gihuelo написа:Kotooshu написа:То по скоро въпроса е, кой има повече дългове сините или оранжевите ?
Разликата в дълговете е че нашия е към собственика.
Лудогорец също има дълг към свързани лица тоест Киро около 29 млн. лева.
Абсолютно всеки собственик го прави това даже и вашия ! Но той е много скъсан и ви даде само 200 000 лева назаем.
Правят го за да се застраховат защото в България могат да ти вземат всичко само за една нощ.
Така направи и предишния ви собственик Черепа на който дължите не знам колко си милиона.
При предишното правителство на Кирчо същия водеше преговори да се прибира от Дубай и тези 10-15 милиона са някакъв коз с който може да преговаря.
Всичко около нас е една голяма игра кой ще вземе централната част на Борисовата градина - стадион,къпалня,колодрум и т.н.
Къпалнята вече е на Вълка , ще видим за другите неща.
При вас са други нещата , вие най-вероятно вървите заедно с Виваком . Не знам пасив или актив сте обаче. Ще се разбере и при вас какво са измислили.
При Цеките е още по-друго :) Там собственика е невероятен комплексар който даже по цял ден си пише сам новините във фейсбука си . Там филма приключва в момента в който тези който са му гръб сега не му вземат бизнеса или чичо Васко не се прибере от Дубай.
При жълтите от Пловдив дойде незнайно как и от къде някакъв бесен измамник , който е фалирал 3-4 клуба преди това включително и баскетболен. В схемата му е и Крумовград. Има слухове че чрез други хора ще купи и Берое.
При буферите е ясно- шеф на отбора даже по документи е някакъв Паскал а той пък е шеф на колекторските фирми на ТИМ и Мъни плюс.
Мъни плюс пък е спонсор на съдиите :)
За Черно Море е ясно от десетина години. Там се дават някакви пари и никой не търси успехи или нещо такова. От време на време продават някой играч.
Това е милата родна картинка.
За това в юношеската шампионска лига ще падаме от Паматинайкос с 8:0 :)
За това ще ни бият малтийски отбори .
Заради това само ще гледаме как един Косовски отбор е на първо място в групата си в турнир който ние наричаме "лигата на скъсаняците" но нямаме отбор там или ако имаме е на последно място.
За това сме до Кабо Верде в ранглистата.
Единствения шанс е такива като Груев младши , онова момче от дублиращия на Интер и т.н - момчета които не са в батака наречен български футбол.
Добре си обрисувал скапания ни батак, наречен български футбол и колко се интересуват "собствениците" от развиването на тази елементарна игра.
Може би само Септември е някакво изключение и Чичака Венци, ама и там е мътна и кървава.
Да при вас е голямата борба на Ганчев за земята в борисовата, ама няма да му е лесно там....
При вас има една червена ламБа:) за която никой не говорише , това е, че ГГ не направи школа за 7 години, а онзи поне в това хич не е слаб... това ме навежда на мисълта от години, че не е за славата на ЦСКА а с други цели но и той е до време дори и да вземе земите....
Гледа ли вторите отбори, ебати и бъдещето се задава, макар, че не съм от хората да съдя за един мач, ама е отчайващо:(
За това ще се пълним с чужденци или бразилета от 3-4 тяхна дивизия и ще правят нашите нацита смешни...
А какво се мъти при нас, тепъва ще разберем ... толкова години всички сме лъгани и правени на маймуни, че не съм оптимист за бг футболчето като цяло:(
Виде ли ХИК колко техни титуляра имат 8 и 6 резерви....