Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Ботев Пловдив

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT

Мнениеот Син до гроб_ » 17 авг 2014 22:43

Синичко написа:
caci написа:Щял да идва нов нападател,но като знам Гонзо,че няма усет за това дали футболистите които води в Левски стават за отбора очаквам някой нов грандиозен некадърник да ни трови нервите.

Питаха го дали Херо има пръст в този трансфер и почна едно чудене, едно мънкане. Херо и той го бил гледал, ама сега той бил треньорът. Ясна работата на кой е този трансфер. Друг е въпросът дали той сам се сети за този ромб.

Дееба и чудния ромб, дееба! :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 авг 2014 22:44

Тази победа в края е само за кураж на левскарите!Да имате малко по-голямо самочувствие,за това което ви очаква!Победата си е победа,но в случая въобще не показва някакво израстване,днес по-скоро късмета беше с вас,а играта на отбора ви не е мръднала,дори със сантиметър!Но все пак е добре,че не допуснахте Ботевъ да изпревари лидерите! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 17 авг 2014 22:44

DmG написа:Кой ще ви е треньор следващия мач?
Или по-точно разбрахме , че гонзи е треньор само при победа , а при равен - КОЙ ?

Загубата изключваш ли я :) Предполагам, че тогава треньор на "Левски" за едно интервю време ще бъде Топчо :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

didayyord
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.

Мнениеот didayyord » 17 авг 2014 22:45

viroglav написа:
Синичко написа:
viroglav написа:Супер , 3 500 евра за 45 минути ... прилична заработка :lol: :lol: :lol:

Ей такива като теб са ми най-смешни. Айде снимай и покажи, очевидно се хвалиш, не ти пречи и ние да ти се порадваме.

Някъде да съм писал , че мача е уреден ?!? Просто сложих 100 евра на обръщалка , наречи го интуиция или късмет . Не ми дреме дали съм смешен , а и да съм смешен съм смешен с 3 500 евра печалба . Така , че ми е все едно дали съм смешен или не . И не се хваля , даже писах 5 минути преди края , че сигурно ще изгоря , ама стана работата де . Това е важното ! :lol: :lol: :lol:

И къде ги сложи тия 100 евра на такъв коефициент, бе. Хайде слез на земята. На полувремето в Бет ет хоум, победа за домакина беше с коефициент 7. Пък ти изкара 3500 от 100 евро. Бе, кажете къде ги играете и ние да поиграем малко, нали сме съфорумници.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2014 22:46

CSKA 78 написа:Тази победа в края е само за кураж на левскарите!Да имате малко по-голямо самочувствие,за това което ви очаква!Победата си е победа,но в случая въобще не показва някакво израстване,днес по-скоро късмета беше с вас,а играта на отбора ви не е мръднала,дори със сантиметър!Но все пак е добре,че не допуснахте Ботевъ да изпревари лидерите! ;)

Победа срещу Лц, кога?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 авг 2014 22:49

Син до гроб_ написа:
sin4ec написа:
daniel875 написа:Следващият кръг няма да е добър за нас. Щом като гости играем страхливо, пак ще падаме. Още повече с Гонзо като треньор.

Тц. В Ловеч ще бием.

Там играем успешно и освободено. Разбира се, по чорбарската логика, ако вземем та бием, то задължително сме взели мача от Гриша Ганчев!

При последната ни шампионска титла мачът в Ловеч беше уреден. Това е сигурно и много срамно за нас. Може би именно заради това си заслужаваме сушата, която се стовари, за да се осъзнаят хората в ръководството, че титлата трябва да се печели на терена, а не да играеш под масата с отбор, с който не бива да го правиш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 17 авг 2014 22:50

Цял мач държим играта и не можем да се наложим, пак правим грешка в защита за гола срещу нас (Стефан Велев мисля с асистенция), Гаджев ни връзваше играта... Орачев ми напълни душата, Прохазка трябва да играе, а Бедоя ако не блесне скоро ще е поредното разочарование :(
Последна промяна от twize на 17 авг 2014 22:52, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 авг 2014 22:50

sin4ec написа:
CSKA 78 написа:Тази победа в края е само за кураж на левскарите!Да имате малко по-голямо самочувствие,за това което ви очаква!Победата си е победа,но в случая въобще не показва някакво израстване,днес по-скоро късмета беше с вас,а играта на отбора ви не е мръднала,дори със сантиметър!Но все пак е добре,че не допуснахте Ботевъ да изпревари лидерите! ;)

Победа срещу Лц, кога?

Дано си прав, Синьо сърце, но с Гонзо това нещо не е възможно! Балъков беше интелигентен футболист, докато Гонзо - не.
Последна промяна от daniel875 на 17 авг 2014 22:51, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 авг 2014 22:51

daniel875 написа:
Син до гроб_ написа:
sin4ec написа:
daniel875 написа:Следващият кръг няма да е добър за нас. Щом като гости играем страхливо, пак ще падаме. Още повече с Гонзо като треньор.

Тц. В Ловеч ще бием.

Там играем успешно и освободено. Разбира се, по чорбарската логика, ако вземем та бием, то задължително сме взели мача от Гриша Ганчев!

При последната ни шампионска титла мачът в Ловеч беше уреден. Това е сигурно и много срамно за нас. Може би именно заради това си заслужаваме сушата, която се стовари, за да се осъзнаят хората в ръководството, че титлата трябва да се печели на терена, а не да играеш под масата с отбор, с който не бива да го правиш.

Не ми го побира главата Джуджето да даде мач и то на нас! Айде малко по-сериозно.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 авг 2014 22:51

effect написа:Не, че съм длъжен да го правя, но нека все пак да просветне и на слепците. Мача в бета го нямаше, не само до 1-вия гол, а изобщо по простата причина, че на стадиона няма как да има скаут на бет365, който да го отразява ОЩЕ ОТ 1-ВАТА МИНУТА. Мача го имаше в 3-4 по-малки къщи и си се предлагаше нормално. Така че спокойно можете да си заврете инфото в гъза. И между другото ако някой от вас имаше идея как се уреждат мачове и как протичат такива обръщалки нямаше да бращолеви тук.

От БЕТ компаниите не се пращат скаути по мачовете ! Такова пиле , като скаут на някоя БЕТ компания няма . Коефициентите се определят от движението на парите , заложени за 1 , Х или 2 ... Нищо лично , просто не пиши безумия без да си наясно .

Върни се в “Левски”