Левски дава Пиргов на Ботев Пд в замяна на халф
Левски и Ботев (Пловдив) водят разговори за размяна на играчи. Става дума за Димитър Пиргов и Яя Меледже, твърди "Дарик радио".
Защитникът не тренира вчера със "сините", а и днес не се качи на самолета за Малта. Това почти сигурно значи, че бранителят повече няма бъдеще на "Герена". Договорът на Пиргов със столичани е до края на сезона.
Меледже също има контракт до края на сезона с Ботев. Котдивоарецът е получил предложение за нов, но на този етап отказва да го подпише.
В следващите дни се очаква да има развитие по темата.
Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
На постовете, на които има налични играчи ако не намерят по-добри от сегашните изпълнители, по-добре да не взимат никой, освен евентуално някой равностоен за резерва там, където липсва такава.
За останалите постове трябва да са футболисти с приличен за елита ни КПД, инак не си струва, ако ще са като сегашните аварийни варианти.
И въобще ако ще има селекция, да е селекция. Ако не - няма нужда от покупки ей така, за идея и комисионна. Хем пари ще глътнат, хем нищо няма да се получи.
За останалите постове трябва да са футболисти с приличен за елита ни КПД, инак не си струва, ако ще са като сегашните аварийни варианти.
И въобще ако ще има селекция, да е селекция. Ако не - няма нужда от покупки ей така, за идея и комисионна. Хем пари ще глътнат, хем нищо няма да се получи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
wilge написа:В този линк информацията за това негро не е никак обнадеждаваща. За пет години му се събира игрово време 50 мача и само 16 отбелязяни гола.
С тези показатели за 22 годишен футболист играещ в силно конкурентна среда тази статистика бих казал, че е много добра.

PFC Litex написа:wilge написа:В този линк информацията за това негро не е никак обнадеждаваща. За пет години му се събира игрово време 50 мача и само 16 отбелязяни гола.
С тези показатели за 22 годишен футболист играещ в силно конкурентна среда тази статистика бих казал, че е много добра.
То не е само да първенството, а и до отбора. При положение, че в нападението са Ибрахимович и Кавани показателите му са повече от добри.
-
THE G.A.M.E
Изненадан съм от инфото за Меледже.
Това означава, че някой от вътрешните ни халфове ще напусне.
Странно, но нито един от нашите централни халфове не ми се вижда да е по-лош от Меледже.
Категорично съм против да се прави селекция, заради самата... Селекция.
Да имаме там некви нови, ама по-добри ли са от напусналите - мистерия.
Това означава, че някой от вътрешните ни халфове ще напусне.
Странно, но нито един от нашите централни халфове не ми се вижда да е по-лош от Меледже.
Категорично съм против да се прави селекция, заради самата... Селекция.
Да имаме там некви нови, ама по-добри ли са от напусналите - мистерия.
- damyanov1963
Обертан е причината за звезден трансфер в Левски
Livesport
Livesport
22 минути назад
Габриел Обертан е една от основните причини, поради която Ервен Онгенда е близо до трансфер в Левски.
Французинът е останал впечатлен от факта, че бившият играч на Манчестър Юнайтед е на "Герена".
Именно това го е накарало да избере предложението да мине проби при "сините".
"Меридиан Мач"
Livesport
Livesport
22 минути назад
Габриел Обертан е една от основните причини, поради която Ервен Онгенда е близо до трансфер в Левски.
Французинът е останал впечатлен от факта, че бившият играч на Манчестър Юнайтед е на "Герена".
Именно това го е накарало да избере предложението да мине проби при "сините".
"Меридиан Мач"
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- metodito
- Контакти:
Бе пожелавам му успех на момчето и дано ме опровергае. Просто след слориматондикитимбали, какви да са очакванията ми? В момента Цвьоле се бори за европейска квота. Гледам чат-пат холандското. Тази есен съм гледал пет мача сигурно, включително и една загуба на Цвьоле. Там се разчита много на тези чернички крила-бегачки и има наистина страхотни футбалери сред тях (на първо време се сещам за сина на Клуиверт, за Зиеч, Виргевер от АЗ и Лабадия от Утрехт - тоя последния е десетка де много искам да имаме).
Последна промяна от metodito на 10 яну 2018 11:31, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Лично аз никой не "плюя". Просто се издразних на екзалтацията от възможността поредния легионер с два мача на кръст през сезона да заиграе при нас.
А не, не, няма да спрем нещата така. Първо никой, ама никой не е екзалтиран от поредния легионер. Оставяме тъпите писания по сайтовете "шок и сензация, Левски привлече френски шампион". Тук специално никой не си оскуба косата от радост, дори немалко хора посочиха, че не е играл, подходиха резервирано, спомена се, че ще мине проби и тн., а ти лично бе първия, който подхвана нещата с:Тамън за "Левски". Как пък все идват, дето казват: "мога да играя от ляво, от дясно, напред, отзад" и все не играли по година. Дееева! Как не дойде един, който е действащ футболист и казва аз съм централен защитник или пък деветка, ми все някакви дето били повалентни, а после се оказват с нулева валентност и все им "трябва време".
Не че хейтиш или нещо, де...
Ми, хейтя си. Засега не ми харесва как се развива селекцията. Въобще. И за Пиргов ме е яд. А за Белаид, ако е централен защитник, не само аз ще хейтя. Да се надяваме, че го гласят за мястото на Горанов. Според мен, Роси няма дума за селекцията. Аз чакам да видя деветката. Ако доведат онзи испанец няма да хейтя. За него още от сега ти казва, че ако дойде ще е попадение.
Изглежда ще продължи практиката да се пускат футболисти без пари. Ако това е истина за Меледже вече се съмнявам, че Роси взима играчите.... Нещата отиват към по зле. Ще се почне с Букарев вън, ми се струва
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Роси сам не избира играчите, онзи ден го каза. Говорил е преди месеци с ръководството за постовете и типа играчи, които да се търсят. Букарев и ко. търсят и предлагат два-три варианта на Роси, от които да си хареса един. Ако от трима предложени най-добият е Меледже, много ясно, че ще го избере. 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!