С пожелание за живот, здраве и много предстоящи велики мигове с най-голямата ни любов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ЛЕВСКАРИ!!!
С пожелание за живот, здраве и много предстоящи велики мигове с най-голямата ни любов
milen.hristov написа:TodorT написа:Е, и те са млади хора, и те се веселят... какво толкова ?! Като са почивка нека се веселят, да пият, да релаксират както намерят за добре.... Но, когато има мачове трябва някакъв режим да се спазва! Да има някаква самодисциплина.... дори да си позволиш да излезеш да не те пишат следващия ден по вестниците, че си бил арестуван зад волана с няколко промила....
Човек трябва и да мисли с какви хора се обгражда, няма как от теб да излезе професионалист ако компанията ти се състои от николети,златки и тем подобни ку*ви
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BadBoy написа:Умишлено съм скрил лицата на двете момчета, защото няма да е коректно към тях, та тази снимка е правена около три часа след полунощ, но това не пречи на Пламен Илиев да ви е най-стабилно представящият се играч за вас през 2011 година.
http://store.picbg.net/pubpic/CD/C5/78b ... 57cdc5.jpg
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта