/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот vg_vasilev » 19 мар 2018 12:47

В момента положението в Левски , а и не само е такова, че ако изгонят всички чужденци и налагат само българи на по 20-25 години с един стабилен треньор положението и класирането няма да е по-различно. С тази разлика, че ще ще играят българи и публиката ще започне да се връщат по стадионите. Само да не се се уреждат Боримировчета, Перуки и тем подобни синковци.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2018 12:50

Да се вадят изводи от този ватерпол вчера е несериозно. Както отдавна говоря, от месеци всичко е насочено към полуфиналите за Купата. Ако щете и заучените комбинации и статични положения, всичко!
Роси трябва да спечели тази битка и го съзнава прекрасно. Нещо повече-съзнава, че ако я спечели, това е наполовина свършена работа, защото остава Ботев, а те никак не са по-слаб отбор от ГГ. И вероятно ще станат четвърти. Те също се готвят за финал, разузнавайки детайлно потенциалните си съперници..
За тези мачове оправдания като терен, съдия и прочее няма как да има. Роси или трябва да вдигне Купата, или да сбира багажа.
Кратко и ясно. Не ни интересува красиво или грозно ще бъде изпълнена целта. Интересува ни да бъде изпълнена.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 мар 2018 13:32

sin4ec написа: Роси или трябва да вдигне Купата, или да сбира багажа.
Кратко и ясно. Не ни интересува красиво или грозно ще бъде изпълнена целта. Интересува ни да бъде изпълнена.

Изключително съм изненадан от това мнение ...... да не кажа шокиран. Многократно си тръбял, че тенекии не те интересуват, че друго е по-важно. Кое промени нещата? ;)
Купата стига ли за 7-8 месеца в две линии по 4-5 за 0:0 и напред ако върже?
По време на подготовката и след тежкото начало на пролетта твърдеше, че топ форма се гони за 1/2-ите, ...знаеш ли кога трябваше да са тези полуфинали? В топформа ли сте, щото вчера след 70-тата влачехте крака ( и точно заради това падна гола).
Купата стига ли за да заявиш след загубата вчера, че съжаляваш, че не си устискал 0:0?

Я ми кажи нещо - ако Митов или Стойчо бяха се изтъпанили вчера след мача и бяха казали същите думи, каква щеше да е реакцията?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 мар 2018 13:44

Red_Neck написа:

Изключително съм изненадан от това мнение ...... да не кажа шокиран. Многократно си тръбял, че тенекии не те интересуват, че друго е по-важно. Кое промени нещата? ;)

Аз също бих попитал всички наши фенове това. Ние не сме Яворов Чирпан, за да кажем, ето ние играем за купата, друго не ни интересува. Ами купата са 4-5 мача, затова ли трябва да имаме скъпи чужденци. 4-5 мача може да ги спечели всеки при добро стечение на обстоятелствата. Ето кой ли не взе купата в последните 10 години - Берое, Черно море, Ботев с треньори Илиан Илиев, Мастиката, Киров. Как догодина (или когато и да е като "решим да играем" и за титлата) ще респектираш някой като ти дойде на Герена, като е свикнал срещу теб да излиза да взема точки. Не знам това никой ли не го разбира, на идиоти ли се правят всички, не знам. И какво ако вземе купата Роси? Ще се обърне света ли, ще заиграем грандиозен футбол ли? Никой не пита как един отбор, чиито играчи не излизат на терена с мисълта за победа изведнъж ще изиграят на върха 3 мача, за да ги спечелят, а чакаме някаква въображаема купа, все едно там ще излезе Барселона срещу тирето, а не същите мекотели. А ако теренът в единият мач е лош, а в другият съдията не вдигне правилно една засада, какво ще правим тогава? Въобще ние на това ли трябва да разчитаме - Чудесен мач за 0-0, ама накрая я объркахме? Това ли ни е нагласата? Това ли трябва да бъде нагласата ни? И то не само срещу силните?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2018 13:48

Моето мнение е, че Роси трябва да бъде съден след евро-мачовете.
С Купа или без, там, в Европа, са кинтите.

Да правим панаири за вчерашното ръгби с наченки на водна топка, е повече от несериозно.
Още повече, че голът на ония е от очеизвадна засада.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 мар 2018 14:14

Red_Neck написа:

По време на подготовката и след тежкото начало на пролетта твърдеше, че топ форма се гони за 1/2-ите, ...знаеш ли кога трябваше да са тези полуфинали? В топформа ли сте, щото вчера след 70-тата влачехте крака ( и точно заради това падна гола).
Купата стига ли за да заявиш след загубата вчера, че съжаляваш, че не си устискал 0:0?

Я ми кажи нещо - ако Митов или Стойчо бяха се изтъпанили вчера след мача и бяха казали същите думи, каква щеше да е реакцията?

