Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 10 окт 2022 21:38

NOMER14 написа:Голям патос на трите анонимни боклука в студиото.

Трябва сезони карти да им подарят от Армията!
Последна промяна от miro_rz на 10 окт 2022 21:40, променено общо 1 път.
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 окт 2022 21:39

1914.1902 написа:
tmanolov написа:Аз така и не се навих да пусна, щото съм спрял тотото. Иначе новото елече не е лошо - взех си едно, щото нямам такова с качулка, но фен шопът ни е потрес. Вярно, сравнявам с такива на отбори от други "планети", в които съм влизал, не съм влизал в друг бг феншоп, но да искаш да оставиш пари и да няма нито разнообразие, нито размери, си е престъпление!

Наистина доста хора се оплакват от това, че няма размери, а търсене има, а и то голямо. Елечетата вървят добре като цяло, няколко познати си взеха такива. Вече не съм убеден дали всеки от тях е взел с качулка или без. При мен основният проблем е, че гледам да пазарувам предимно онлайн, защото като отида на мач и винаги има опашки, а не ми се чака чак толкова много. Проблемът се състои в това, че не всеки артикули ги има онлайн или ги качват в сайта известно време, след като ги е имало в магазина.

https://fanshop.levski.bg/product/gorno-na-suitshart - това щеше да изглежда по много по-добър начин в друг цвят, веднага бих си взел в синьо примерно

Така е, огромно търсене, а няма достатъчно предлагане. Аз също предпочитам онлайн, но с Ботев хората не бяха откъм А, заради наказанието, съответно във феншопа имаше "само" 10-15 човека. И всеки искаше да купи поне по 1 шал, ама... Нищо, все някога ще се оправим, важното е феновете да сме зад отбора и Мъри да продължи да е начело, другото е въпрос на време!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2022 21:40

Важното е, че клетото Тире и негрите му ще докарат някой лев в Левски, покрай залозите на левскарите. Аз съм си харесал касичката - ще уча детето на спестовна дисциплина, ама ще разгледам и какво друго ново има и за мен.
Иначе, сигурно им е гадно на припоците сега, а? Дейва, хем играят по-добре, хем пак ги думкат, хем говедата намазват от цялата работа. :))) Айдееееее -> Дупките!
Напъните на майчицата оранжева са като капчица в морето, но бих се радвал да продължи да се излага на амбразурата, честно!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 окт 2022 21:41

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Скромно и от мен:)

Изображение

шубе ме беше за 1тв

Изкарахте късмет с тея залози :))

Че това залози ли са:)
За няколко месеца превъртех близо 300к в зелено .
Изображение

А аз не играя хазарт :DDD
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 окт 2022 21:45

krumeto написа:
tmanolov написа:
NOMER14 написа:В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.

Шампионът на България има нарисуван път да играе напролет, особено ако е с висок коефициент - просто новите правила са такива. Безумие е третият в група от 4 отбора да продължава напред, но това е положението. Всъщност няма да е напролет, а някога през февруари :)

Въпреки безумния късмет на отбора от делиормана смятам, че ХИК ще ги праснат тук, просто защото този отбор от поне 5 години е пълен с абсолютни неможачи и печели пари от Европа с влизането в групи само заради безумната схема на УЕФА. Късмет, както да правиш - неотменна част от футбола е

Защо и други български отбори не вадят късмета на Лудогорец, та да видим България някъде на по-високо?

Ми щото ние поне сме по-големи неможачи и от вас, а и се осрахме, когато не трябваше - аре тампере как да е (10 години по-късно това Тампере щеше да значи минимум класиране за групите на другия турнир, ама каквото е, такова е), но с БАТЕ беше брутално. Там влизането беше нарисувано, тези бяха тотално насрани и Гонзо прееба всичко - колкото беше дал на Левски и колкото радост ни е носил, с тая безумна дузпа го отне всичкото. А с нова група на ШЛ отлитахме в друга орбита и е твърде вероятно вас да ви нямаше, примерно :) После вече си замина коефициентът, свършихме парите и ситуацията е сегашната - драпаме дано се спасим от фалит. В момента, за да бъде спрях Лудогорец, трябва минимум 2 години да не влизат в групи, което не го виждам как ще стане.

