Това пИдалче коментаторче цял мач ни разправя как гостите ще вземат точка или всичките три.
Кой пусна анкетата? Тоя мач трябва да се пуска на хендикап.
Апропо: Разград завършиха мача без ъглов удар.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
delqnski47 написа:NOMER14 написа:delqnski47 написа:Кабака ще бута мача за Х... ;)
Както и предположих че ще стане.
Затова ли не даде дузпата за Разград?
И за нас
Това съм го изтървал...
Силен мач изиграха ЦСКА-София, но класата в Лудогорец е повече.
Не на последно място може да се каже, че спортното щастие беше настрана на Лудогорец.
Не на последно място може да се каже, че спортното щастие беше настрана на Лудогорец.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Кабаков свири с един критерии от началото до края на мача.
Дори невиждам една причина да бъде намесвана съдийската бригада.
Дори невиждам една причина да бъде намесвана съдийската бригада.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Силен мач изиграха ЦСКА-София, но класата в Лудогорец е повече.
Tака е, съгласен съм, но ми е много приятно за състоянието на припоците в момента. Тъкмо изпълзяха от дупките и Левски на проф. Стоилов ги върна обратно там. Сега отново показаха плахи муцунки, даже и надиграха Разград и се точеха аха-аха да празнуват точката, но съдбата за безчестите и тези, които най-напред мразят другите, е жестока - обратно по дупките. :/
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
Съгласен бил...все едно някой го е питал :)))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.
Най - силния мач на лъжата до сега. Заслужаваха точка. Това беше и желанието ми.
"Обективните" да кажат имаше ли дузпа за зелените или нямаше, защото в обратния случай съдията даде нарушение за лъжата.
Арменчето пипа топката, но е много пасивен. Гледа мача отблизо.
"Обективните" да кажат имаше ли дузпа за зелените или нямаше, защото в обратния случай съдията даде нарушение за лъжата.
Арменчето пипа топката, но е много пасивен. Гледа мача отблизо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:В четвъртък Разград ще играе най-важния си мач. Ако не го загуби, ще играе пролетес в Европа.
Днес им беше шанса на ЦСКА-София да не си тръгват с на геврека дупката от Разград. Едва ли друг път ще хванат Лудогорец между два изключително важни мача за ЕКТ.
Някой питаше за залози на мача, ето какво тропнах аз. :) Много е сладко да думкат Тирето и това да ти носи парички, част от които отиват диретктно в Левски. ;) Благодарим Ви, господин Илич!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс