Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 28 сеп 2022 13:24

Ако Василев и Петков бяха извършили всички престъпления на ГЕРБ и техния еднокнижник, сега щяха да висят обесени на някое дърво за назидание, но щом това е извършено от брадясал, затлъстял, циничен и застаряващ престъпник и манипулатор от Банкя е нормално и заслужава доверие. 30 г чалга не прощава.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 28 сеп 2022 13:46

Keфи ме как скачате да защитавате някъв смешник, когото допреди година и половина не знаехте, че съществува. Същият е доказан лъжец, с честота на повтаряемост на лъжите не по-малка от тази на банкянския измекяр. С две думи - лъжец до лъжеца. Същият, познат още като Просто Киро, който се затруднява да говори на уж майчиния си език, използвайки някакви неразбираеми словесни брътвежи. За тия 7 месеца компилацията може да стане като ромските бисери на господари на ефира. Същият се доказа като некомпетентен по редица въпроси, като зависим от чуждо посолство, огради се със също толкова некомпетентни като него хора. Само в България може да се появиш отнякъде си без никой да те знае, да станеш служебен министър на нещо си, при положение, че имаш чуждо гражданство и нарушаваш конституцията, да си направиш партийка с още 20-30 хюмнета и манафи, да се усмихнеш мазничко с тръпчинките на лелите, да кажеш неколко модерно звучащи думички като литмус, лакмус, батмус, нема значение, Ганя и без тва не знае значението им и да те изберат да управляваш. Честито.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 сеп 2022 14:18

Анкетите позволяват максимум 10 отговора. Давайте предложения и ще ги пусна в анкетата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 сеп 2022 14:32

Аз в другата тема го писах.
Първи избор са ми КОД, най-близко до моите виждания за "дясно", проблема ми е, че все едно ще гласувам "Не подкрепям никой"
Втори избор Канадеца, ако в късният неделен следобед нещата са на кантар с Тиквата.
Не мисля, че резултати ще са нещо по-различно от предното.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 28 сеп 2022 15:01

Мога да гласувам за всеки, но не и за лъжец и мин. председател хванат с чужда! На запад за подобнен гаф се подава осравка!
Дори не пожела да се защити. Какво е правил там!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2022 15:08

krumeto написа:Мога да гласувам за всеки, но не и за лъжец и мин. председател хванат с чужда! На запад за подобнен гаф се подава осравка!
Ще гласуваш за БХ, щото той не е хванат с мис гъз от сандански в барселона ли? Евала - после се сърдите, като ви викаме креМвирши и че за 5 лева сте готови на всичко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2022 15:13

Пели, ето моята прогноза:
- герП ще са първи с над 5% пред Кирчо и Кокорчо
- израждане ще са минимум трети, като няма да се Очудя да са и втори
- бсп ще е макс пета политическа сила
- всичко над 6% за Бойкикев ще е много голямо постижение

От горните поне 2 ще са 100% верни (първата и втората прогноза със сигурност).

Модоре, ето:
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори на 02.10.2022 г.
1. ГЕРБ
2. Продължаваме промяната
3. Възраждане
4. ДПС
5. БСП
6. Демократична България
7. ИТН
8. Български възход
9. Друга партия/коалиция или с Не подкрепям никого
10. Няма да гласувам
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 сеп 2022 15:15

krumeto написа:Мога да гласувам за всеки, но не и за лъжец и мин. председател хванат с чужда! На запад за подобнен гаф се подава осравка!

Ако тръгне да отговаря на всеки болен мозък, трябва друго да не върши. Нали жена му му има доверие, че и кампанията участва, ти за какво си се загрижил. Гласувай за Мутрата, нали ви направи стадион и отбор.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2022 15:20

realno написа:Пълни глупости. Уж бюджета издънен, а крадливите партии гласуваха допълнителни 700 мил. лв, които Асен и Кирчо не подкрепяха. Така, че за бюджета питай крадливите партии и техните сателити, защото ПП нямаха мнозинство.
За Македония пак чалгарски опорки. Ако беше толкова лошо споразумението, македонците нямаше да протестират и да казват, че ще ги побългаряваме. Важното е да викаме Македонияяяяяяяяя, защото Мутрата и шайката му от сателитни партийки само това чакат. По- важно е Банкянската мутра да си спаси крадливата кожа от бай Ставри.
Инфлацията е следствие на липсата на истинска конкурентна икономика, пълна с картели, а не защото били повишени пенсиите на най- бедните пенсионери в Европа.
И последно, не е възможно 12 г някой да е срал и за 6 мес. всичко да бъде изчистено при непрекъснат саботаж.

