Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Sstefanov » 28 сеп 2022 08:39

peliforewer написа:Ето Ви едно от последните интервюта на Васко Начев. https://www.capital.bg/biznes/intervjut ... brashnian/

Не искам да накърнявам достойнството на починал човек. Но Начев е всеизвестен по света, като най подчинения слуга на този, който му снася парите. Шеврон искаха да "сондират" в златна Добружа, това няма как да стане. Американците добиват "шистов газ", предимно, ако не и изцяло от неплодородни територии. "Шистовия газ", не е направил никаква революция. Американците го използват за тяханта индустиря, защото имат им излиза евтино, като имат огромни находища на тяхната територия. Всеки, който си мисли, че да докараш газ с танкери ОТ САЩ до Европа е много евтино, живее в някаква си негова реалност. Материята, Начев я разбираше изключително много, наистина експерт, но неговият проблем винаги са били парите и кой плаща. Мир на праха му, добре че 2012 никой не взе неговата страна.
Газпром са бита карта и съм склонен да му вярвам, но ситуацията е много, много по различна от това, което се представя по медиите.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 сеп 2022 10:04

От умниците в тоя форум с високо IQ се забравиха шкафчета с кюлчета и злато, чувалите с пари, Ало, Ваньо, Ако Таньо и куп други записи компрометиращи Банкянската нагла и крадлива Мутра, забравиха се суджуците, забрави се къщата в Барселона и прането на пари, забрави се 3 мрд откраднати от бедния народ за да се построи Турски поток за да започне войната в Украйна, забрави се, за най - скъпата ограда на границата, затова пък през нея преминават направо с бусове, забрави се, че дадоха на Доган ТЕЦ Варна, и пристанище Росенец, забрави се умишленото фалиране на КТБ, забравиха се терасите и апартаментите, забрави се за електронното правителство, което го няма, но се платиха 2 мрд за него, забрави се за разсипаното образование, здравеопазване и съдебна система, но затова пък горните неща процъфтяваха. Забрави се, че с началото на Мутрата бяхме преди Румъния и искахме да ни отделят от нея, а сега сме 30 % по- ниски доходи. Забравихме, през последните 12 г 1 мил българи напуснаха държавата и т.н.
И тъй като сме футболен форум да не забравяме, че през времето на Банкянската нагла мутра България остана на последно място по модерни стадиони.
Така, че умниците с високо IQ първо да си опреснят паметта преди да пишат глупости за партия, която е управлявала в коалиция с троянски и мафиотски кон, саботирана от всякъде я условия на перфектна буря ( война, пандемия, скъпи енергоносители, русофилски саботажи и т.н.) и въпреки това България успя да има най - високо индустриално производство в целия ЕС. Освен това за краткото време вдигнаха пенсиите, направиха безплатни ДГ, завършиха газовата връзка с Гърция, спря корупцията на Капитала Андреево, и куп други неща, които крадлива Мутра отказваше да направи в продължение на 12 крадливи години.

За чалгарите и пишман "патриотите" е важно да има Македонияяяяяяяяя, с което мафията и нейните сателитен партийни отклоняват вниманието от истинските проблеми на страната ни.

П.С. Мутрата: Аз съм прост и вие сте прости. Толкова за вашето IQ. Той ви е оценил най - точно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2022 10:36

sinqkrepost1914 написа:Спрете му нета на дрътия бе, това вече е прекалено.. Представи си да живееш всичките тия години за да стигнеш накрая до това..

Ако визираш мен, нета си го плащам и само аз мога да реша кога да го спра.Имам си мнение и не го крия, защитавам го без да обиждам никого.Може да съм на възраст, но винаги съм подкрепял младите хора и съм вярвал, че България има шанс само ако я управляват млади хора.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2022 11:16

Модерачи, що не закачите една бърза анкета "За кого ще гласувате..." да видим настроенията на форумния народ? За шоуто, дет' се вика. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2022 11:19

TristaNNN написа:Модерачи, що не закачите една бърза анкета "За кого ще гласувате..." да видим настроенията на форумния народ? За шоуто, дет' се вика. :)

Не са го правили отдавна. А минаха доста избори. Явно са им забранили.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2022 11:34

TristaNNN написа:Модерачи, що не закачите една бърза анкета "За кого ще гласувате..." да видим настроенията на форумния народ? За шоуто, дет' се вика. :)

При това многоникие ще е бая "представителна", като почти всичко в нета :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 сеп 2022 11:44

Пели, предложих ти бас, ама нещо не щеш - толква за вярата в Кирчо и Кокорчо.

Реално, умно момче си, ама да вярваш на Кирчо и Кокорчо е висша стешен на олигофрения, изпреварена само от вярата в БХ и единний, светлий комунизъм. Аз имам няколко червени линии, а те престъпха горе-долу всичките:
- насраха се на тема Македония, при това почти без да ги натискат кой знае колко - опровергай ме, ако можеш. Аз на паметта на дедите си няма да сера, щото да пуснеш този франкенщайн от северна фиромия, е като да признаеш Литекс за ЦСКА - ти май имаше нещо против, или греша
- насреха се на тема пенсии - извинявай, но да даваш пари на тези, които са лъгали и са се осигурявали на минимума, като са вземали пари в плик под масата, е всиша форма на комунизъм, а аз на комунисти не се кефя
- в следствие на горното издъниха бюджета, ама го издъниха здраво - само от пенсиите и вдигането им от Кирчо и Кокорчо недофинансирането на ноЙ е почти 10 милиарда на година. 10 000 000 000 - знаеш ли колко пари са това? и така ще е всяка година, щото ситемата е разходо-покривна - аз внасям, за да има за пенсионерите, а дали за мен ще има, зависи от ситуацията след 20-30 години
- като следствие от горните 2 инфлацията у нас стана атрономическа, щото пенсиите се втурнаха да купуват, а стоките от първа необходимост подскочиха като луди. Не може хубавата шунка в Италия да е по-евтина от тази в Була или Фантастико. Зза качеството даже няма да отварям реч
- не построха и сантиметър магистрала - БХ може да е всякакъв и да крадеше брутално, но поне магистрали строеше Вярно, с отвартително качество и мега комисиони, но строеше
- и за финал - вдигнаха данъците, което никое дясно правителство не прави. Вярно, уж само за "богаташите" като мен, но увеличаването на максималния облагаем доход с 400 лева, т.е. да съм минус 100 лева всеки месец, за да има за пенсионерите-лъжци, е всичко друго, но не и дясна политика

П.С. А че Кирчо отеба Конституцията и излъга, както и какво прави с Ленчето, ще го оставя за десерт - тук е така...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 сеп 2022 12:41

Може една пробна анкетЪ!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2022 12:51

Манолов, аз си казах прогнозата, басове не помня да съм правил някога.Ако искаш дай си и ти прогнозата, моята е достатъчно ясна.При пенсионирането преди години заплатите бяха 200-300 лв , а минималната около 100лв, сега минималната 710 лв.Навремето който се е осигурявал на три минимални заплати взима по-ниска пенсия от този който сега се пенсионира на една минимална заплата.Това, че пенсионерите като сме взели добавките към пенсиите и сме взривили пазара е попадение, щеше да е добре ако е истина.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 сеп 2022 12:58

tmanolov написа:Пели, предложих ти бас, ама нещо не щеш - толква за вярата в Кирчо и Кокорчо.

Реално, умно момче си, ама да вярваш на Кирчо и Кокорчо е висша стешен на олигофрения, изпреварена само от вярата в БХ и единний, светлий комунизъм. Аз имам няколко червени линии, а те престъпха горе-долу всичките:
- насраха се на тема Македония, при това почти без да ги натискат кой знае колко - опровергай ме, ако можеш. Аз на паметта на дедите си няма да сера, щото да пуснеш този франкенщайн от северна фиромия, е като да признаеш Литекс за ЦСКА - ти май имаше нещо против, или греша
- насреха се на тема пенсии - извинявай, но да даваш пари на тези, които са лъгали и са се осигурявали на минимума, като са вземали пари в плик под масата, е всиша форма на комунизъм, а аз на комунисти не се кефя
- в следствие на горното издъниха бюджета, ама го издъниха здраво - само от пенсиите и вдигането им от Кирчо и Кокорчо недофинансирането на ноЙ е почти 10 милиарда на година. 10 000 000 000 - знаеш ли колко пари са това? и така ще е всяка година, щото ситемата е разходо-покривна - аз внасям, за да има за пенсионерите, а дали за мен ще има, зависи от ситуацията след 20-30 години
- като следствие от горните 2 инфлацията у нас стана атрономическа, щото пенсиите се втурнаха да купуват, а стоките от първа необходимост подскочиха като луди. Не може хубавата шунка в Италия да е по-евтина от тази в Була или Фантастико. Зза качеството даже няма да отварям реч
- не построха и сантиметър магистрала - БХ може да е всякакъв и да крадеше брутално, но поне магистрали строеше Вярно, с отвартително качество и мега комисиони, но строеше
- и за финал - вдигнаха данъците, което никое дясно правителство не прави. Вярно, уж само за "богаташите" като мен, но увеличаването на максималния облагаем доход с 400 лева, т.е. да съм минус 100 лева всеки месец, за да има за пенсионерите-лъжци, е всичко друго, но не и дясна политика

П.С. А че Кирчо отеба Конституцията и излъга, както и какво прави с Ленчето, ще го оставя за десерт - тук е така...

Пълни глупости. Уж бюджета издънен, а крадливите партии гласуваха допълнителни 700 мил. лв, които Асен и Кирчо не подкрепяха. Така, че за бюджета питай крадливите партии и техните сателити, защото ПП нямаха мнозинство.
За Македония пак чалгарски опорки. Ако беше толкова лошо споразумението, македонците нямаше да протестират и да казват, че ще ги побългаряваме. Важното е да викаме Македонияяяяяяяяя, защото Мутрата и шайката му от сателитни партийки само това чакат. По- важно е Банкянската мутра да си спаси крадливата кожа от бай Ставри.
Инфлацията е следствие на липсата на истинска конкурентна икономика, пълна с картели, а не защото били повишени пенсиите на най- бедните пенсионери в Европа.
И последно, не е възможно 12 г някой да е срал и за 6 мес. всичко да бъде изчистено при непрекъснат саботаж.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”