Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Бойкотът е едно удобно оправдание за общата незаинтересованост към преименувания Литекс, който се очакваше да печели трофеи. А вместо това е някакъв пълен т*шак, при това ужасно скъп.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Ох, че мило!
Новия Бенковски- г-н. Ганчев, плаче, против лошите съдии ... защо МУ го причинявате?!?!?!?
Новия Бенковски- г-н. Ганчев, плаче, против лошите съдии ... защо МУ го причинявате?!?!?!?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Kotooshu написа:Ох, че мило!
Трябваше да извади отбора!
Поне го е играл този филм. :)
miro_rz написа:Kotooshu написа:Ох, че мило!
Трябваше да извади отбора!
Поне го е играл този филм. :)
Ако се продължава тази сеч ще го извади в пълното право си е не ги е срам!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
Kotooshu написа:Ох, че мило!
Като купуваше съдии не рИвеше.
Не беше ли се примирил, че титлата е капарирана от Лудогорец? :D
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
peliforewer
- Контакти:
Като Ви чета коментарите и се обърках, кой беше от Левски, кой от Лудогорец....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Като Ви чета коментарите и се обърках, кой беше от Левски, кой от Лудогорец....
Нали с тях сме коалиция по думите ти, затова не виждам смисъл да си се объркал.
-
peliforewer
- Контакти:
1914.1902 написа:peliforewer написа:Като Ви чета коментарите и се обърках, кой беше от Левски, кой от Лудогорец....
Нали с тях сме коалиция по думите ти, затова не виждам смисъл да си се объркал.
Даже и в коалициите имат различни програми, а Вие сте като сиамски близнаци.Благодаря, че снощи си ме цитирал, все пак нормалните коментари в този форум не са много.
W84me ( Блатер) ..
- LoveAndPeace
- Контакти:
Деба :( Патрул на КАТ спрели снощи Стойкас на Български извор със 190 карал ?!???
Оправдал се , че бързал за Разград да извади отбора :))))
Оправдал се , че бързал за Разград да извади отбора :))))
peliforewer написа:Като Ви чета коментарите и се обърках, кой беше от Левски, кой от Лудогорец....
Е, колко пък да си се объркал - това е все едно да объркаш някого от Славия - ми те са си 5 човека, няма как да стане :). Ако трябва да сме честни, процентно феновете на сегашния Лудогорец (повечето бивши фенове на Левски - районът е левскарски, все пак, изключая шапкарите от квартал Орел) са сред тези с най-нормални мнения и без излишна фенщина. Все пак и те самите знаят, че си зависят от волята на цар Киро. Виж, ако Киро вместо Лудогорец беше поел Дунав, тогава щеше да е весело. Или пък Тирион да беше взел Спартак, а не Осъм, или тимаджиите варненския Спартак, а не Черно море - те тогава щяхте да видите сеЙр и ултраси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.