Виж, няма да споря с теб само от уважение, че си левскар. Никой не спори, че БХ е мега зло, проблемът е, че и тези се осраха - обясних ти по кои точки. Самият факт, че ме заливат с клипове за пенсионери говори само едно - надеждата им е малограмотните пенсионери да гласуват за тях, щото са им вдигнали пенсиите. А че се тегли дълг в момета, за да се плащат тези пенсии - еви му майката,кво ти пука.

Това тяхното беше всичко, но не и дясна политика - демагогия на макс. Точно както БХ се оправдаваше само с БСП, точно така и те се оправдават само с БХ. А рестът на БХ беше абсолютна пародия - така му изписаха вежди, че няма накъде. За Македония ми е ясно - Кирчо не е българин и за него такива спорове са непонятни. И за благодарност от ЕС ни резнаха още едни милиони по плана за възстановяване и не искат да ни пускат в Шенген - великанско.

Спирам, бъди здрав и успешен и дано ти си прав. Аз моята прогноза съм я дал - ако не след тези, то след следващите избори февруари-март догодина Кирчо и Кокорчо ще се прегърнат с БХ, под кумството на Бойкикев. ще го кръстят с нещо гръмко - там експертно, антипутинистко, проевропейско или каквото се сетиш правителство. Запомни ми думите!
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 сеп 2022 15:30

tmanolov написа:
realno написа:Пълни глупости. Уж бюджета издънен, а крадливите партии гласуваха допълнителни 700 мил. лв, които Асен и Кирчо не подкрепяха. Така, че за бюджета питай крадливите партии и техните сателити, защото ПП нямаха мнозинство.
За Македония пак чалгарски опорки. Ако беше толкова лошо споразумението, македонците нямаше да протестират и да казват, че ще ги побългаряваме. Важното е да викаме Македонияяяяяяяяя, защото Мутрата и шайката му от сателитни партийки само това чакат. По- важно е Банкянската мутра да си спаси крадливата кожа от бай Ставри.
Инфлацията е следствие на липсата на истинска конкурентна икономика, пълна с картели, а не защото били повишени пенсиите на най- бедните пенсионери в Европа.
И последно, не е възможно 12 г някой да е срал и за 6 мес. всичко да бъде изчистено при непрекъснат саботаж.

Виж, няма да споря с теб само от уважение, че си левскар. Никой не спори, че БХ е мега зло, проблемът е, че и тези се осраха - обясних ти по кои точки. Самият факт, че ме заливат с клипове за пенсионери говори само едно - надеждата им е малограмотните пенсионери да гласуват за тях, щото са им вдигнали пенсиите. А че се тегли дълг в момета, за да се плащат тези пенсии - еви му майката,кво ти пука.

Това тяхното беше всичко, но не и дясна политика - демагогия на макс. Точно както БХ се оправдаваше само с БСП, точно така и те се оправдават само с БХ. А рестът на БХ беше абсолютна пародия - така му изписаха вежди, че няма накъде. За Македония ми е ясно - Кирчо не е българин и за него такива спорове са непонятни. И за благодарност от ЕС ни резнаха още едни милиони по плана за възстановяване и не искат да ни пускат в Шенген - великанско.

Спирам, бъди здрав и успешен и дано ти си прав. Аз моята прогноза съм я дал - ако не след тези, то след следващите избори февруари-март догодина Кирчо и Кокорчо ще се прегърнат с БХ, под кумството на Бойкикев. ще го кръстят с нещо гръмко - там експертно, антипутинистко, проевропейско или каквото се сетиш правителство. Запомни ми думите!

Не съм пророк, че да вземам решения на база на това какво щял някой да направи. Докато са срещу мафията ще ги подкрепям. Ако се изкушат да я припознават , чао. За мен това е разумното.

Върни се в “Левски”