Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета / Всекидневната около Левски
Излиза, че ЦСКА и Левски са с чисто по 10 млн. бюджет. Откъде идва разликата в класите тогава?
mikata написа:На тирето бюджета е под 10млн.
Не вярвам, на думи може да е толкова, но реално едва ли!
Въпреки това те не взимат бивши юноши на по 25-28 години, които в определен период са показали, че не стават.
Треньорът им може да върже свободно повече от две смислени изречения и знае как да си подреди отбора.
Тия приказки за изплащането на дълговете стават все по-съмнителни, поне за мен.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
modor написа:mikata написа:На тирето бюджета е под 10млн.
Е да ама тирето е нов клуб. И без задължения.
За ПФК "Левски" АД е важно как ще реализира бюджета си. Ще има ли професионализъм в тази реализация, ще има ли възвръщаемост? Съдейки поне по трасферите и екипът, който ще изпълнява основната дейност, т.е. СТД, старши треньор и футболисти, съм песимист. Защото съм реалист. Без сериозни инвестиции няма как да се постигат успехи. Спортни и финансови. В случая финасовите са силно зависими от спортните. Приказките "изплащаме дългове и като се стабилизираме ще тръгнем нагоре", "намалихме заплатите и спасихме лиценза" и т.н. могат да бъдат изговорени от необразовани, некомпетентни, неадекватни директори и треньори. Тази политика само продължава свободния полет в пропастта. Извинявам се, че често се повтарям, но процесът продължава! Без изгледи за положителна промяна.
Политиката на други клубове, включително тирета, минуси, делиорманци (приемам подобни названия и обръщения, когато са в рамките на футболния колорит) и т.н. си е техен проблем. Дали не е много по-правилна? Особено на "Лудогорец".
koisa написа:mikata написа:На тирето бюджета е под 10млн.
Не вярвам, на думи може да е толкова, но реално едва ли!
Въпреки това те не взимат бивши юноши на по 25-28 години, които в определен период са показали, че не стават.
Треньорът им може да върже свободно повече от две смислени изречения и знае как да си подреди отбора.
Тия приказки за изплащането на дълговете стават все по-съмнителни, поне за мен.
Принципът, по който се привличат футболисти и старши треньори в "Левски" не е "Може пък и да свири добре на пиано, досега не е опитвал", а "Пианистът е слаб, но ще обясним на посетителите и ще ги помолим да не стрелят по него. Макар че свири много лошо ще се надяваме да привлича клиенти, много и все повече".
Май и другата контрола остава на тъмно! 

R.I.P.
Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците?![]()
Жадното крие пъклените си тактически замисли!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:rhaegar написа:Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците?![]()
Все си мисля, че това повече трябва да ви тревожи вас, отколкото черногорците

Леевски, оле

boabbb написа:W84me написа:rhaegar написа:Няма пари и за клубна телевизия ли вече? Или се крием от черногорците?![]()
Все си мисля, че това повече трябва да ви тревожи вас, отколкото черногорците![]()
Човека мисли революционна тактика бе, кво искате вие?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
Жаден е за победи

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.