Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 21 юни 2017 11:22

rhaegar написа:
boabbb написа:
W84me написа:
rhaegar написа:Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците? :lol:

Жадното крие пъклените си тактически замисли! :mrgreen:

Все си мисля, че това повече трябва да ви тревожи вас, отколкото черногорците :mrgreen: :mrgreen:

Човека мисли революционна тактика бе, кво искате вие? :lol: :lol:

Направо пише треньорска дисертация за НСА. :) Скоро ще се подписва под про лицензите и ще изнася беседи :)
..... само незнам как ще го накарат да свали синята грейка ;)
:mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2017 11:41

NOMER14 написа:
metodito написа:Еми, другите се развиват, ние назад тичаме. Не е ли така с цялата държава. Тръгнахме с Полша, Чехя и Унгария към Европа. После смърдяхме що ни прикачат румънците, де ще ги равнят с нас... Пък сега... :lol:

Изобщо не сме тръгнали заедно.
Унгария - 1956 г.
Чехословакия - 1968 г.
Полша - 1980г.
----------------------
България - 1997 г.

Бягат ни с 20-40 години. А и ние си имахме двама водачи на Коминтерна.

Говоря за Европейския съюз. Иначе как го виждаш в края на 40-те, началото на 50-те да направим нещо. Никой не знае колко хиляди са убтите без смърт и прсъда. Съмнявам се, че някоя от споменатите държави е била подложена на такъв терор... с изключение на Полша, но те са "слабост" на Русия. Това, което е било при нас е минигеноцид. Няма място за сравнение. Нашият "преход" към комунизъм е бил сходен с този в Русия. Иначе имаме горянското движение..
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B8%D0%B5

Участниците в това движение са наричани горяни и то е едно от първите и едно от най-продължителните съпротивителни движения срещу комунистически режим след края на Втората световна война.[1]

Преди изброените от теб е. ;)

Между другото, гласувах за това, че стигнем до плейоф. :!:
Последна промяна от metodito на 21 юни 2017 11:54, променено общо 6 пъти.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 юни 2017 11:45

boabbb написа:
W84me написа:
rhaegar написа:Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците? :lol: :lol:

Жадното крие пъклените си тактически замисли! :mrgreen:

Все си мисля, че това повече трябва да ви тревожи вас, отколкото черногорците :mrgreen: :mrgreen:

Някои се бяхме разтревожили. Но Митов ни успокои: "Имам още десет дни, в които започвамм да чиcтя в тактически план план много pаботи... агресията в играта на отбора ще се вижда тепърва. ... Най-важното е сега всички да сме заедно.".
И настава едно спокойствие... Важно е да сме заедно. Той е спокоен, има си договор и тригодишен план, т.е. ще си бъде старши треньор. Важно е ние да не се отделяме.
Аз много често досаждам и дори ядосвам доста от участниците във форума. Например с претенциите си за прецизност, за коректни изказвания и изчисления. Поне тези, включващи простите аритметични действия. И нали обичам математиката и чаровните математички започнах да пресмятам. До мача със "Сутиеска" има по-малко от 10 дни? Тъй като притежавам и някакво романтично чувство предположих, че Митов не мисли за първия мач от Лига Европа. Вероятно не се бори и за класиране в следващия кръг. Важното е да гради отбора. Какъв по-добър повод за сплотяване на колектива, любителите на чуждици ще го нарекат тиймбилдинг, от "July Morning"?
Дали ще ходим на Камен бряг? Според мен не е необходимо. Още повече, че от тази сутрин е модерно да се отменят екскурзии. При това изплащаме дългове. И Искаро предлага подходяща обстановка. Всъщност Митов можем да го хвърлим и в Перловска река. Важното е да го изхвърлим. По-добре късно, отколкото още по-късно!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2017 11:58

Европа ще е компас за този нов отбор. Не си правя илюзията за групите, но наистина стигнем ли плейофите, по някакъв късметлийски начин - с дузпи, съдийска грешка, автогол (помните ли как стигнахме до Ливърпул и мачовете със Славия Прага? ), няма значение. Няма и толкова значение какви са индивидуалните качества на футболистите. Това ще ги направи екип, тийм. И обратното - ако още черногорците ни разкрият, целия сезон може да отиде по дяволите.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2017 12:04

metodito написа:Европа ще е компас за този нов отбор. Не си правя илюзията за групите, но наистина стигнем ли плейофите, по някакъв късметлийски начин - с дузпи, съдийска грешка, автогол (помните ли как стигнахме до Ливърпул и мачовете със Славия Прага? ), няма значение. Няма и толкова значение какви са индивидуалните качества на футболистите. Това ще ги направи екип, тийм. И обратното - ако още черногорците ни разкрият, целия сезон може да отиде по дяволите.

