LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Ганчев като дойде ЦСКА нямаше лиценз, а Божков като беше назначен в Левски имахте лиценз.
Ти коментираш действието и бездействието на НАП.
Вие тия 15+ М не сте ги натрупали докато бяхте във В група. Имало е N на брой години в които не сте плащали на НАП и все пак сте имали лиценз.
Не получаването на лиценз си беше търсено от тогавашните Манджук и Инджов , за да може да дойде на бял кон спасителя от ръжта с мирис на люляк.
Остави го пели, той знае, че не е прав, но с оглед на годините си няма как да го признае - не искам да си представям, че ще съм дядо и ще ми се налага да вярвам в една лъжа - не го пожелавам на никого! Разликите между нас и тях са основно две:
- манталитет - те просто са свикнали да им бъде подарявано всичко, като например да избият царския АС-23 и после да викат, че са им наследник, заради един срадион в центъра - всякаква аналогия със събития отпреди 6 години НЕ са случайни
- подкрепа от феновете - ние, макар и с много нерви, лишения, грешни избори и т.н. застанахме зад отбора и наляхме сума, непосилна за феновете на всички останали отбори у нас взети заедно. Ако подобно нещо се беше случило с ЦСКА, преди да припознаят, както бяха минали през чистилището на В група и бяха си купили купата, т.е. имаха страхотен импулс, мисля, че в момента щяха да имат съизмерима публика с нас, особено на фона на успехите им в Европа (дивашки късмет и т.н., но факт - играха групи 2 поредни години)
Сега Тирион пак си плати едни 15-на милки (вярно, спести да речем още толкова), но зад нега са 1/10 от феновете, които щяха да бъдат при други обстоятелства. Ма да се оправят, те избраха да са припоци, не ние!