blue atack написа:Kолеги от къде мога да гледам мача сутиеска за запис.мерси предварително.
www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-de ... 9a8d2375f8
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue atack написа:Kолеги от къде мога да гледам мача сутиеска за запис.мерси предварително.
sin4ec написа:Методито, пуснал съм ти в офтопик отговор от другата тема.
Колкото до Левски...имало го е много преди нас и ще го има. Любопитно, но на стадиона никой не споделя тезите на киберфенчетата. Кофти явление, но няма начин-такива са времената. Винаги ме е било яд, когато гледам наш мач по ТВ. На живо е съвсем друго.
[offtopic]Наздраве! Ми превъзпитан съм. Казвам неща, които е угодно да се чуват. Така е правилно. Аз не съм левскар, аз съм някой си...седях си хубаво в Ахтополска околия, запалих колата барабар с малкия да дойдем за мача, после се върнахме там. Хич не съм и коментирал мача тук-има си капацитети, които коментират и докладват. Боли ме сайдера. Стягам се за Сплит или където там ще играем. Живот и здраве, ако е рекъл Господ, дали от морето ще се върна до София или от София до Хрватска-все тая. Проблемът ми е не в лоботомистите, ами в паспорта на малкия дали ще стане навреме.[/offtopic]
metodito написа:sin4ec написа:Методито, пуснал съм ти в офтопик отговор от другата тема.
Колкото до Левски...имало го е много преди нас и ще го има. Любопитно, но на стадиона никой не споделя тезите на киберфенчетата. Кофти явление, но няма начин-такива са времената. Винаги ме е било яд, когато гледам наш мач по ТВ. На живо е съвсем друго.
[offtopic]Наздраве! Ми превъзпитан съм. Казвам неща, които е угодно да се чуват. Така е правилно. Аз не съм левскар, аз съм някой си...седях си хубаво в Ахтополска околия, запалих колата барабар с малкия да дойдем за мача, после се върнахме там. Хич не съм и коментирал мача тук-има си капацитети, които коментират и докладват. Боли ме сайдера. Стягам се за Сплит или където там ще играем. Живот и здраве, ако е рекъл Господ, дали от морето ще се върна до София или от София до Хрватска-все тая. Проблемът ми е не в лоботомистите, ами в паспорта на малкия дали ще стане навреме.[/offtopic]
Ти си знаеш най-добре за себе си, sin4ec.
Отборът на Левски има ново попълнение. Това е кондиционният треньор Петър Пеев, който заема мястото на напусналия Роко Перота. Италианецът разтрогна договора си с клуба от "Герена" по взаимно съгласие. Петър Пеев е млад специалист, който ще работи в тандем с опитния Ясен Екимов, който от дълги години е в Левски.
mikata написа:Отборът на Левски има ново попълнение. Това е кондиционният треньор Петър Пеев, който заема мястото на напусналия Роко Перота. Италианецът разтрогна договора си с клуба от "Герена" по взаимно съгласие. Петър Пеев е млад специалист, който ще работи в тандем с опитния Ясен Екимов, който от дълги години е в Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, tiamat, tmanolov и 22 госта