Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 10 окт 2022 13:51

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
rane написа:
peliforewer написа:Няма по-добър пример за фен на Левски от теб, да си жив и здрав, така се прави.
Заповядай, припок:

Официален документ, доказващ степен на частично засягане или нараняване, не е бил показан пред Апелативната комисия. ДК по същество към момента на гледането е взело правилно решение при наличните доказателства. Ние искаме допълнителни доказателства и всякакви други показания. При установяването на незначителни наранявания, които не могат и да бъдат доказани… Лекарят, който е бил на срещата, е предложил преглед на физиотерапевта, но той е бил отказан. Той е отказал всякакъв преглед. Дори не е показал място на нараняване.

https://www.kotasport.com/apelativnata- ... -e-novoto/

Много ти здраве и на теб.

Нас като ни наказаха за хвърлена монета от 50 ст. която уцелила страничния съдия с мач без публика и 40 хил.лв глоба дали от БФС търсиха медицинско.Защо ли като опре до Левски и много сложни стават нещата, цяла България вижда какво се случва, само БФС е сляп и глух. Ето какво се случва и секунди преди гола на Левски в събота https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1376713315

От 100 кладенеца вода ще донесете , вместо да отговорите на елементарен въпрос - Защо подяволите НЕ Е поискал да бъде прегледан от лекар ?

Единадесетте ранени полицаи от Благоевград като отидоха на лекар да не наказаха Левски. Сигурно и бомбичка не беше хвърлена пред пейката на ЦСКА.

Едва доловимата разлика е , че въпреки че дефакто бяхме домакини и там , както и навсякъде, поне документално в Благоевград сме гости. Гостите отнасят парични глоби , домакините оставят освен паричните и наказания за без публика.

Отдавна не е така, за всяка издънка на феновете го отнася собственият им клуб, независимо дали е гост или домакин.А за Благоевград, Кучев се оправда с това, че вратите на стадиона не били част от стадиона, а спортна зона около стадиона (⁠◔⁠‿⁠◔⁠), класик.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 окт 2022 13:58

Нико Петров е играл футбол и го разбира футбола много повече от Вас щом го канят да прави разбор пред цяла България.Аз също мога да попитам, кой е Манолов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 окт 2022 14:04

А защо Нико Петров трябва да разбира повече от няколко съдии? Не съм го виждал да свири мачове, а ти?
Впрочем той каза, че Цунами е паднал леко, но такъв контакт е достатъчен за загуба на равновесие. Това как ти звучи?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 окт 2022 14:09

peliforewer написа:Нико Петров е играл футбол и го разбира футбола много повече от Вас щом го канят да прави разбор пред цяла България.Аз също мога да попитам, кой е Манолов.

След около месец ще ти кажа :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 окт 2022 14:13

obi4am_Pirin дали ще коментира тази статия, в която е посочено, че според УЕФА един от мачовете на Пирин е бил нагласен

https://dsport.bg/uefa-alarmira-za-samn ... 96655.html

Обаче в същото време този потребител знае да коментира само Левски и как трябва да се оправи футбола. Той ще се оправи, но такива отбори като Пирин не трябва да бъдат в него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2022 14:14

Да обобщим:

Гледайте смълчано ловешки припоци,
Левски в момента ви преподава уроци,
всички ние дружно ще спасим отбора,
не сме припознавачи, а достойни хора!
Любовта ни към Левски е всеотдайна,
тя ражда и вашата завист безкрайна,
терзанията ви са просто смешни и жалки,
пред великия Левски сте толкова малки!
Макар и червени в софийска квартира,
оранжевото при вас винаги ще прозира,
затова и публиката ви все по-оредява,
докато Левски мощно редици сплотява!
Левски ще оцелее и винаги ще го има,
с фенове милиони и подкрепа несравнима
в България Левски е най-силната
институция
за да го има, ако трябва ще избухне
революция!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 окт 2022 14:20

Твърде много време отделихме на фенчета на отборчето с 200 човека посещаемост.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 окт 2022 14:24

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
rane написа:Заповядай, припок:

https://www.kotasport.com/apelativnata- ... -e-novoto/

Много ти здраве и на теб.

Нас като ни наказаха за хвърлена монета от 50 ст. която уцелила страничния съдия с мач без публика и 40 хил.лв глоба дали от БФС търсиха медицинско.Защо ли като опре до Левски и много сложни стават нещата, цяла България вижда какво се случва, само БФС е сляп и глух. Ето какво се случва и секунди преди гола на Левски в събота https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1376713315

От 100 кладенеца вода ще донесете , вместо да отговорите на елементарен въпрос - Защо подяволите НЕ Е поискал да бъде прегледан от лекар ?

Единадесетте ранени полицаи от Благоевград като отидоха на лекар да не наказаха Левски. Сигурно и бомбичка не беше хвърлена пред пейката на ЦСКА.

Едва доловимата разлика е , че въпреки че дефакто бяхме домакини и там , както и навсякъде, поне документално в Благоевград сме гости. Гостите отнасят парични глоби , домакините оставят освен паричните и наказания за без публика.

Отдавна не е така, за всяка издънка на феновете го отнася собственият им клуб, независимо дали е гост или домакин.А за Благоевград, Кучев се оправда с това, че вратите на стадиона не били част от стадиона, а спортна зона около стадиона (⁠◔⁠‿⁠◔⁠), класик.

Отнася го да - парично.
Въртиш , сучеш , и не отговаряш , ЗАЩО вашият НЕ поиска да бъде прегледан от лекар?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 окт 2022 14:26

tmanolov написа:
peliforewer написа:Нико Петров е играл футбол и го разбира футбола много повече от Вас щом го канят да прави разбор пред цяла България.Аз също мога да попитам, кой е Манолов.

След около месец ще ти кажа :)

Вземаш Левски и махаш омразния ти Сираков ли бре :)))))

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 окт 2022 14:28

Е ти си намерил кого да питаш :)))))) оранжевия Пельо... Пиши направо на Ангел Домуса да го питаш него.
Това беше много жалък, типичен ловешки номер да изкарат нещо от тоя мач - съответно да навредят на Левски. Смазахме ги по всички показатели, а евентуалната санкция за Левски беше единствената искрица надежда за щастие на изнасилената ловешка душа. Но изпълнението беше много лошо, мен би ме било срам. Тоя физкултурник, ако има капка достойнство ще отиде в манастир и няма да се показва никога повече.

Върни се в “Левски”