Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2017 12:45

Bobby1177 написа:Рано е да се сменя треньора и отново да влизаме в омагьосания кръг - смяна на отбора, смяна на треньора - смяна на отбора- смянана треньора прим.

Сори, не това е пътят. Сещате ли се за уж любимия Мъри - почна потресаващо и отпаднахме от едни никому неизвестни белгийци 2004 г. След ''приказката', почнахме да падаме от Тампере и останахме на кусур точки от пъвото място. Всяко нещо изисква време, търпение и много работа.

да не забравяме, че Митов вкара Септември в А група. Сега тренира нов отбор, който нито се е сработил, нито е в добро кондиционно състояние. Да си видят кондиционния треньор и лекаря - как се готвят и каик се възстановяват. То ясно, че ако възстановяването им е в Студенстки град, ще се борят да не изпаднат от А група тая година.

За мен разумното решени е да се остави Митов да работи до края на първенството. Ако през пролетта отборът няма облик и резултати и не е достоен съперник на Първите 3-4 в класирането, значи наистина не става и другото лято просто се избира нов треньор.
Колега, аз си спомням добре първите изяви като треньор на Мъри.
Помня и нелепото отпадане от Беверен.
Обаче не си спомням такова лутане и тактическа безтегловност на терена.
Напротив - личеше си ясно какъв стил иска Стоилов, и какви са идеите му.
Хеле, срещу белгийците изтървахме сигурно 7-8 чисти-изработени положения, общо в двата мача.
Като гостувахме, още до почивката можехме да водим с 3-4 гола.
Не може и дума да става за сравнение между сегашната ни "продукция" и онази, от първите няколко мача на Мъри.

Пък да не забравяме, че Митов ни води в не-малко мачове и през пролетта.
Който ги е гледал, веднага ще направи съпоставка с двубоите от този сезон, и ще установи, пълно припокриване.
Съгласен съм да дадем време на някого, който не постига положителни резултати, но поне да се вижда някаква идея в игра, постройка, схема и т.н.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юли 2017 12:49

Както казах по-рано - мисля, че сега водят преговори с нов треньор, вероятно чужденец. Предполагам, че разговорите се въртят основно около това, че не е водил подготовка и правил селекция. Вероятно позицията на Боримиров е такава, че играчи, като Гомес, Рошу, Обертан, Буш и Яблонски няма да се бутат. Тоест няма да се разбива отбора през зимата.

Буш между другото е поне класа над Мапуку. Черния има физика, дрибъл, борбен е, умее да импровизира, но не е отборен играч. Става, ако водиш с 2:0 да влезе, за да поцъка и изнерви противника. Може да си изкарва нарушения и е полезен в някои случаи. Но да ти решава мачовете - абсурд. Това си манталитет, характер. Сърди се, сякаш играе махленски мач, когато не му подадат или ако не му мине финта, спира да играе, седи на едно място. Отделно не умее да съхранява силите си.

Румънеца от друга страна пък има далеч по-добро позициониране, типичен таран. Участва в разиграването и не се лакоми.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 юли 2017 13:25

Как може да сложите в едно изречение Стоилов и Митов !
Единият се доказа в Бг и в Чужбина а другият загуби двата най-важни мача в кариерата си . Преди няколко дни бях написал да се даде време на Митов , но вчера гледах поредният мач на Левски и категорично си връщам думите назад . Този човек няма аргументите да бъде нещо повече от фен на този отбор !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юли 2017 13:27

Serafim написа:Буш между другото е поне класа над Мапуку. Черния има физика, дрибъл, борбен е, умее да импровизира, но не е отборен играч. Става, ако водиш с 2:0 да влезе, за да поцъка и изнерви противника. Може да си изкарва нарушения и е полезен в някои случаи. Но да ти решава мачовете - абсурд. Това си манталитет, характер. Сърди се, сякаш играе махленски мач, когато не му подадат или ако не му мине финта, спира да играе, седи на едно място. Отделно не умее да съхранява силите си.
Буш ако свали 2-3 килца... Или па да ги превърне в мускулна маса, ще е още по полезен.

Инак Мапуко... Е типичната жертва на отбори, които играят предимно дефанзивно.
Ами той в Берое, кога му се е налагало да играе на постепенна атака и в сгъстена отбрана ?
И сега, когато указания му дава тип, за когото "постепенна атака" и "отваряне на пространства" по-вероятно звучат като вид предястие и основно ястие, негрото е като в небрано лозе.
Разбира се, това е поправимо.
Мапуко има хубави качества за нападател - ръст, здрав е, прилична техника, импровизация, гардиране, не-лош удар от средна и далечна дистанция... Обаче му трябва пространство.
Видяхме срещу Сутиеска, че в малкото пъти, в които получи топката без около него да има човек, вкара два гола, пропусна един, и изработи още 1-2 положения за другите в атака.
Ето това трябва да е главната цел, когато той е на терена - Да му се осигурява свободен достъп до топката в близост до вратата на съперника, и свободни пространства.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 юли 2017 13:27

Митов си тръгва, въпросът е кой ще го замени. В момента има един свободен български треньор- Петев, но е абсурд да дойде пак. Мъри и Херо са илюзия. Това с чуждестранните треньори винаги ми е било мнително. Нагледахме се на Достанич, Мурсия и Йоканович. Често чуждестранните треньори не могат да "оцелеят" в джунглата А група. :oops:

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 24 юли 2017 13:32

miro_rz написа:Как може да сложите в едно изречение Стоилов и Митов !
Единият се доказа в Бг и в Чужбина а другият загуби двата най-важни мача в кариерата си . Преди няколко дни бях написал да се даде време на Митов , но вчера гледах поредният мач на Левски и категорично си връщам думите назад . Този човек няма аргументите да бъде нещо повече от фен на този отбор !

