delqnski47 написа:Абе а на тоя Мъро кво му се случва. Супер нагъл е станал. От годините ли, от кво...
Де факто е прав, нямало доказателства, ама първо ни наказват без публика, после намалят на 1 сектор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Абе а на тоя Мъро кво му се случва. Супер нагъл е станал. От годините ли, от кво...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
rsk написа:Просто е прекалено велик и трябва да му се кланяте.
Достстъчно нагъл ще бъде, когато каже, че има директива Тире да бъде шампион. До тогава е умерен.
CSKA_FEN4E написа:rsk написа:Просто е прекалено велик и трябва да му се кланяте.
Достстъчно нагъл ще бъде, когато каже, че има директива Тире да бъде шампион. До тогава е умерен.
Мъри ако беше велик треньор щеше да отстрани " колоса" Хамрун или че игра 60 Мин. с човек повече срещу числото и го загуби мачът,кое му е великото.
1914.1902 написа:Пичове, някой може ли да ми каже най-сетне кога пускат билетите за Черно море - Левски?
W84me написа:1914.1902 написа:Пичове, някой може ли да ми каже най-сетне кога пускат билетите за Черно море - Левски?
Като ги знам, няма да е по-рано от 3-4 дни преди мача.
1914.1902 написа:Нали имаха голям зор да се играе мача?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта