утре, това предложение беше представено отдавна. Може да провериш по-старите информации. Календарът на БФС не включва ли и кръг от първенството на 18,19 и 20 ноември? Днес от БФС обясниха, че май такъв кръг няма да има.

Върни се в “Левски”