Ние три съперника да отстраним със Жадното, ще го приема за добро представяне... За жалост всичко клони към провал най-късно срещу Хайдук (без да подценявам Сутиеска). Въпреки, че се отвратих от Митов, вътрешно ми се иска да направи някакъв подвиг за доброто на клуба. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2017 12:07

Страх ме е и от възможни провокации на по-реакционни фенове срещу Сутиеска. Особено, ако поведат първи...

Ние три съперника да отстраним със Жадното, ще го приема за добро представяне... За жалост всичко клони към провал най-късно срещу Хайдук (без да подценявам Сутиеска). Въпреки, че се отвратих от Митов, вътрешно ми се иска да направи някакъв подвиг за доброто на клуба.

Всичко става. Логиката говори, че сме пътници още срещу черногорите. За щастие футболът е лишен от логика понякога...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юни 2017 12:12

Какви плейофи, бе, хора? Левски не можа Верея да победи в 120 Мин, та трябваше с дузпи (на късмет), за да вземе баража за ЛЕ. В този мач пределно мотивирани трябваше да са футболистите на Левски, а не тези на Верея.
Митов, при дузпите, гледаше сякаш се е посрал. Някои казаха, че Краев му бил шамарчета, за да се осветсти...
И то да кажем, че само този мач бе слабия, ще е добре.
Единствените мачове, в които Жадното може да си пише повече от слаб 2 бяха с ЦСКА-София, когато ги обърнахме (върза ни) и когато Локо Пловдив ни полегнаха. Всичко друго е тотал щета.
Та тия черногорци ако ги бием, това ще е най-високата точка в автобиографията на Жадното.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2017 12:18

Serafim написа:Какви плейофи, бе, хора? Левски не можа Верея да победи в 120 Мин, та трябваше с дузпи (на късмет), за да вземе баража за ЛЕ. В този мач пределно мотивирани трябваше да са футболистите на Левски, а не тези на Верея.
Митов, при дузпите, гледаше сякаш се е посрал. Някои казаха, че Краев му бил шамарчета, за да се осветсти...
Единствените мачове, в които Жадното може да си пише повече от слаб 2 бяха с ЦСКА-София, когато ги обърнахме (върза ни) и когато Локо Пловдив ни полегнаха. Всичко друго е тотал щета.
Та тия черногорци ако ги бием, това ще е най-високата точка в автобиографията на Жадното.

Надеждата умира последна, предполагам знаеш... За доброто на клуба ми се иска да му върже, ако ще с дузпи всеки мач. Иначе и аз съм на твоето мнение, ама няма как да желая злото на отбора само за да махнат Жадното!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юни 2017 12:24

ама няма как да желая злото на отбора само за да махнат Жадното!

И аз съм така. В пъти бих предпочел даже Елин (смятай!) вместо Ники.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 юни 2017 12:24

koisa написа:
Serafim написа:Какви плейофи, бе, хора? Левски не можа Верея да победи в 120 Мин, та трябваше с дузпи (на късмет), за да вземе баража за ЛЕ. В този мач пределно мотивирани трябваше да са футболистите на Левски, а не тези на Верея.

Надеждата умира последна, предполагам знаеш... За доброто на клуба ми се иска да му върже, ако ще с дузпи всеки мач. Иначе и аз съм на твоето мнение, ама няма как да желая злото на отбора само за да махнат Жадното!

Никой левскар не желае загуба за да освободят некадърния старши треньор. С уговорката, че ако има такива те са единици. Но много левскари желаем да освободят некадърния старши треньор за да има надежда "Левски" да стане по-силен.

Върни се в “Левски”