Dust написа:delqnski47, сигурен съм, че знаеш приказката за "Лъжливото овчарче" и защо не трябва да се лъже.
Това сериозно ли го пишеш.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:delqnski47, сигурен съм, че знаеш приказката за "Лъжливото овчарче" и защо не трябва да се лъже.
realno написа:peliforewer написа:realno написа:Почна се с директивите. :)))
Припока Ангел Домусчиев: „Кърваво писмо от 418 думи за откровените съдийски аванти с директива: Левски да е шампион“
Прочете ли коментара на Домусчиев или си говориш по навик.Само факти е извадил без коментар , всеки сам да си прави изводите.С удоволствие ще видя ако някой от Вас извади съдийските отсъждания в полза и вреда срещу ЦСКА.
Пристрастно и тенденциозно съчинение. Защо тая оранжева мисирка не си направи труда да изброи отсъжданията във вреда на Левски? Най вероятно, защото е " обективен"като повечето припознали лъжата.
rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?
peliforewer написа:realno написа:peliforewer написа:realno написа:Почна се с директивите. :)))
Припока Ангел Домусчиев: „Кърваво писмо от 418 думи за откровените съдийски аванти с директива: Левски да е шампион“
Прочете ли коментара на Домусчиев или си говориш по навик.Само факти е извадил без коментар , всеки сам да си прави изводите.С удоволствие ще видя ако някой от Вас извади съдийските отсъждания в полза и вреда срещу ЦСКА.
Пристрастно и тенденциозно съчинение. Защо тая оранжева мисирка не си направи труда да изброи отсъжданията във вреда на Левски? Най вероятно, защото е " обективен"като повечето припознали лъжата.
Ако беше прочел съчинението щеше да разбереш, че са посочени и претенциите на Левски, но по-лесно е да си караш твоето бля, бля....
delqnski47 написа:rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?
Баце, за тва "зачервяване" в САЩ щеше да ви строши с дела....
Само това ще ти кажа. А реакциите и поведението ви по тоя казус начело с вашия Мъро са изключително неадекватни. Сори, но това е грозната истина.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:tmanolov написа:Аз и левскари питах, и теб да те питам - кой, по дяволите, е тоя Петров, че следва да е капацитет?
Този е един от стотиците "специалисти" в родните студиа, чиито професионални върхове се свеждат до "бил е юноша на Левски". :)))
Обаче припоците в Припок ТВ са хитри - канят няколко такива спеца за мачовете от Ебем ти Гриша лигата, набеждават ги за експерти, срещу някой лев (тия скъсаняци са на принципа - колкото дадат, все ми е кяр) ги правят и припоци, ииииииии, внимание - обезателно при всяка удобна възможност налагат мнение, че Левски е подпиран. За спорните ситуации в наша вреда знаем - ама то и съдиите били хора, ама то станало за стотни, нямало добра видимост и т. н. В резултат на тоя лукав подход, оранжевите пишколапци успяват да привлекат и припоците за аудитория, а то точно толкова му трябва на редовия диван-припок, за да ти бъде клиент на "продукта".
Ей ви го класическият пример налице в темата.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Масажистчето на Тирето се оказа пълен аматьор в тая припошка игра на измамата.
Да вземе пример от оня от Плоски с опиканата звезда на Алеята. Припадане, въргаляне, амоняк за свестяване, превръзки и реторика ала "можеше да умра" - цар на драматургията!
Нужно ли е да пострада някой сериозно, че да спреш да пишеш пълните глупости по тоя казус. Нали беше "просто димка", кво стана...
Утре ще метнат бомба до крака на детето ти. Пак ли ще се правиш на толкова интересен.
Не е нужно да умре някой, че да се вземат сериозни мерки и наказания, не мислиш ли.
А тва колко е пострадал и кво е преживял човека дето сте му метнали бомба на сантиметри от главата, само той си знае...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:delqnski47 написа:rsk написа:Е каква е тая бомба, дето му е причинила зачервяване като от ухапване от комар?
Баце, за тва "зачервяване" в САЩ щеше да ви строши с дела....
Само това ще ти кажа. А реакциите и поведението ви по тоя казус начело с вашия Мъро са изключително неадекватни. Сори, но това е грозната истина.
И това го кава фен на Слави и Руди Гела едновременно :) Шизофрения някаква :)
В Щатите същият щеше да бъде разпран от дела за пропуснати ползи, щото има едно нещо, което се нарича причинно-следствена връзка, т.е. трябва не само да има някакво деяние, не само то да е резултирало в нещо, ами и да има ясна връзка между деянието и резултата. В случая има някакво деяние (димка), има уж нещо като ухапване от комар, ама причинно-следствената връзка между тях е 0 или поне не е доказана. Аз съм виждал как бомбичка с миниум и бронз откъсна ръката до китката на един познат, а друг предобри с пиратки и остана без 2 пръста, та как тази "бомбичка" е успяла да причини въпросното ухапване от комар, при това без да разкъса анцуга, остава мистерия.
А че трявбат драконовски наказания за хулиганите - с две ръце за!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта