За новите артикули : )
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
NOMER14 написа:В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.
Шампионът на България има нарисуван път да играе напролет, особено ако е с висок коефициент - просто новите правила са такива. Безумие е третият в група от 4 отбора да продължава напред, но това е положението. Всъщност няма да е напролет, а някога през февруари :)
Въпреки безумния късмет на отбора от делиормана смятам, че ХИК ще ги праснат тук, просто защото този отбор от поне 5 години е пълен с абсолютни неможачи и печели пари от Европа с влизането в групи само заради безумната схема на УЕФА. Късмет, както да правиш - неотменна част от футбола е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- delqnski47
- Контакти:
Верно ли се хвалиш че си заложил 30 лева...
:DDDD
:DDDD
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз така и не се навих да пусна, щото съм спрял тотото. Иначе новото елече не е лошо - взех си едно, щото нямам такова с качулка, но фен шопът ни е потрес. Вярно, сравнявам с такива на отбори от други "планети", в които съм влизал, не съм влизал в друг бг феншоп, но да искаш да оставиш пари и да няма нито разнообразие, нито размери, си е престъпление!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
DonBalon223
TristaNNN написа:Tака е, съгласен съм, но ми е много приятно за състоянието на припоците в момента. Тъкмо изпълзяха от дупките и Левски на проф. Стоилов ги върна обратно там. Сега отново показаха плахи муцунки, даже и надиграха Разград и се точеха аха-аха да празнуват точката, но съдбата за безчестите и тези, които най-напред мразят другите, е жестока - обратно по дупките. :/
Въобще не си в час
ЦСКА за първи път от повече от 12 месеца показа наченки на някакъв футбол.
Явно сърбинът има идея и ако му се даде още малко време отборът най-после може да излезе от дупката в която го вкара Стойчо Младенов.
Това няма как да е негативно, напротив.
Единствените, които трябва да са по дупките и да не си показват носа навън поне една година са кучките на Хамрун. Но да, забравих, това би направила една нормална публика, но вие сте свикнали на букаке от кого ли не и точно за 1-2 седмици го преглътнахте този исторически срам без аналогия в българската футболна история. Аферим! :)))
tmanolov написа:Аз така и не се навих да пусна, щото съм спрял тотото. Иначе новото елече не е лошо - взех си едно, щото нямам такова с качулка, но фен шопът ни е потрес. Вярно, сравнявам с такива на отбори от други "планети", в които съм влизал, не съм влизал в друг бг феншоп, но да искаш да оставиш пари и да няма нито разнообразие, нито размери, си е престъпление!
Наистина доста хора се оплакват от това, че няма размери, а търсене има, а и то голямо. Елечетата вървят добре като цяло, няколко познати си взеха такива. Вече не съм убеден дали всеки от тях е взел с качулка или без. При мен основният проблем е, че гледам да пазарувам предимно онлайн, защото като отида на мач и винаги има опашки, а не ми се чака чак толкова много. Проблемът се състои в това, че не всеки артикули ги има онлайн или ги качват в сайта известно време, след като ги е имало в магазина.
https://fanshop.levski.bg/product/gorno-na-suitshart - това щеше да изглежда по много по-добър начин в друг цвят, веднага бих си взел в синьо примерно
Скромно и от мен:)

шубе ме беше за 1тв

шубе ме беше за 1тв
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Голям патос на трите анонимни боклука в студиото.
- delqnski47
- Контакти:
Kotooshu написа:Скромно и от мен:)
шубе ме беше за 1тв
Изкарахте късмет с тея залози :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
tmanolov написа:NOMER14 написа:В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.
Шампионът на България има нарисуван път да играе напролет, особено ако е с висок коефициент - просто новите правила са такива. Безумие е третият в група от 4 отбора да продължава напред, но това е положението. Всъщност няма да е напролет, а някога през февруари :)
Въпреки безумния късмет на отбора от делиормана смятам, че ХИК ще ги праснат тук, просто защото този отбор от поне 5 години е пълен с абсолютни неможачи и печели пари от Европа с влизането в групи само заради безумната схема на УЕФА. Късмет, както да правиш - неотменна част от футбола е
Защо и други български отбори не вадят късмета на Лудогорец, та да видим България някъде на по-високо?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!