очакван резултат за Цска-София,
а "умниците" от Дунав да пращат още благодарствени писма на БФС, дето се опита да ги прецака

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kris_men2000 написа:blue avalanche написа:Dachi написа:blue avalanche написа:Dachi написа:Левски са много слаби в момента, с 8-10 нови попълнения и 2 изиграни мача в подготовкатаХич не съм оптимист какво ни чака срещу тия диви черногорци.
Може и черногорците да имат 8-10 попълнения. Откъде знаеш???
Това ми е мнението, към момента нямам никви аргументи да съм оптимист за мача.
Как може един човек да реши, че едно ядене не му харесва само като го гледа в чинията? Без да го е опитал?
А ми като гледаш в чинията каква помия има и ти мирише силно на лайна и видиш какъв скапаняк е готвача как няма да решиш ,че яденето не става за ядене и не ти харесва без да си го опитал.
blue avalanche написа:Kris_men2000 написа:blue avalanche написа:Dachi написа:blue avalanche написа:Dachi написа:Левски са много слаби в момента, с 8-10 нови попълнения и 2 изиграни мача в подготовкатаХич не съм оптимист какво ни чака срещу тия диви черногорци.
Може и черногорците да имат 8-10 попълнения. Откъде знаеш???
Това ми е мнението, към момента нямам никви аргументи да съм оптимист за мача.
Как може един човек да реши, че едно ядене не му харесва само като го гледа в чинията? Без да го е опитал?
А ми като гледаш в чинията каква помия има и ти мирише силно на лайна и видиш какъв скапаняк е готвача как няма да решиш ,че яденето не става за ядене и не ти харесва без да си го опитал.
Щом футболистите на Левски за теб са "помия" и ти "миришат силно на лайна", що не смениш отбора?
Виж каква вкусна манджа е сготвил "готвача" в Лудогорец! Пък са и с буквата "Л".
Dachi написа:Много си прост Сайше, момчето е реалист ама понеже не е на твоето мнение и да си ходи. За това и хора като теб Сектор Б е празен. Защото не искате да чуете чуждото мнение и само Вие сте прави. Щом така ти харесва на Герена продължавай в същия дух.
ЕМИЛ написа:Сутиеска са напълно преодолими ...
THE G.A.M.E написа:Балканските тимове са коварни. А в нашето положение, тези черногорци хич не са добър жребий.
Последно мисля Лудогорец играха с черногорци, срещу Шампионът им Будучност, като тези оставиха впечатление на подреден и борбен тим.
Принципно всички отбори от страните на бивша Югославия, имат характерен почерк.
Играят стегнато, отборно и добре тактически, което им дава и възможност да вкарват и малкото си ситуации.
Едвали Сутиеска ще се различават особено от този стил. Вероятно повечето им играчи ще са здрави и високи, което ме навява на неприятни мисли, като се сетя как сме със статичните положения пред нашата врата.
Но... Никой от нас не е гледал съперника ни.
Не бива да ги надценяване.
Но подценяването би било по опасно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, ikar, VDP и 126 госта