Просто Бг е в такава ситуация, че има място за един богопомазан и с гарантирани групи, втори, за да влезе в групи, трябва или чутовен късмет (като на тирето с грипа), или безумни пари (пак като на тирето). Ние имахме тази година шанс, но мамин Ники осра работата. Може пък и за добро да е било - ние отбор за мачове през 3 дни нямаме
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2022 21:52

DonBalon223 написа:
Въобще не си в час

ЦСКА-София (София) за първи път от повече от 12 месеца показа наченки на някакъв футбол.

Явно сърбинът има идея и ако му се даде още малко време отборът най-после може да излезе от дупката в която го вкара Стойчо Младенов.....

От твоите уста, в Божиите уши! Все такива наченки на футбол да показва Тирето, все толкова успешен срещу отбори, де играят на ходом - само така Гришака и бат' Величко няма да върнат катуна обратно в Ловеч, което дава надежди, че все пак ще се думне най-накрая тоя ЕкоТой Арена.
Долу ръцете от доказаното име в сръбския футбол, човекът има нужда от време и подкрепа!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 окт 2022 21:55

Много слабо Тире, не може да докара до Х...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 окт 2022 22:03

W84me написа:Много слабо Тире, не може да докара до Х...

Че са слаби, да. Но, се опитаха със сила и голямо желание.
Накрая легнаха на уморения и мислещ за четвъртък Лудогорец!
Въпреки загубата, в студиото бяха радостни на 32 зъба!
Последна промяна от krumeto на 10 окт 2022 22:04, променено общо 1 път.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2022 22:03

За съжаление, по-добрият отбор в този мач загуби днес!
Ние притежавахме повече топката, имахме повече положения и удари към(и във вратата на противника), но загубихме! Заради слаба концентрация пред гола, защото например Морено е вече доказал, че може и има класата да вкарва! Обаче днес изпусна две 100-ви положения(особено второто беше непростим пропуск)! Вратарчето на делиорманци го направихме герой! Разградчани имаха само три удара общо към вратата ни, два от тях бяха голове! Сега нашите недоброжелатели ще кажат, че делиорманци са играли на 30% от възможностите си, и пак са ни били! Обаче това въобще не е вярно! При резултат 1:1 до към 80-тата минута беше очевидно, че футболистите на зелУенитИ са ядосани, даже разярени! Така че днес надиграхме Лц! И честно казано аз предпочитам красива загуба, отколкото грозна победа! Защото в дългосрочен план красивата загуба ще се превърне в убедителна победа! След като играеш нападателно и правиш положения, те ще започнат да влизат по някое време! Докато стилът на грозната победа в бъдеще време води до още по-грозна загуба/и! Та поощрявам много как излязохме днес на терена и как играхме през целия мач!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 10 окт 2022 22:10

CSKA 78 написа:За съжаление, по-добрият отбор в този мач загуби днес!
Ние притежавахме повече топката, имахме повече положения и удари към(и във вратата на противника), но загубихме! Заради слаба концентрация пред гола, защото например Морено е вече доказал, че може и има класата да вкарва! Обаче днес изпусна две 100-ви положения(особено второто беше непростим пропуск)! Вратарчето на делиорманци го направихме герой! Разградчани имаха само три удара общо към вратата ни, два от тях бяха голове! Сега нашите недоброжелатели ще кажат, че делиорманци са играли на 30% от възможностите си, и пак са ни били! Обаче това въобще не е вярно! При резултат 1:1 до към 80-тата минута беше очевидно, че футболистите на зелУенитИ са ядосани, даже разярени! Така че днес надиграхме Лц! И честно казано аз предпочитам красива загуба, отколкото грозна победа! Защото в дългосрочен план красивата загуба ще се превърне в убедителна победа! След като играеш нападателно и правиш положения, те ще започнат да влизат по някое време! Докато стилът на грозната победа в бъдеще време води до още по-грозна загуба/и! Та поощрявам много как излязохме днес на терена и как играхме през целия мач!

Залъгвай се за собствена радопст. Не зная има ли друг отбор, който да има по-малко победи от тЕрето срещу Лудогорец!
От ДВАНАДЕСЕТ години сте на красиви загуби. След колко ще дойдат "убедителните победи"?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”