peliforewer написа:delqnski47 написа:peliforewer написа:Трябваше да дойде един сърбин за да рискува с 18-19 годишни момчета.На някои от тях даже и имената им не бях чувал, но снощи ми напълниха душата, бяха като юмрук и защитиха достойно България.Трябва им още малко обиграване и ще ни радват за в бъдеще.Колкото до изборите, мислете с главите си, ако искате пак мутрите да ни командват, гласувайте за Статуквото.Ако искате нещо да се промени, ПП.Само това, че всички досегашни управляващи , барабар с Радев им скочиха и ги обвиниха за всичко което се случи през 6-те месеца на тяхното управление е показателно.ПП стана виновна за войната в Украйна, за поскъпването на горива, газ, храни на световните борси.Вече имаме наистина млад и нахъсан национален отбор по футбол, да дадем шанс и на младите и нахъсани политици от ПП.
Аз не знам с какъв акъл някой ще гласува за Простия от Канада след вчерашния мач...
Буквално тоя нещастник узакони тея, които вчера плюха по знамето ти, химна ти, името ти и те нарекоха че си п*чка.
Не знам.... странно.
Пишеш глупости, Кирил Петков не е вземал никакво решение за Македония, решение взе Парламента.Това което се случи снощи в Скопие беше грозно, но това го направиха футболни фенове и не трябва заради тях да слагаме целият македонски народ под един знаменател.Сега искам и да си спомниш колко национални химна са освирквани от българските фенове на международни футболни срещи в България.Всички политици им дойде дюшеш станалото на стадиона в Скопие, вместо да отговарят на неудобни въпроси преди изборите ще яхнат Македония-я-я-я.
Типично мнение на пенсионер - дай им кренвирши, пардон пенсии, и ще гласуват за когото им кажеш - бетер циганите са пенсионерите, особено тези, дето са лъгали държавата и са се осигурявали на минимума. Кирчо и Кокорчо са зло, почти равнозначно на това, което олицетворява БХ.
Ето и прогноза - ако не на тези избори, на следващите през февруари-март Киро и Кокорчо ще се прегърнат с БХ, а Бойкикев ще е кум - запомнете ми думите. И тогава ще ви питам всички гласували за промяна в лицето на комунистите от ПП!
Делянски, за слафчу, че си ме подхванал в другата тема - твърде далече си от истината, ама твърде далече. Познавам слафчу от много години, гледал съм негови договори, мои много близки са били част от обкръжението му и т.н. - не, няма да е той Месията. слафчу е едоин самовлюбен галош с малко оставащ му живот - нещо като любимия ти Тирион, но в политически вариант. Около него са само лайна, което е изключително жалко - особено Генчовска, която реално нашиса "френското" предложение. И все пак ми е в шорт листата за гласуване напук - просто трябва да гласувам за някого, който да влезе в парламента и да не е комунист. А слафчу поне комунист не е