Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 13 юни 2017 22:24

sin4ec написа:Петрович простго използва съзиданото и си тръгна след няколко месеца. Топчо го донакендза, а Митов трябваше да забърсва с парцала.

Темата за Петрович е толкова изтъркана, че е безсмислено да се коментира, но поне не изкривявай фактите. На Петрович му се наложи да гради съвсем различен стил на игра от този на Стоев със същите играчи. Научи ги на неща, които Стоев не можа. Играха сплотено като истински отбор и колектив. Бабатунде при него заприлича на нападател, докато при Стоев едва хващаше ръка. Мечката и Де Ноойер бяха непробиваеми в центъра, а втория при Стоев беше пред гонене. Алвеша надскочи собствените си възможности и не го минаваха като малка гара.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 22:26

Митов - анализ? Като русата Златка и атомна физика.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 22:28

koisa написа:Темата за Петрович е толкова изтъркана, че е безсмислено да се коментира, но поне не изкривявай фактите. На Петрович му се наложи да гради съвсем различен стил на игра от този на Стоев със същите играчи. Научи ги на неща, които Стоев не можа. Играха сплотено като истински отбор и колектив. Бабатунде при него заприлича на нападател, докато при Стоев едва хващаше ръка. Мечката и Де Ноойер бяха непробиваеми в центъра, а втория при Стоев беше пред гонене. Алвеша надскочи собствените си възможности и не го минаваха като малка гара.

Човек, не му обръщай внимание на глупотевините, че така му виждам мненията и пак ми кипват л@йната. :| Изядох един банан, заради това недоразумение. Благодаря. Повече не ща.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юни 2017 22:33

metodito написа:
koisa написа:Темата за Петрович е толкова изтъркана, че е безсмислено да се коментира, но поне не изкривявай фактите. На Петрович му се наложи да гради съвсем различен стил на игра от този на Стоев със същите играчи. Научи ги на неща, които Стоев не можа. Играха сплотено като истински отбор и колектив. Бабатунде при него заприлича на нападател, докато при Стоев едва хващаше ръка. Мечката и Де Ноойер бяха непробиваеми в центъра, а втория при Стоев беше пред гонене. Алвеша надскочи собствените си възможности и не го минаваха като малка гара.

Човек, не му обръщай внимание на глупотевините, че така му виждам мненията и пак ми кипват л@йната. :| Изядох един банан, заради това недоразумение. Благодаря. Повече не ща.

Принципно въобще не го броя за жив и не смятах да му отговарям, но тъй като той ме цитира първи в другата тема реших да му отговоря. Знам, че е излишно и безсмислено, но е леко дразнещо когато нарочно се изкривяват фактите. :)
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 22:34

Все пак живеем в ерата на фалшивите новини и "допълнената" реалност. Не свикна ли вече? Днес всеки може да си плати за тролове. Откакто чух, че Лупи бил дал 15 000 лева да го поддържат във форуми, нищо не ме учудва. Директивата беше изпълнена, сезонът на "Левски" - провален. Move along.
Последна промяна от metodito на 13 юни 2017 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2017 22:36

Охооо, фенклуба на Спиртомера се е активизирал и засегнал...
Нещастна история. Само да питам-отидохте ли до Марибор да подкрепите отбора на Люпко? Или що да питам-на клавиатурата е по-лесно и евтинко.
Но така или инак в историята на Левски ще остане онова изпращане на треньора в Благоевград. Горд съм, че бях там. Последствията от тази грешка, които описах тогава, за жалост надминаха очакванията ми.
Но вие дерзайте. Целта е близо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2017 22:49

sin4ec написа:Охооо, фенклуба на Спиртомера се е активизирал и засегнал...
Нещастна история. Само да питам-отидохте ли до Марибор да подкрепите отбора на Люпко? Или що да питам-на клавиатурата е по-лесно и евтинко.
Но така или инак в историята на Левски ще остане онова изпращане на треньора в Благоевград. Горд съм, че бях там. Последствията от тази грешка, които описах тогава, за жалост надминаха очакванията ми.
Но вие дерзайте. Целта е близо...

Стоев също знаеше, че зад гърба му се готви преврат и Петрович вече потрива ръчички, но изведе отбора в последния мач срещу Пирин!!! Не се изсули като пръдня из гащи както един друг по-късно. Ето затова:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZqAFOY9AFAc[/youtube]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юни 2017 22:59

metodito написа:Митов - анализ? Като русата Златка и атомна физика.

Ти пък!
Атомната физика е апотеоз на висшия човешкия ум и познанието през вековете, а футболът е проста (несложна) игра. Не се иска много, щом чичо Митко си остава най-добрият.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 юни 2017 23:04

metodito написа:Все пак живеем в ерата на фалшивите новини и "допълнената" реалност. Не свикна ли вече? Днес всеки може да си плати за тролове. Откакто чух, че Лупи бил дал 15 000 лева да го поддържат във форуми, нищо не ме учудва. Директивата беше изпълнена, сезонът на "Левски" - провален. Move along.

Така е, дори по-късно се разбра кой е бил прав. :) Отборът вървеше добре, но въпреки това същите тези хора си измисляха всякакви причини за да плюят треньора. Дойде Топчо, осра нещата, а от същите хора ни вопъл, ни стон. След него дойде Митов, бият ни всякакви тирета и отборчета, на късмет измъкваме баража за ЛЕ, но отново тишина изпълнена с удовлетворение. После ми държат сметка къде съм бил, какво съм правил и се правят на най-големите левскари сред левскарите. :oops:
R.I.P.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2017 23:22

Живко6461 написа:служителят поискал да бъдат върнати или заплатение действал професионално. В противен случай подлежи на финасови и дисциплинарни санкции. Господин директорът Боримиров вместо да вилнее и да демострира някои свои качества, в които отдавна е убедил голям брой интересуващи се от футбол би могъл да разреши по съответен ред Лукин да получи тениските без да ги заплаща.

Именно де, това ми беше идеята и на мен. Направиха драма за 100-200лв, която вреди на имиджа на клуба, доколкото е останал такъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”