Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2017 21:45

levski4ever86 написа:
sin4ec написа:
levski4ever86 написа:Заради един "човек" изпълнен с комплекси и злоба към 70 годишен старец повече от година продължават да се водят спорове на тема Петрович vs Стоев.

Този благ 70 годишен старец не беше ли същият, дето подскачаше като ранен глиган край тъча да вади играчите на Литекс от терена, или се бъркам?

Нямам спомен да е подскачал като ранен глиган край тъча да вади играчите на Литекс. Ясно си спомням, че Стоилас играеше ролята на подскачащия глиган.
Както и да е. Призовавам да престанем със споровете и намеците за треньори, които отдавна не са част от "Левски".
За първи път от много години правим що-годе стабилна селекция, а ние се караме за Петрович и Стоев. Нека насочим енергията си в подкрепа на отбора!

Няма проблем. Аз преставам, но ако фенклубът на онзи атакува и настоящия треньор, не отговарям!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2017 22:59

Прочетох статията за Обертан в Спортал и разбрах , че е играл предният сезон в Уиган . Декември ходих да гледам мача Астън Вила - Уиган на Вила Парк и реших да проверя дали съм го наблюдавал на живо . Оказа се , че тогава той още не е бил там , поне това видях с разширеният състав. За сметка на това съм гледал цели 60 Мин. Жорди Гомес , но не си го спомням .
Октомври ще съм в Разград за дербито с Левски и ще имам възможност за втори път да го гледам на живо .
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2017 23:38

https://www.youtube.com/watch?v=lsyBmarM-n4

4:41 за всички дето имат нужда от освежаване на паметта. Сръбската мастия е доста деен в изкарването на отбора
110 години любов!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 18 юли 2017 23:57

miro_rz написа:Абе радвам се за хубавата ви селекция ама този треньор нещо не ми се вписва в картинката ! :oops:

Споко. Следващият трансфер е Фергюсън и скии какво става ;)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 юли 2017 02:40

groti написа:https://www.youtube.com/watch?v=lsyBmarM-n4

4:41 за всички дето имат нужда от освежаване на паметта. Сръбската мастия е доста деен в изкарването на отбора

Без да съм му адвокат, аз не видях да е деен въобще. По-скоро изглеждаше изненадан и разгваряше с разни от нашите, но не го видях да е подканял към напускане.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 юли 2017 09:21

ЛП бая сериозно си мята ръцете в подкана отборът да се прибере !
Както и да е за мен неговите треньорски качества са без съмнения .
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2017 09:59

Не ги мислете Петрович и Стоев, не са част от Левски вече. Стоев щеше да е хубаво поне да бе водил отбор през тези години, ако въобще се смята за някакъв евентуален вариант за в бъдеще.
Може би ще е хубаво Спас да помисли за Митов. Стаж, нещо такова.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 19 юли 2017 10:42

miro_rz написа:ЛП бая сериозно си мята ръцете в подкана отборът да се прибере !

Да, след още едно-две преглеждания, наистина махва няколко пъти, но като цяло Стоилов си ги вади.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2017 16:09

Със Стоев и с тези футболисти имаме шанс да станем шампиони, но с Митов най - вероятно ще се провали сезона.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2017 18:52

tiamat написа:
miro_rz написа:ЛП бая сериозно си мята ръцете в подкана отборът да се прибере !

Да, след още едно-две преглеждания, наистина махва няколко пъти, но като цяло Стоилов си ги вади.

Петрович няма думата, щом Стоилов е слязъл да нареди да се излиза. Директорът е над треньора, още повече, нали не се съмняваш, че решението не е и на Стоилов, а на някого другиго ..... Петрович махва няколко пъти, след като Стойкас вече е долу и е дал нареждането, нормално, какво да направи, да каже "не, не, стойте си" ??! Изображение Изображение Това е положението, щом шефът нарежда, изпълняваш .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”