Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 01 юли 2017 11:40

blue atack написа:Kолеги от къде мога да гледам мача сутиеска за запис.мерси предварително. ;)

www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-de ... 9a8d2375f8

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2017 10:40

Една малка, но добра статия. Не се отваря стандартно за това е кешираната версия:

goo.gl/JGiS92

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2017 22:01

@PSVeselinov: И все пак, човек, аз ще дам шанс на Митов. Според мен човекът наистина иска да успее, да отговори на критикарите. Ще изпращам положителна енергия към него. Добър-лош, той е треньор на "Левски". :roll: Мнението ми за него, подобно на други... не е високо. Желая му да ме опровергае. Искрено му го желая. И както казах, чак ми става малко кофти за него...

Сори, modor.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 юли 2017 22:46

Методито, пуснал съм ти в офтопик отговор от другата тема.
Колкото до Левски...имало го е много преди нас и ще го има. Любопитно, но на стадиона никой не споделя тезите на киберфенчетата. Кофти явление, но няма начин-такива са времената. Винаги ме е било яд, когато гледам наш мач по ТВ. На живо е съвсем друго.
[offtopic]Наздраве! Ми превъзпитан съм. Казвам неща, които е угодно да се чуват. Така е правилно. Аз не съм левскар, аз съм някой си...седях си хубаво в Ахтополска околия, запалих колата барабар с малкия да дойдем за мача, после се върнахме там. Хич не съм и коментирал мача тук-има си капацитети, които коментират и докладват. Боли ме сайдера. Стягам се за Сплит или където там ще играем. Живот и здраве, ако е рекъл Господ, дали от морето ще се върна до София или от София до Хрватска-все тая. Проблемът ми е не в лоботомистите, ами в паспорта на малкия дали ще стане навреме. :mrgreen:[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2017 23:32

sin4ec написа:Методито, пуснал съм ти в офтопик отговор от другата тема.
Колкото до Левски...имало го е много преди нас и ще го има. Любопитно, но на стадиона никой не споделя тезите на киберфенчетата. Кофти явление, но няма начин-такива са времената. Винаги ме е било яд, когато гледам наш мач по ТВ. На живо е съвсем друго.
[offtopic]Наздраве! Ми превъзпитан съм. Казвам неща, които е угодно да се чуват. Така е правилно. Аз не съм левскар, аз съм някой си...седях си хубаво в Ахтополска околия, запалих колата барабар с малкия да дойдем за мача, после се върнахме там. Хич не съм и коментирал мача тук-има си капацитети, които коментират и докладват. Боли ме сайдера. Стягам се за Сплит или където там ще играем. Живот и здраве, ако е рекъл Господ, дали от морето ще се върна до София или от София до Хрватска-все тая. Проблемът ми е не в лоботомистите, ами в паспорта на малкия дали ще стане навреме. :mrgreen:[/offtopic]

Ти си знаеш най-добре за себе си, sin4ec. Не забравяй бомбите за следващия кръг.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 юли 2017 23:45

metodito написа:
sin4ec написа:Методито, пуснал съм ти в офтопик отговор от другата тема.

Ти си знаеш най-добре за себе си, sin4ec.

Знам, колко да знам? Баща ми, лека му пръст, седеше и гледаше всички мачове и шампионати. И ми вика: Кво гледаш Левски, гледай там! Аз му казах: Ама тия, дет ги гледаш-Барса, Челси, Реал, Байерн и прочее са с бюджети къде милиард. Ний сме бедни, толкоз можем.
И го затапих: ей, по Англия и Шотландия, по Испания и Германия е пълно със стотици клубове. Хората си ги подкрепят от малки до дърти. Кво, да си заеба отбора , та да гледам милиардните селекции?
Никакъв шанс.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 юли 2017 23:47

Синчец удари една бира в прекрасният Сплит и заради мен !
Хайдук не са толкова страшни . 8-)
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юли 2017 07:14

"Левски" и "Ботев" забравиха за финансовите отчети
https://www.24chasa.bg/sport/article/6314024
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юли 2017 12:26

Отборът на Левски има ново попълнение. Това е кондиционният треньор Петър Пеев, който заема мястото на напусналия Роко Перота. Италианецът разтрогна договора си с клуба от "Герена" по взаимно съгласие. Петър Пеев е млад специалист, който ще работи в тандем с опитния Ясен Екимов, който от дълги години е в Левски.

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 юли 2017 13:00

mikata написа:
Отборът на Левски има ново попълнение. Това е кондиционният треньор Петър Пеев, който заема мястото на напусналия Роко Перота. Италианецът разтрогна договора си с клуба от "Герена" по взаимно съгласие. Петър Пеев е млад специалист, който ще работи в тандем с опитния Ясен Екимов, който от дълги години е в Левски.

Още един млад специалист, който ще се учи на гърба на Левски.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”