Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот onegavon » 27 сеп 2022 09:53

Пробвай с пчеличката Мая!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 сеп 2022 09:55

onegavon написа:Пробвай с пчеличката Мая!

тая я познавам лично и трудно я трая - по-див популист е от БХ. Бих гласувал, и съм гласувал за нея, само ако насреща ѝ е Фъндупкова. Много е кофти да нямаш избор, баси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 сеп 2022 10:09

За мен правосъдието и справедливостта са приоритет, защото всичко лошо се дължи на корупцията. Ще гласувам за тези, които днес се движат с охрана заради това, че спряха част от хранилките на мафията. Всички партии / ГЕРБ, ДПС, Раzграждане, ИТН, Янев, дори Мая/ са обединени срещу ПП. Копейкин не съм го чул да каже лоша дума за ДПС и Пеевски, нито за Бориов. За мен това е достатъчно доказателство, че ПП са правилните хора в момента, които имат хъса и смелостта да се справят с корупцията. Омръзна ми "стабилността" на заседнал кораб, която 30 г ни предлагат от ДС и партиите й, а да потеглим и се развиваме с едни образовани и необременени млади хора.
Последна промяна от realno на 27 сеп 2022 10:29, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 сеп 2022 10:10

И аз, като никога досега, нямам представа за кого ще гласувам и не мога да взема решение, баси. Явно не съм само аз, по-близкото ми обкръжение от хора споделя до голяма степен моите съждения. Със симпатизанти на Вгъзраждани, ДПс и БКп не общувам, повечето съм ги изтрил от ФБ и живота си.
За ГЕРБ - никога повече, макар че ги подкрепих, когато се появиха на картата за първия мандат. Символ на липсата на всякаква държавност, арогантност и некадърност!
ДБ - последните години гласувам за тях, но съм погнусен от липсата им на ясна позиция по някои въпроси в последния парламент, както и абсурдната такава по други. Тия хептен не се интересуват от бъдещето на тая страна.
ПП - твзи хубавци пък са твърдо решени тотално да счупят държавата. Не, благодаря.
Накрая ще "хвърля" един протестен вот за Светльо Витков, Азис, Луна, или която е там най-тъпата партия в България, още не съм ги разгледал всичките.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 сеп 2022 10:16

Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2022 12:02

Трябваше да дойде един сърбин за да рискува с 18-19 годишни момчета.На някои от тях даже и имената им не бях чувал, но снощи ми напълниха душата, бяха като юмрук и защитиха достойно България.Трябва им още малко обиграване и ще ни радват за в бъдеще.Колкото до изборите, мислете с главите си, ако искате пак мутрите да ни командват, гласувайте за Статуквото.Ако искате нещо да се промени, ПП.Само това, че всички досегашни управляващи , барабар с Радев им скочиха и ги обвиниха за всичко което се случи през 6-те месеца на тяхното управление е показателно.ПП стана виновна за войната в Украйна, за поскъпването на горива, газ, храни на световните борси.Вече имаме наистина млад и нахъсан национален отбор по футбол, да дадем шанс и на младите и нахъсани политици от ПП.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 сеп 2022 12:42

хах, що се занимавате с политика? Всички до един са боклуци! Не бих си отделил 30мин от живота да гласувам за поредните утайки. По-добре да си наеба жената или да си направя една чикия!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 сеп 2022 13:05

шивача написа:хах, що се занимавате с политика? Всички до един са боклуци! Не бих си отделил 30мин от живота да гласувам за поредните утайки. По-добре да си наеба жената или да си направя една чикия!

Защото политиката строи стадиони, болници, детски градини, повишава пенсиите, създава работни места....
Типично геЙрберо-чалгарско мислене.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2022 14:00

peliforewer написа:Трябваше да дойде един сърбин за да рискува с 18-19 годишни момчета.На някои от тях даже и имената им не бях чувал, но снощи ми напълниха душата, бяха като юмрук и защитиха достойно България.Трябва им още малко обиграване и ще ни радват за в бъдеще.Колкото до изборите, мислете с главите си, ако искате пак мутрите да ни командват, гласувайте за Статуквото.Ако искате нещо да се промени, ПП.Само това, че всички досегашни управляващи , барабар с Радев им скочиха и ги обвиниха за всичко което се случи през 6-те месеца на тяхното управление е показателно.ПП стана виновна за войната в Украйна, за поскъпването на горива, газ, храни на световните борси.Вече имаме наистина млад и нахъсан национален отбор по футбол, да дадем шанс и на младите и нахъсани политици от ПП.

Не се ли махнат тия пиявици до един от БФС, никаква промяна няма да има. Ще ни пускат по пързалката за един два три мача и пак ще почнат с обичайните си практики, да редят състави, кой да бъде повикан и да се бърка в работата на треньорите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 сеп 2022 14:17

ivan56 написа:
peliforewer написа:Трябваше да дойде един сърбин за да рискува с 18-19 годишни момчета.На някои от тях даже и имената им не бях чувал, но снощи ми напълниха душата, бяха като юмрук и защитиха достойно България.Трябва им още малко обиграване и ще ни радват за в бъдеще.Колкото до изборите, мислете с главите си, ако искате пак мутрите да ни командват, гласувайте за Статуквото.Ако искате нещо да се промени, ПП.Само това, че всички досегашни управляващи , барабар с Радев им скочиха и ги обвиниха за всичко което се случи през 6-те месеца на тяхното управление е показателно.ПП стана виновна за войната в Украйна, за поскъпването на горива, газ, храни на световните борси.Вече имаме наистина млад и нахъсан национален отбор по футбол, да дадем шанс и на младите и нахъсани политици от ПП.

Не се ли махнат тия пиявици до един от БФС, никаква промяна няма да има. Ще ни пускат по пързалката за един два три мача и пак ще почнат с обичайните си практики, да редят състави, кой да бъде повикан и да се бърка в работата на треньорите.

За БФС отдавна съм си казал мнението, младите е време да изритат пия/н/виците от българския футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”