Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Преди време казах, че правилника е направен за Левски т.е. 7-я да играе бараж за ЕКТ. Това до някъде ме успокоява, защото с Митов най - вероятно бързо ще отпаднем от Купата на България, но с друг качествен треньор се надявам в ЕКТ да влезем през баража с четвъртия. Малко гледам надалеч, но знае ли човек.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
balef написа:Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!
olimpi написа:Митов незабавно вън и да се назначава бай Гроздан или Гочето.
Не можах да гледам мачовете поради географски причини, но това, което видях от репортажите вкл. срещу черногорците не ми хареса.
Както писахме тука няколко човека: с Миитов ще играем юрбулешката грабвайте телата и всеки мач ни е троен. Писна ми от мокри, сухи, жадни и т.н. недоучени треньори. Само с Мъри се получи, но имаше зверски късмет, гръб и освен това доста повече в главата от гореизброените + попиването от работата на Муслин.
Имах надежда, че освен като мотиватор жадното и нещо малко е понаучил, но уви.
Това нашето е всичко друго но не и отбор, а поне на теория качество в играчите има.
Живко6461 написа:balef написа:Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!
Повтарям въпроса. Защо и с какво Наско Сираков е единствен, незаменим, безалтернативен?
zap_lv написа:olimpi написа:Митов незабавно вън и да се назначава бай Гроздан или Гочето.
Не можах да гледам мачовете поради географски причини, но това, което видях от репортажите вкл. срещу черногорците не ми хареса.
Както писахме тука няколко човека: с Миитов ще играем юрбулешката грабвайте телата и всеки мач ни е троен. Писна ми от мокри, сухи, жадни и т.н. недоучени треньори. Само с Мъри се получи, но имаше зверски късмет, гръб и освен това доста повече в главата от гореизброените + попиването от работата на Муслин.
Имах надежда, че освен като мотиватор жадното и нещо малко е понаучил, но уви.
Това нашето е всичко друго но не и отбор, а поне на теория качество в играчите има.
Ако се сменя с Вили Вуцов или др. слабак ,по-добре да си караме с Митов . Единствената му алтернатива е научен треньор с успехи .
balef написа:Живко6461 написа:balef написа:Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!
Повтарям въпроса. Защо и с какво Наско Сираков е единствен, незаменим, безалтернативен?
Нещо не си в час ! Кой български отбор игра за първи път в шампионската лига и кой беше спортен шеф ? Когато Наско Сираков беше начело на Левски стадиона никога не е бил в толкова жалко състояние да има 200-300 фена ..... Начело на Левски когато беше Наско Сираков и Херо за един месец три пъти биха цска !!! Още факти искаш ли ???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта