Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

svetli-lz
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот svetli-lz » 22 юли 2016 09:54

valiooooo написа:
Tommi написа:Жалко. Когато не вкарваш, ти вкарват. И отпадаш, след като си надиграл противника...

Когато си идиот , това е за цял живот!

Добре е че си го осъзнал ще си живееш идиотския живот осъзнато. ;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юли 2016 09:55

Пия си кафето и ви се чудя на акъла. На какво основание очаквахте Левски да продължи в ЛЕ? Нима забравихте, че отбора сега тепърва започва да се съвзема след седемгодишно съсипване. С риск да се потретя: чак след три години много сериозна работа, класни попълнения, знаещ треньор и адекватна управленска политика можем да преодолеем резултатите от действията на един пишман директор и треньор и да очакваме резултати. Кое сега беше наред? Закъснялата селекция? Недостатъчното време за адаптация на трима качествени футболисти? Перуанецът се очертава пътник както е тръгнало. Лошият късмет с противника? От всички възможни отбор да ти се падне този с най- висок коефициент си е лош късмет. Момчетата дадоха всичко от себе си. Играха на предела на възможностите си. От много време не ги бях виждал да играят като отбор. Сега го видях. Играта не беше плод на страхливата тактика "отзад бетон, отпред какво стане." Атаките бяха с разигравания и остри, по крилата и през центъра, пресата висока, покриваха се. Толкова могат. Това е нивото им. Някои реват против Венци. Вярно, че при Стоев беше по- ефективен. Но като го гледам как прилично се справи в дефанзивен план не мога да го обвиня за пропуските. Това е горната му точка. Повече не може. Отделно личаха притеснение и припряност в действията му. Но те са плод на несигурност и ниско самочувствие. На тези които си мислят, че разбират от футбол повече от Майстора ще кажа: Глупаци, гледайте, слушайте и се учете! Човекът каза, че иска поне три класни попълнения за да изпълни поне една от трите цели които са поставени пред отбора. С едната се сбогувахме вече. Нямаме голаджия, двамата Александрови са слаба ракия, липсва качествен плей- мейкър. Апелирах за търпение и толерантност към Нар и Адениджи. Първият започна да се отпуска от мач на мач. Втория до есента ще си заслужи титулярното място. Лошото е, че Веско няма алтернатива, а е на годинки. Редно е да има някой младок да се понаучи покрай него. Пишат, че собствениците се били убедили снощи, че трябва качествен таран. Защо след краха? Ако селекцията беше преди месец?... Уж са умни хора, а не знаят елементарно правило: трябва да посееш, за да жънеш. Но по- добре късно, отколкото никога. Целта пред Левски трябва да остане титла и купа. Защото това е Левски, такава е традицията, отбора е с манталитет на победител (въпреки насаждането на посредственост в последните години). Друг е въпросът, че целите са почти непостижими. Гледах мачове на основните ни опоненти. На този етап са пред нас. Технически и психически. Но играта е футбол и топката е кръгла. Снощи бяхме по- добри, но какво от това. На този етап Левски не е готов за ЛЕ. Във домашната лига трябва да сме безапелационни, защото в съдийската комисия е Елтън Джон до Елтън Джон. Особено по отношение на Левски.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 22 юли 2016 10:12

Левски си отпадна заради отколешната си слабост да залага всичко на домакинския мач. Аз не си спомням да са правили повече от 2-3мача силни като гости. 0-0 като гост е най-подвеждащия резултат.
Не знам на какво се дължи този им комплекс.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 юли 2016 10:22

Левски надскочи очакванията в двата мача, но липсата на турнирен опит и най-вече класа в отбора си казаха тежката дума.
Мен лично най-много ме е яд, че отбора не успя да наложи финален щурм, успоредно с вдъхновението на публиката, която за съжаление беше доста пасивна в заключителните минути.
Добре, че беше този корнер в 93-та минута, че да се получи това, което трябваше да започне доста по-рано.
Невероятно е чувството как един корнер в продълженията може да те изпълни с толкова очаквания и адреналин!
Представям си, ако бяха повече след 80-та минута...
Атаки, натикване в наказателното поле, корнери, напрежение и страх у противника, че всеки момент ще падне решаващият гол - така поне правеше Манчестър Юнайтед в близкото минало и неслучайно сме рекордьори по вкарани решаващи голове в продълженията :)
И Левски преди близо 10 години правеше същото и неслучайно вкарахме толкова късни голове.
Спортно-технически има и друго нещо - високата бройка на пропуските пред вратата на Марибор, нещо което е недопустимо в такъв турнирен сблъсък!
Не може винаги най-мотивираният и изпълнен с жажда за победа/спортна злоба да е вратарят ти - Боян Йоргачевич.
Докато не се надгради яко в халфовата линия и не се купи стойностен нападател(таран) - много трудно ще се получат нещата.
Последна промяна от smoothc на 22 юли 2016 10:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юли 2016 10:25

С набедения за нападател Христов отпред, толкова.Мислех си още на полувремето, че ако беше започнал нигериеца дето влезе резерва първия мач, резултата щеше да е друг още на полувремето.Петрович според мене си беше свършил работата добре, просто нямаше качествени изпълнители за тая работа.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 22 юли 2016 10:34

metodito написа:Гадно ми е. Връщаме се в кочинката. И аз съм съгласен с mikata - това не е Марибор отпреди две-три години.
Защо си заминаваме? Много са факторите. Двете дузпи, объркана и страхлива тактика второто полувреме, нефелен център-нападател. Пак казвам, Аниете трябва да е център-нападател. Безумно закъснели схеми. За какво го взеха тоя Деса? За да играе срещу Верея и Локо Горна? Объркана стартова единадесеторка и тактика - трябваше да мачкаме от първата до последната минута. Да, ако ни бяха свирили някоя от двете ОЧЕВАДНИ дузпи!, щяхме да продължим. И какво от това? До този противник щяхме да сме. Не знам. Гадно ми е.
Господин Ангелов (Станислав), доволен ли си, малоумник? :evil: :evil: :evil:

Докато Иво Тонев е в отбора ще е така. Тоя човек докара Локо София до просешка тояга, а после се прехвърли в Левски.

А и селекцията е тотално сбъркана. Вземат някакви играчи, които са били резерви по 2-3 години НАВСЯКЪДЕ и искат да правят отбор с тях. Е не става. Хората са ги видяли, че нищо не става от тях и поради тази причина са ги изгонили или не са им подновили договорите. А тук ги вземаме за пробив в турнирите. И това е ВСЯКА ГОДИНА.
Ако бяха почнали да налагат юноши досега щеше да има резултат. Но за тази цел трябват и други треньори с друга физическа подготовка. Защото сега ВСИЧКИ български отбори имат въздух за едно полувреме.

Но меринджейските игрички са голяма работа.
В ЦЕЦКА София е същата работа - български момчета взеха купата и когато след машинациите на Ганчев, Боко и Перуката дойде време да играят в А група с "НОВИЯТ" ЦСКА-Литекс -София (Етрополе) изгониха момчетата и пак събраха маймуните от плажовете. А тея, дето се преебаха да играят във В група - да го духат.

И те така. Всяка година.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 юли 2016 10:37

Жалко за играчите, жалко за публиката...направихме всичко, както трябва. Не се получи. И в двата мача бяхме по-креативния и можещ отбор, но в съвременния футбол това не е достатъчно. Трябва от половин положение да вкараш гол. При 1-0 имахме предостатъчно шансове да отбележим, при което Марибор рухваше окончателно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 22 юли 2016 10:42

Да се говори за евроидиотия в случая е нелепо. Всъщност "Левски" си играха колкото могат, явно това е нивото на целия БГ футбол. Марибор в момента е слаб отбор, който я влезе в шестицата в БГ, я не. Жалко, защото следващия съперник е още по- слаб. Не ви знам делата, но с какво са виновни Ангелов и Илиев? Хората от един месец са на тази работа, да направят организация като в "Байерн" ли очаквате? Двама, трима качествени футболисти казвате... да ама те ще струват сигурно пари. Тези дето са "for free"... Божа работа. Конкретно за мача... липсваше както класа, така и може би малко късмет. Люпко за мен е приключил треньор с остарели виждания и сякаш мислите му са насочени повече към ракията. И не знам колко години трябва да прекара в България за да говори на български. В това отношение- адмирации за Прохазка. Публиката беше на ниво.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 22 юли 2016 10:46

Vladislav написа:Да се говори за евроидиотия в случая е нелепо. Всъщност "Левски" си играха колкото могат, явно това е нивото на целия БГ футбол. Марибор в момента е слаб отбор, който я влезе в шестицата в БГ, я не. Жалко, защото следващия съперник е още по- слаб. Не ви знам делата, но с какво са виновни Ангелов и Илиев? Хората от един месец са на тази работа, да направят организация като в "Байерн" ли очаквате? Двама, трима качествени футболисти казвате... да ама те ще струват сигурно пари. Тези дето са "for free"... Божа работа. Конкретно за мача... липсваше както класа, така и може би малко късмет. Люпко за мен е приключил треньор с остарели виждания и сякаш мислите му са насочени повече към ракията. И не знам колко години трябва да прекара в България за да говори на български. В това отношение- адмирации за Прохазка. Публиката беше на ниво.

Тогава можем да си зададем въпроса -защо след като Марибор не за за 1-та шестица в България а Левски не успя да ги бие Левски винаги е на 1-2 или 3-то място в първенството. При положение, че не са мръднали от години в развитието си.

За Люпко си прав, с изключение на това, че нябляга на бялото винце ;)
Прохазка - ако имаше още 9 играча в Левски като него Левски щяха всяка година да са в групите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2016 11:00

Жалко. Можеше и трябваше да ги отстраним, защото бяхме по-добрият отбор. Не искам да говоря за съдии, не искам да се оправдавам с тях. Предостатъчно шансове изпуснахме да вземем мача, независимо от техните (не)отсъждания.
Не знам какво се случи с Христов през ваканцията, но ако този мач беше преди 3 месеца, си тръгваше минимум с хеттрик от него. Не казвам, че само той е виновен, други също изпуснаха.
Пропиляхме добър шанс да направим няколко мача в Европа и да влезнем в първенството във форма и със самочувствие. Вместо това, ще сме разочаровани и настроението ще е минорно.

Поздравления за всички, които отидохте на мача и подкрепихте отбора, дано имаме още поводи да пълним стадиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”