Мен купата не ме интересува, но много други я искат на всяка цена, защото с години сме без трофей. Нека дойдат полуфиналите, ще видим. Това за 70 минута са пълни глупости, а голът падна абсолютно случайно. Има го и това в зара.
Вие от 5 кръга насам нямате свястна атака и смислено изигран мач, та не надигай излишно. Щото много бързо могат да се обърнат нещата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2018 14:18

Айде да се класираме първо за тия евромачове, а? На 5 точки сме от Берое, а като гледам програмата, като нищо ще направим 4 мача без победа в първата шестица. Вчера писах, че може да се получи ситуация, в която да се сетим, че първенството ни е важно в средата на април :lol: Аз не виждам какво пречи Ботев да си вземе Купата отново и един измежду нас и Берое да изгори?
Аз съм адски съгласен с Васко. Само ще кажа, че ако Левски играеше футбол, нападателен модерен, излизаше с пределна мотивация и през мач, айде да не всеки мач вкарваше по 3-4 гола, никой гък нямаше да му каже на Роси, дори при отпадане за Купата. Ама да имаш взет точно 1 мач с топ отбор и то с автогол в 87 мин., да играеш възможно най-бавния футбол, да липсва всякаква агресия в играта ти, да се надхитряш тимчета като Верея и Септември на Герена и да не можеш да си вкараш отбора в оптимална физическа подготовка половин първенство, това нещо за мен не може да се оправдае с една Купа, която последните години се печели и с доза късмет.
Роси има невероятен медиен и фенски комфорт, има такава селекция каквото може би за последно имаше Илиан Илиев и въпреки това играем някакъв много тягостен и грозен за наблюдаване футбол. Та ние при Стойчо Стоев играехме по-нападателно при все, че той разполагаше с Китамбали, Диабита, Нарове и разни там африкански недоразумения. Аз съм сигурен, че с него и тия футболисти Левски щеше да играе по-качествен футбол. Само дето Роси се разписва на 40 к в евро на месец е пей сърце.
Аз не съм оптимист, че при Роси ще играем нещо по-различно от това, което показваме в последните месеци.

ПП: Ако Левски се класира за ЕКТ, дай Боже да стане, и отпадне от първия по-силен тим, който срещне каква трябва да бъде реакцията на ръководството?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 19 мар 2018 14:55

bilyaletdinov написа:Айде да се класираме първо за тия евромачове, а? На 5 точки сме от Берое, а като гледам програмата, като нищо ще направим 4 мача без победа в първата шестица. Вчера писах, че може да се получи ситуация, в която да се сетим, че първенството ни е важно в средата на април :lol: Аз не виждам какво пречи Ботев да си вземе Купата отново и един измежду нас и Берое да изгори?
Аз съм адски съгласен с Васко. Само ще кажа, че ако Левски играеше футбол, нападателен модерен, излизаше с пределна мотивация и през мач, айде да не всеки мач вкарваше по 3-4 гола, никой гък нямаше да му каже на Роси, дори при отпадане за Купата. Ама да имаш взет точно 1 мач с топ отбор и то с автогол в 87 мин., да играеш възможно най-бавния футбол, да липсва всякаква агресия в играта ти, да се надхитряш тимчета като Верея и Септември на Герена и да не можеш да си вкараш отбора в оптимална физическа подготовка половин първенство, това нещо за мен не може да се оправдае с една Купа, която последните години се печели и с доза късмет.
Роси има невероятен медиен и фенски комфорт, има такава селекция каквото може би за последно имаше Илиан Илиев и въпреки това играем някакъв много тягостен и грозен за наблюдаване футбол. Та ние при Стойчо Стоев играехме по-нападателно при все, че той разполагаше с Китамбали, Диабита, Нарове и разни там африкански недоразумения. Аз съм сигурен, че с него и тия футболисти Левски щеше да играе по-качествен футбол. Само дето Роси се разписва на 40 к в евро на месец е пей сърце.
Аз не съм оптимист, че при Роси ще играем нещо по-различно от това, което показваме в последните месеци.

ПП: Ако Левски се класира за ЕКТ, дай Боже да стане, и отпадне от първия по-силен тим, който срещне каква трябва да бъде реакцията на ръководството?

Купата има значение единствено, като евроквота. Целта, поставена на Роси е квота за Европа и достигане поне до плейоф за групи. При неизпълнение Роси си отива... Това е.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 19 мар 2018 15:18

Според мен е прибързано да се отписва Сеньор Роси. Смятам, че именития специалист "ще напипа ваксата" именно в мачовете за купата и триумфираме над тиретата и канарите, а те нека се радват на сребърните медал. Ние сме Левски Европейски - еталон за борбеност и несклоним дух. Има отделни екземпляри в тима, които вегетират ден да мине, друг да дойде и да си приберат еврото, ама не са познали, строгия тактик от Апенините ще им разкаже играта и посочи пейката както го направи с Черната сила
Сърце, душа....... за Левски София

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 19 мар 2018 16:04

Не мога да разбера какви са тия напъни за Европа след като в нашето първенство не сме се доказали. Може би отборите там са на ниво Б група?
Последна промяна от limon на 19 мар 2018 16:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”