Ето "стабилността" при Банкянската мутра и неговата престъпна партия. Пак гласувайте за тях, че да има "Ред в хаоса"
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =731367701
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Re: Без цензура!
tmanolov написа:Ще гласуваш за БХ, щото той не е хванат с мис гъз от сандански в барселона ли? Евала - после се сърдите, като ви викаме креМвирши и че за 5 лева сте готови на всичкоkrumeto написа:Мога да гласувам за всеки, но не и за лъжец и мин. председател хванат с чужда! На запад за подобнен гаф се подава осравка!
Дори не пожела да се защити. Какво е правил там!
Не ми "тикай" в ръката бюлетината надраскана. Не съм казал за кого ще гласувам.
А вие сърдите ли се като ви наричат мучащи говеда на всяка власт?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- delqnski47
- Контакти:
Значи който гласува за Простото се самоопределя като татарска п*чка, така ли да се разбира. :D
Аз друго обяснение нямам да се съгласиш да седнеш на една маса с някой, който те определя като татарска вагина.
Аз друго обяснение нямам да се съгласиш да седнеш на една маса с някой, който те определя като татарска вагина.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Не се дрънкайте па вие като някакви средношколки. Самият факт, че някой съфорумец, който и да е той, е решил да упражни конституционното си право и морален дълг към България, вместо да пърди на дивана и да се налива с Пиринско, докато псува всичко, де мърда по телевизора, е достоен за уважение, поне според мене. Особено предвид какво предлага политическия "каталог" днес.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Re: Без цензура!
krumeto написа:tmanolov написа:Ще гласуваш за БХ, щото той не е хванат с мис гъз от сандански в барселона ли? Евала - после се сърдите, като ви викаме креМвирши и че за 5 лева сте готови на всичкоkrumeto написа:Мога да гласувам за всеки, но не и за лъжец и мин. председател хванат с чужда! На запад за подобнен гаф се подава осравка!
Дори не пожела да се защити. Какво е правил там!
Не ми "тикай" в ръката бюлетината надраскана. Не съм казал за кого ще гласувам.
А вие сърдите ли се като ви наричат мучащи говеда на всяка власт?
У разградско си падат по рязаната бюлетина. Не ги обиждайте с някаква си тиква.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
delqnski47 написа:Значи който гласува за Простото се самоопределя като татарска п*чка, така ли да се разбира. :D
Слави нали и той разменя два реда камъни за американска виза.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
peliforewer
- Контакти:
Моментната извадка е впечатляваща, ако това е резултатът и на изборите ще се случат нещата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
delqnski47 написа:Значи който гласува за Простото се самоопределя като татарска п*чка, така ли да се разбира. :D
Гологлавия чалгар на мафията нали обеща, че ще пусне Македония в ЕС, ако САЩ махнат визите? Защо запя нова чалга? Защото е в услуга на мафията. Май на чалгарите паметта им е много къса.
Важното е да се крещи Македонияяяяяяяяя и баламите да се ловят на глупостите за "патриотизма" му.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
peliforewer написа:Моментната извадка е впечатляваща, ако това е резултатът и на изборите ще се случат нещата.
Дано.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Излиза, че тука е пълно с тротинеткаджии :D
Скоро освен полово-неутрални ще бъдете и климатично неутрални. Който гласува за ДБ е де бил. Маджо гарантира.
Скоро освен полово-неутрални ще бъдете и климатично неутрални. Който гласува за ДБ е де бил. Маджо гарантира.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard