Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2012 18:24

milen.hristov написа:
Кашчей написа:
За „А" ФГ

- старши треньор на първия отбор - с УЕФА „ПРО" лиценз

- помощник треньор на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз

- треньор на вратарите на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз или минимум „В" ниво лиценз на БФС за треньор на вратари

- директор на ДЮШ - с минимум УЕФА „А" лиценз

Явно някой лъже, но дали от "Труд" или от БФС предстои да разберем 8-)

Милене, то за поста на Гонзо тапията е за предпочитане, но не е задължителна.За този пост обаче е задължителна.

Имах предвид поста който заемаше до скоро

Няма как да е бил официално старши-треньор, ако не е имал лиценз Про.Същото важеше и за Радуканов, докато беше старши на ЦСКА.Но докато при треньорите могат да се правят врътки, то за Директор на ДЮШ.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2012 18:33

Кашчей написа:
Няма как да е бил официално старши-треньор, ако не е имал лиценз Про.Същото важеше и за Радуканов, докато беше старши на ЦСКА.Но докато при треньорите могат да се правят врътки, то за Директор на ДЮШ.....

Имат право да водят отборите, дори и да са в процес на обучение за лиценз Про. Но това няма значение, целта му беше да се отбележи лошото управление на Гонзо...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 яну 2012 19:13

pomiqrat написа:Утре при ПФК Левски, ако трябва да разчитаме на мъжката дума на Гоноз ще пристигнат още три нови попълнения

че останаха ли такива хора, които да му вярват на "мъжката" дума?!
Даже и Цеци му не вярва ... :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2012 20:03

PFC Litex написа:Явно за теб източник в-к "Труд" е по-актуален от официалният сайт БФС в който се цитират членовете, алинейте и точките от правилника - продължаваш да изумяваш, нищо че имаш линк към материалът :lol:

Явно,и в двата случая,Иванков НЕ МОЖЕ!!!Още ще мрънкаш ли?
ПС.Откъде разбра,че в-к Труд е по-достоверен източник за мен?Ако можеш,цитирай точните думи от моите коментари...Не че ще можеш,де...Щото няма такива.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2012 20:37

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Явно за теб източник в-к "Труд" е по-актуален от официалният сайт БФС в който се цитират членовете, алинейте и точките от правилника - продължаваш да изумяваш, нищо че имаш линк към материалът :lol:

ПС.Откъде разбра,че в-к Труд е по-достоверен източник за мен?Ако можеш,цитирай точните думи от моите коментари...Не че ще можеш,де...Щото няма такива.

Но в единия случай може да стане директор още през тази година (а в зависимост от някои неща, дори още преди края на пролетния полусезон), а в другия случай трябва да почака повече. ;) Директорът на школата не е най-големият ни проблем в момента, за да е наложителна незабавна смяна. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 яну 2012 20:51

Утре ще видим първа част за 2012 г. на предаването "Какво ви забърка Гонзо". Очертава се да конкурира Листопад, Перла, и Дързост и красота... :o
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2012 20:58

Утре ще видим първа част за 2012 г. на предаването "Какво ви забърка Гонзо". Очертава се да конкурира Листопад, Перла, и Дързост и красота...

Не знам това някакъв нездрав "мъжки" интерес ли е, завист ли е, че все Гонзо е в устата на теб и още няколко други, особено след като се разбра, че е взета властта от Гонзо. Разбира се, ако нещо добро стане ще е виновен Тонев, нещо лошо Гонзо. Не знам и аз всъщност какво ви се ядосвам все още...
Другото е да сте фенове на един друг отбор под прикритие, ма... надали.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 яну 2012 21:11

Tommi написа:
blue avalanche написа:

Но в единия случай може да стане директор още през тази година (а в зависимост от някои неща, дори още преди края на пролетния полусезон), а в другия случай трябва да почака повече. ;) Директорът на школата не е най-големият ни проблем в момента, за да е наложителна незабавна смяна. :)

Томи, как де не е наложителна смяна на шефа на школата, при положение,че от 3 години не мс евиждали юноша, камо ли пък да му се даде шанс и евентуално да се наложи в отбора. Вината в никакъв случай не е само на Гонзо.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 яну 2012 21:20

Кога ще разписват билета на пловдивския разбирач ? Или още го чакат да си замине сам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 яну 2012 21:39

хаха Методито, не се впрягай толкоз бе, пич. Нали не мислиш, че ми е много приятно да казвам очевадните неща. А в момента факта е, че имаме осигурен един-единствен нов играч, и то- ляв бек. Що се отнася до съмнението ти за клубната ни принадлежност- бъди сигурен, че съм левскар. Не от сектор Б, защото ми е минало времето, но дори и да "плювам" понякога (както някои казват) по Директора от Пловдив, аз си късам нервите от В или от А сектор (както дойде). Мазохист съм някакъв, но дано мъките скоро свършат за всички ни ;)
и направил небето синьо!

Върни се в “Левски”