Нерде Ловеч - нерде Масква.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Dust написа:Чисто политически е добре да не губим днешния мач.
Не познавам по-комплексиран народ от северно македонците
Каква ни беше средната възраст на 11-та срещу Гибралтар?
Под 23?
Тея промити мозъци са излезнали днес в мача все едно животът им зависи от него
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Голем шнур за жълто-червените промити мозъци ! Като не признават, че са българи Путин да ги изравни със земята и всичко ще е наред.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Прасе в предколедно настроение.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Тъкмо помислих, че нарушихме серията с лошите гостувания, а ние пак сме победили вкъщи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Не сме станали някакво футболно страшилище, но определено борбеността на тия млади момчета заслужава нашето уважение. Като поведение на терена нямат нищо общо с разни Атанасилиевци, Андреахристовци, Василбожиковци и т. н.
Решил съм още на следващото домакинство да ги подкрепя с пълно гърло на стадиона, ако ще и в Силистра да ги пратят да играят.
Решил съм още на следващото домакинство да ги подкрепя с пълно гърло на стадиона, ако ще и в Силистра да ги пратят да играят.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
NOMER14 написа:
Тоя пишман припоко-журналист не се гневеше така, когато Ганчев уби клуба му, но за Литекс и майка си ще предаде.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Относно националите, хареса ми начина на игра въпреки липсата на класа. Усеща се живинка и свежест в играта им. Да видим до кога.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
TristaNNN написа:Не сме станали някакво футболно страшилище, но определено борбеността на тия млади момчета заслужава нашето уважение. Като поведение на терена нямат нищо общо с разни Атанасилиевци, Андреахристовци, Василбожиковци и т. н.
Мда, сходна ситуация - бях се зарекъл да не стъпя на стадиона за националите, докато не бият голям отбор като гости, след загубата с 1:4 от кипърските маляки, но и тази ми стига. Следващия мач и аз съм на линия. Не съм гледал мача, само репортаж, но явно сме играли добре!
Сега малко политически, че нали избори идат - видяхте ли докъде ни докараха 170-те продажници, начело с Кирчо и Кокорчо, БХ, Ристу Бойкикев и аре дупясе няма да ги коментирам, те са си ясни. Айде пак да ги пуснем за преговори с ЕС, щото нали не било демократично такова и т.н. Да се отбележи, че в почти всички избори съм гласувал за някаква производна на Ристу Бойкикев, а на последните за Кирчо и Кокорчо, просто щото винаги гласувам анти БХ и герП. А алтернативата е повече от пародийна - Слафчу, Копейкин, Курнела... Абе тотална трагедия. Направо съм в амок за кого да гласувам в неделя, а трябва да гласувам, никога не съм пропускал. Давайте идеи, дейва, и мислете 3 пъти, преди да пуснете гласа си в неделя
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.