И аз бях на твоята позиция (за оставане) ,обаче като видях как хаотично си подаваме топката срещу 10 от "гранда" Локо Пд ,и за малко щяхме да изядем хурката мисля ,че е вече наложително да си ходи . Колкото и да не са сработени с 1 тактика бихме могли да вземем макар и измъчена победа ,щеше да има наченки на стил и вдигане на нивото на отбора макар и с 10 % ,но нищо не видяхме .Все едно излезнахме със същите 11 от мача с другия гранд Верея . Ако имахме прогрес ,да остане ,но се вижда ,че тъпчим на 1 място .

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 24 юли 2017 14:11

До Спас Русев - Г-н Русев още след мача с Верея трябваше незабавно капацитета Н.Митов да бъде изгонен но явно сте се хванали на въдицата на другия капацитет Д.Боримиров да бъде оставен Митов старши треньор и ето отбора в какво трагично и срамно състояние е ........ резултатите ги оставете .....
Затова г-н Русев имате един правилен ход и той е двамата да бъдат уволнени на секундата !!!
Сложете Наско Сираков макар, че не съм му голям фен но по-добър от него няма.
Сираков знае,може и най-важното ще направи отбор и феновете ще се завърнат на стадиона!!!

От 1976 гледам Левски но толкова трагичен НИКОГА не е бил ..........

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 юли 2017 14:20

miro_rz написа:Как може да сложите в едно изречение Стоилов и Митов !

Това не е толкова сравнение, колкото надежда на някои хора, че Митов ще повтори Мъри. Очакват след провал да направи голям отбор, да ама единия (Мъри) се учи от няколко треньори, записваше и освен това има акъл в главата, а другия (Митов) си държи на своето, не се учи, не си взима поука и винаги играчите са виновни. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 24 юли 2017 14:22

Колеги от форума ме упрекнаха,дори ме нарекоха "оранжев" защото призовах да поискаме оставката на Митов,още след първия мач в Хърватска... всеки ден щетите стават по големи.Не само Митов... спортно техническия щаб трябва да понесе последствия от това че, с играчите преди два месеца в баража и играчите днес Левски изглежда по един и същ начин... Безидейни,тромави,обезверени... Стига! Треньорът и щабът му трябва да вдъхнат увереност и самочувствие на играчите, да ги накарат да се забавляват на терена. Треньорът би трябвало да има визия как да изглежда отборът,как да се защитава,как да подреди нападението,кой играч къде да се движи със и без топка.... срамно е... ама дори и Радуканов го може това,и сме го виждали да го налага. Омръзна ми да гледам как или никой не се наема да поиска топката. Централния защитник вдига високо ръце за да демонстрира че няма на кого да я подаде,след това изпълняваме странично хвърляне.. пак същото.. никой не се движи,никой не я иска... Преди два месеца бяха некадърници и бездарници+неопитни юноши... изгонихме ги,подменихме ги.. е и? Сега сме същата работа! С можещ треньор.... дори да не бяхме отстранили Хайдук... щяхме да вземем максималния брой точки от страхотната програма:
Локо Пл(Гост)
Витоша(Домакин)
Верея(Г)
Дунав(Д)
Пирин(Г)
Славия(Д)
Друго е да срещнеш Лудогорец и ЦСКА с преднина в класирането..... ама не,ние снощи 30 мин. с човек повече не можахме да измислим как да отправим удар към вратата.... каква е разликата дали този мач е във втория кръг или в последния, и тогава и сега са - 2 точки от конкурентите. Митов и щаба му,Вън! За доброто на Левски....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2017 14:45

OGI1914RZ написа:Колеги от форума ме упрекнаха,дори ме нарекоха "оранжев" защото призовах да поискаме оставката на Митов,още след първия мач в Хърватска... всеки ден щетите стават по големи.Не само Митов... спортно техническия щаб трябва да понесе последствия от това че, с играчите преди два месеца в баража и играчите днес Левски изглежда по един и същ начин... Безидейни,тромави,обезверени... Стига! Треньорът и щабът му трябва да вдъхнат увереност и самочувствие на играчите, да ги накарат да се забавляват на терена. Треньорът би трябвало да има визия как да изглежда отборът,как да се защитава,как да подреди нападението,кой играч къде да се движи със и без топка.... срамно е... ама дори и Радуканов го може това,и сме го виждали да го налага. Омръзна ми да гледам как или никой не се наема да поиска топката. Централния защитник вдига високо ръце за да демонстрира че няма на кого да я подаде,след това изпълняваме странично хвърляне.. пак същото.. никой не се движи,никой не я иска... Преди два месеца бяха некадърници и бездарници+неопитни юноши... изгонихме ги,подменихме ги.. е и? Сега сме същата работа! С можещ треньор.... дори да не бяхме отстранили Хайдук... щяхме да вземем максималния брой точки от страхотната програма:
Локо Пл(Гост)
Витоша(Домакин)
Верея(Г)
Дунав(Д)
Пирин(Г)
Славия(Д)
Друго е да срещнеш Лудогорец и ЦСКА с преднина в класирането..... ама не,ние снощи 30 мин. с човек повече не можахме да измислим как да отправим удар към вратата.... каква е разликата дали този мач е във втория кръг или в последния, и тогава и сега са - 2 точки от конкурентите. Митов и щаба му,Вън! За доброто на Левски....

[offtopic]Момче,бръже си плюй на клавиатурата и се поправи,че ще те разпънат. :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”