NOMER14 написа:Голям патос на трите анонимни боклука в студиото.
Трябва сезони карти да им подарят от Армията!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Голям патос на трите анонимни боклука в студиото.
1914.1902 написа:tmanolov написа:Аз така и не се навих да пусна, щото съм спрял тотото. Иначе новото елече не е лошо - взех си едно, щото нямам такова с качулка, но фен шопът ни е потрес. Вярно, сравнявам с такива на отбори от други "планети", в които съм влизал, не съм влизал в друг бг феншоп, но да искаш да оставиш пари и да няма нито разнообразие, нито размери, си е престъпление!
Наистина доста хора се оплакват от това, че няма размери, а търсене има, а и то голямо. Елечетата вървят добре като цяло, няколко познати си взеха такива. Вече не съм убеден дали всеки от тях е взел с качулка или без. При мен основният проблем е, че гледам да пазарувам предимно онлайн, защото като отида на мач и винаги има опашки, а не ми се чака чак толкова много. Проблемът се състои в това, че не всеки артикули ги има онлайн или ги качват в сайта известно време, след като ги е имало в магазина.
https://fanshop.levski.bg/product/gorno-na-suitshart - това щеше да изглежда по много по-добър начин в друг цвят, веднага бих си взел в синьо примерно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:Kotooshu написа:Скромно и от мен:)
шубе ме беше за 1тв
Изкарахте късмет с тея залози :))

krumeto написа:tmanolov написа:NOMER14 написа:В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.
Шампионът на България има нарисуван път да играе напролет, особено ако е с висок коефициент - просто новите правила са такива. Безумие е третият в група от 4 отбора да продължава напред, но това е положението. Всъщност няма да е напролет, а някога през февруари :)
Въпреки безумния късмет на отбора от делиормана смятам, че ХИК ще ги праснат тук, просто защото този отбор от поне 5 години е пълен с абсолютни неможачи и печели пари от Европа с влизането в групи само заради безумната схема на УЕФА. Късмет, както да правиш - неотменна част от футбола е
Защо и други български отбори не вадят късмета на Лудогорец, та да видим България някъде на по-високо?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
DonBalon223 написа:
Въобще не си в час
ЦСКА-София (София) за първи път от повече от 12 месеца показа наченки на някакъв футбол.
Явно сърбинът има идея и ако му се даде още малко време отборът най-после може да излезе от дупката в която го вкара Стойчо Младенов.....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Много слабо Тире, не може да докара до Х...
CSKA 78 написа:За съжаление, по-добрият отбор в този мач загуби днес!
Ние притежавахме повече топката, имахме повече положения и удари към(и във вратата на противника), но загубихме! Заради слаба концентрация пред гола, защото например Морено е вече доказал, че може и има класата да вкарва! Обаче днес изпусна две 100-ви положения(особено второто беше непростим пропуск)! Вратарчето на делиорманци го направихме герой! Разградчани имаха само три удара общо към вратата ни, два от тях бяха голове! Сега нашите недоброжелатели ще кажат, че делиорманци са играли на 30% от възможностите си, и пак са ни били! Обаче това въобще не е вярно! При резултат 1:1 до към 80-тата минута беше очевидно, че футболистите на зелУенитИ са ядосани, даже разярени! Така че днес надиграхме Лц! И честно казано аз предпочитам красива загуба, отколкото грозна победа! Защото в дългосрочен план красивата загуба ще се превърне в убедителна победа! След като играеш нападателно и правиш положения, те ще започнат да влизат по някое време! Докато стилът на грозната победа в бъдеще време води до още по-грозна загуба/и! Та поощрявам много как излязохме днес на терена и как играхме през целия мач!
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912 и 20 госта