Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юли 2017 14:50

Изображение

:lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 юли 2017 14:52

realno написа:Преди време казах, че правилника е направен за Левски т.е. 7-я да играе бараж за ЕКТ. Това до някъде ме успокоява, защото с Митов най - вероятно бързо ще отпаднем от Купата на България, но с друг качествен треньор се надявам в ЕКТ да влезем през баража с четвъртия. Малко гледам надалеч, но знае ли човек. :)

Хах да така е. С Митов начело имаме по голям шанс да сме в европа ако завършим 7-ми :lol: :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 22 юли 2017 14:55

Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юли 2017 16:20

Изображение

:mrgreen:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 юли 2017 17:04

balef написа:Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!

Повтарям въпроса. Защо и с какво Наско Сираков е единствен, незаменим, безалтернативен?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 22 юли 2017 17:20

Митов незабавно вън и да се назначава бай Гроздан или Гочето.

Не можах да гледам мачовете поради географски причини, но това, което видях от репортажите вкл. срещу черногорците не ми хареса.

Както писахме тука няколко човека: с Миитов ще играем юрбулешката грабвайте телата и всеки мач ни е троен. Писна ми от мокри, сухи, жадни и т.н. недоучени треньори. Само с Мъри се получи, но имаше зверски късмет, гръб и освен това доста повече в главата от гореизброените + попиването от работата на Муслин.

Имах надежда, че освен като мотиватор жадното и нещо малко е понаучил, но уви.

Това нашето е всичко друго но не и отбор, а поне на теория качество в играчите има.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 22 юли 2017 17:29

olimpi написа:Митов незабавно вън и да се назначава бай Гроздан или Гочето.

Не можах да гледам мачовете поради географски причини, но това, което видях от репортажите вкл. срещу черногорците не ми хареса.

Както писахме тука няколко човека: с Миитов ще играем юрбулешката грабвайте телата и всеки мач ни е троен. Писна ми от мокри, сухи, жадни и т.н. недоучени треньори. Само с Мъри се получи, но имаше зверски късмет, гръб и освен това доста повече в главата от гореизброените + попиването от работата на Муслин.

Това нашето е всичко друго но не и отбор, а поне на теория качество в играчите има.

Ако се сменя с Вили Вуцов или др. слабак ,по-добре да си караме с Митов . Единствената му алтернатива е научен треньор с успехи .

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 22 юли 2017 17:32

Живко6461 написа:
balef написа:Вън от Левски на Боримиров и Митов ! Само Наско Сираков може да направи отбор с който да мачкаме наред разни отборчета и то с разлика ...... Само Левски !!!

Повтарям въпроса. Защо и с какво Наско Сираков е единствен, незаменим, безалтернативен?

Нещо не си в час ! Кой български отбор игра за първи път в шампионската лига и кой беше спортен шеф ? Когато Наско Сираков беше начело на Левски стадиона никога не е бил в толкова жалко състояние да има 200-300 фена ..... Начело на Левски когато беше Наско Сираков и Херо за един месец три пъти биха цска !!! Още факти искаш ли ???

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 22 юли 2017 17:40

zap_lv написа:
olimpi написа:Митов незабавно вън и да се назначава бай Гроздан или Гочето.

Ако се сменя с Вили Вуцов или др. слабак ,по-добре да си караме с Митов . Единствената му алтернатива е научен треньор с успехи .

Вили Вуцов е 1000 класи над тоя палячо Митов ! Вуцов го смениха заради една загуба от БАТЕ -Борисов и после видяхме колко успешни мача изиграха беларусите. Загубата от БАТЕ -Борисов се дължеше не на Вуцов а на Гонзо защото трябваше дузпата да я бие друг но насила топката я взе Гонзо и я изпусна. Митов би Литекс-София случайно един път и после два пъти по-3:0 ни направиха за смех и продължават разни лумпени и мазохисти да го подкрепят жадно ли е гладно ли е не знам само знам че не става за Левски и последната справка е на Герена да не може да биеш с игра Верея ....... здраве му кажи !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2017 17:44

balef написа:
Живко6461 написа:

Нещо не си в час ! Кой български отбор игра за първи път в шампионската лига и кой беше спортен шеф ? Когато Наско Сираков беше начело на Левски стадиона никога не е бил в толкова жалко състояние да има 200-300 фена ..... Начело на Левски когато беше Наско Сираков и Херо за един месец три пъти биха цска !!! Още факти искаш ли ???

А кой СТД на "Левски" си би камшика преди мача с Тампере в София, за да трепе лъвове в Африка?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”