Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Dust » 30 сеп 2022 11:41

damyanov1963 написа:
Dust написа:Да бяхме в този форум от вчера или оня ден и да не се познаваме бих го разбрал, но явно на някой течният вариант на отлежало грозде хич не му действа добре в тези часове

На мене си ми д-ства много добре, на тебе и на другите не ме интересува.
Майтап, ти да не се обиди?
Имах предвид Гришата, като види че от тире нищо не се получава и си кръсти отбора с оригиналното име.

Само неразбрах това "ВИ" защо го написа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 сеп 2022 12:35

Кой за когато иска да гласува, но важното е да се гласува.Колкото повече хора гласуват, толкова по-реални ще са резултатите и купеният вот ще се обезличава.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 сеп 2022 12:40

Бербатов и екипът му към БФС: Върнете неправомерно изхвърлените клубове, кога ще отговорите на въпросите

https://dsport.bg/berbatov-i-ekipat-mu- ... 95640.html

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2022 12:54

А за неправомерно вкараните клубове разправя ли нещо, или такива работи не се питат?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 сеп 2022 12:58

Едни партии казват: няма пари и корупция.
Други казват: има пари и корупции.
Всеки да прецени кой казва истината и да гласува в защита на своя интерес, а не в интерес на някоя партия или политик.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 сеп 2022 14:44

sinqkrepost1914 написа:
LoveAndPeace написа:
sinqkrepost1914 написа:
LoveAndPeace написа:
sinqkrepost1914 написа:Баааахти облъчените тротинеткаджии..
Реално, пиши си за Литекс, там ти е силата.

Ти ли беше от на Костя К. поклонниците ?

Не, аз съм от тия, дето се къпят за 5минути по веднъж седмично.

Още една колкото глупава , толкова и любима опорка на пропутлериските поклонници.

Kaква опорка, това са факти, подкрепяни и насърчавани от т.нар. европейски лидери. Преди една седмица леля ти Урсула беше пуснала видео показно как да си миете ръцете за да пестите ресурси ( в случая топла вода ). В Германия имаше предложение хората да ползват свещи и да няма осветление на магазините през нощта. Също и в Чехия. Да продължавам ли ?
И как разбра, че съм пропутлерист :D Защото пиша, че еврогейските лидери, слугуващи на сащ са жалки клоуни ли ?

Леляти Урсула това видео го е снимала преди 2 години по време на ковида.
Ама е идеално за "елктората" на Копейкин и производните му дебили, да ги правят на овце.
Ех тия лоши европедали ся ще трябва да се думкат на свещи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 сеп 2022 17:09

peliforewer написа:Кой за когато иска да гласува, но важното е да се гласува.Колкото повече хора гласуват, толкова по-реални ще са резултатите и купеният вот ще се обезличава.

Нито за педали искам да си дам гласа, нито за неграмотни възрожденци, нито пък за сикаджии.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2022 18:43

Dust написа:
damyanov1963 написа:
Dust написа:Да бяхме в този форум от вчера или оня ден и да не се познаваме бих го разбрал, но явно на някой течният вариант на отлежало грозде хич не му действа добре в тези часове

На мене си ми д-ства много добре, на тебе и на другите не ме интересува.
Майтап, ти да не се обиди?
Имах предвид Гришата, като види че от тире нищо не се получава и си кръсти отбора с оригиналното име.

Само неразбрах това "ВИ" защо го написа.

За всеки случай, нали ЦСКА-София е Литекс.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2022 18:49

Един кандидат дупетат попитал един дядо - Дядо, ако гласуваш за мен, какво искаш да ти дам, като спечелиме изборите?
Едни мъде! Отсякъл дядото без да се замисля.
Е, сега, хубава работа, рекъл оня, за какво са ти?
Ами да ги закача на х*я, дето ми го дадохте след миналите избори!
Пак отсякъл дедото, без да се замисля!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”