Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2012 15:13

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Бившият вратар на Левски и националния отбор Димитър Иванков също ще влезе в управата на "сините". Иванков е гласен от новото ръководство за поста шеф на детско-юношеската школа.

sportni.bg

Не може,защото:
"Поне на теория обаче личи пречка за поста. За шеф на школата е необхо­дим треньорски лиценз „УЕФА Про", какъвто за­сега Иванков няма. " ;)

За директор на ДЮШ се изисква УЕФА „А" лиценз
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 яну 2012 15:16

Утре при ПФК Левски, ако трябва да разчитаме на мъжката дума на Гоноз ще пристигнат още три нови попълнения
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2012 16:32

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Бившият вратар на Левски и националния отбор Димитър Иванков също ще влезе в управата на "сините". Иванков е гласен от новото ръководство за поста шеф на детско-юношеската школа.

sportni.bg

Не може,защото:
"Поне на теория обаче личи пречка за поста. За шеф на школата е необхо­дим треньорски лиценз „УЕФА Про", какъвто за­сега Иванков няма. " ;)

За директор на ДЮШ се изисква УЕФА „А" лиценз

Не че Иванков има и този лиценз,ама друго си е да ни "светнеш",нали?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2012 16:51

Не е проблем да изкара курс за същият, но ти е гадно когато се правиш на многознайко и получиш удар под кръста, а? - много жалко за теб, че не можеш да различиш нормален пост, от такъв в който е скита провокация, жалко
За да не съм голословен: http://www.bfunion.bg/bg/5?news_id=2204
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2012 17:10

PFC Litex написа:Не е проблем да изкара курс за същият, но ти е гадно когато се правиш на многознайко и получиш удар под кръста, а? - много жалко за теб, че не можеш да различиш нормален пост, от такъв в който е скита провокация, жалко

"Димитър Иванков е из­бран от бъдещата управа на Левски за един от но­вите ръководители, съобщава „Труд”. Засе­га за бившия капитан на „сините" се планира поста шеф на детско-юношеска­та школа.
Вече 36-годишният Иванков не успява да си намери нов клуб при до­бри условия след раздяла­та с Анортозис през ав­густ. И - няма спор - е идеа­лен вариант за укротяване на агитката, която посрещна твърде хладно бъ­дещия изпълнителен ди­ректор Иво Тонев и бъдещия член на Управител­ния съвет Стилиян Шишков.
Поне на теория обаче личи пречка за поста. За шеф на школата е необхо­дим треньорски лиценз „УЕФА Про", какъвто за­сега Иванков няма."
Някой е многознайко,ама не съм аз! :o

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 яну 2012 17:46

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Не е проблем да изкара курс за същият, но ти е гадно когато се правиш на многознайко и получиш удар под кръста, а? - много жалко за теб, че не можеш да различиш нормален пост, от такъв в който е скита провокация, жалко

"Димитър Иванков е из­бран от бъдещата управа на Левски за един от но­вите ръководители, съобщава „Труд”. Засе­га за бившия капитан на „сините" се планира поста шеф на детско-юношеска­та школа.
Вече 36-годишният Иванков не успява да си намери нов клуб при до­бри условия след раздяла­та с Анортозис през ав­густ. И - няма спор - е идеа­лен вариант за укротяване на агитката, която посрещна твърде хладно бъ­дещия изпълнителен ди­ректор Иво Тонев и бъдещия член на Управител­ния съвет Стилиян Шишков.
Поне на теория обаче личи пречка за поста. За шеф на школата е необхо­дим треньорски лиценз „УЕФА Про", какъвто за­сега Иванков няма."

То няма дае първият ръководител в Левски без тапия

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2012 17:57

blue avalanche написа:

Явно за теб източник в-к "Труд" е по-актуален от официалният сайт БФС в който се цитират членовете, алинейте и точките от правилника - продължаваш да изумяваш, нищо че имаш линк към материалът :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2012 18:02

За „А" ФГ

- старши треньор на първия отбор - с УЕФА „ПРО" лиценз

- помощник треньор на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз

- треньор на вратарите на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз или минимум „В" ниво лиценз на БФС за треньор на вратари

- директор на ДЮШ - с минимум УЕФА „А" лиценз

Явно някой лъже, но дали от "Труд" или от БФС предстои да разберем 8-)

Милене, то за поста на Гонзо тапията е за предпочитане, но не е задължителна.За този пост обаче е задължителна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 яну 2012 18:11

Кашчей написа:
За „А" ФГ

- старши треньор на първия отбор - с УЕФА „ПРО" лиценз

- помощник треньор на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз

- треньор на вратарите на първия отбор - с УЕФА „А" лиценз или минимум „В" ниво лиценз на БФС за треньор на вратари

- директор на ДЮШ - с минимум УЕФА „А" лиценз

Явно някой лъже, но дали от "Труд" или от БФС предстои да разберем 8-)

Милене, то за поста на Гонзо тапията е за предпочитане, но не е задължителна.За този пост обаче е задължителна.

Имах предвид поста който заемаше до скоро

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2012 18:19

До края на сезон 2012/2013 директорът на ДЮШ може да е с лиценз УЕФА "А". След това трябва УЕФА "А+".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”