Колега, аз си спомням добре първите изяви като треньор на Мъри.Bobby1177 написа:Рано е да се сменя треньора и отново да влизаме в омагьосания кръг - смяна на отбора, смяна на треньора - смяна на отбора- смянана треньора прим.
Сори, не това е пътят. Сещате ли се за уж любимия Мъри - почна потресаващо и отпаднахме от едни никому неизвестни белгийци 2004 г. След ''приказката', почнахме да падаме от Тампере и останахме на кусур точки от пъвото място. Всяко нещо изисква време, търпение и много работа.
да не забравяме, че Митов вкара Септември в А група. Сега тренира нов отбор, който нито се е сработил, нито е в добро кондиционно състояние. Да си видят кондиционния треньор и лекаря - как се готвят и каик се възстановяват. То ясно, че ако възстановяването им е в Студенстки град, ще се борят да не изпаднат от А група тая година.
За мен разумното решени е да се остави Митов да работи до края на първенството. Ако през пролетта отборът няма облик и резултати и не е достоен съперник на Първите 3-4 в класирането, значи наистина не става и другото лято просто се избира нов треньор.
Помня и нелепото отпадане от Беверен.
Обаче не си спомням такова лутане и тактическа безтегловност на терена.
Напротив - личеше си ясно какъв стил иска Стоилов, и какви са идеите му.
Хеле, срещу белгийците изтървахме сигурно 7-8 чисти-изработени положения, общо в двата мача.
Като гостувахме, още до почивката можехме да водим с 3-4 гола.
Не може и дума да става за сравнение между сегашната ни "продукция" и онази, от първите няколко мача на Мъри.
Пък да не забравяме, че Митов ни води в не-малко мачове и през пролетта.
Който ги е гледал, веднага ще направи съпоставка с двубоите от този сезон, и ще установи, пълно припокриване.
Съгласен съм да дадем време на някого, който не постига положителни резултати, но поне да се вижда някаква идея в игра, постройка, схема и т.н.