Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2017 16:11

rhaegar написа:Ок, да, водят се на отчет тениските, добре. Човекът направи жест към клуба и ни спести заплати, на стойност хиляди евро. Можеше да си премълчат за две тениски. Срамно е.

Можеше!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2017 16:14

Капитанът на Левски Веселин Минев говори пред Sportal.bg, след като се разбра с ръководството на "сините" да му бъде прекратен контрактът, който бе до 30 юни 2017 година. Ветеранът, който има 216 мача за клуба, изрази разочарование от начина, по който се наложи да напусне любимия отбор. Въпреки това няма проблеми с никого, като желае успехи и всичко най-добро на 26-кратните шампиони на България. Бранителят бе част от последните две титли на клуба, спечелени през 2007 и 2009 година.

"Тръгвам си от Левски без никакви проблеми. Пожелавам успех на отбора, треньорите, ръководството и феновете. Все пак съм прекарал 13 години на "Герена". Съжалявам единствено, че трябваше да разбирам от медиите, а не ми се обадиха да ми кажат. Не се прави така. С изпълнителния директор Красимир Иванов се разбрах за две минути, но на други трябваше да им обяснявам, че не е това начинът. Разбирам напълно решението, че искат да правят нов отбор, с по-млади играчи. Това е напълно нормално и не се сърдя на никой. Аз съм на 36 години, но за толкова години съм заслужил повече уважение. Вярно е, че шест човека от клуба ми се обадиха да ми кажат вчера да не идвам на тренировка. Тук съм, след като се разбрах днес с ръководството, за да се сбогувам с играчите. Все пак бях техен капитан до днес. Смятам, че това е най-редното. Пак казвам, че не съм сърдит на никой. Разбирам и пожелавам успех на Николай Митов", коментира Минев пред Sportal.bg.

Защитникът за първи път говори за неприятната случка с феновете след мача с ЦСКА-София, когато бе ударен от ултрас на тима. "Нямам проблем с феновете. Бях ударен от един след дербито с ЦСКА-София, но след това говорих с тях. Тогава дори ми мина през главата да напусна сам, но съм капитан и нямам право да си тръгна през задния вход. Бях обиден, афектиран, тъй като не смятам, че не съм се раздавал някога за Левски. Имам над 200 мача за клуба и винаги съм носил клуба в сърцето си.

Срещах се с шефовете на агитката след този инцидент, те ми обясниха, че нямат нищо лично. Разбирам и тях, че им се е насъбрало много. Дори шефът на агитката каза, че сме го отнесли тези които най-малко сме заслужавали и не са се скрили като мишки. Просто бяхме най-отпред. Обясниха ми, че няма нищо лично. Насъбрало им се много напоследък и се разбрахме, както аз се извиних преди време, след като ги бях обидил, когато бях в Ботев. Няма проблем.

Искам да кажа на феновете, че трябва да бъдат търпеливи. Знам, че са жадни за резултати, след като дълги години на "Герена" няма трофей. Виждам селекцията, много хора си отиват, много идват. Не смятам, че са готови веднага да обещаят титла. Ще трябва да бъдат търпеливи и да им дадат време, а не да искат веднага да станат шампиони на всяка цена, тъй като не вярвам, че са готови на този етап. Трябва да бъдат по-реалисти. Левски е силен, когато е обединен и всички гледат в една посока. За съжаление последните години не всичко е цветя и рози, но Левски е вековен и ще пребъде", завърши Веско Минев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 13 юни 2017 16:45

blue avalanche написа:
groti написа:
Айде бе.. И хвърлените и разменените тениски в публика и със съперници ли се водят на отчет и на служителят му се търси отговорност. Смешно и жалко е. Документи за една тениска.. Аз като съм напускал фирми, в които съм имал служебни дрехи (тениски) не си спомням някой да ми е търсил нещо.

Аз, пък, знам за клубове(и то грандове), които НЕ ПОЗВОЛЯВАТ на своите футболисти да си разменят фанелки или да ги хвърлят на зрители. Ами, че те играят по 50-60 мача на сезон. Ако 13-14 футболиста всеки мач си хвърлят фанелките, къде ще му излезе края???
Що се отнася до фирмите - на мен ми се полага работно облекло и униформа. Нали не смяташ, че като си тръгвам, някой ще ми изиска мръсния гащиризон? :o
А униформата, така или иначе, си я плащам. И затова си я взимам. Ако толкова искам. :mrgreen:

По принцип по фирмите работното облекло има срок на износване, след който вече не го дължиш. Обаче ако си взел дрехите преди 2 седмици, ще ги връщаш :lol: Колкото до фланелките, служителя си е прав, щото после липсите той ще ги плаща, а 90-100 лв. бройката не са малко пари :!: Просто служителя първо е трябвало да говори с Боримиров и да уредят нещата тихо и спокойно :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 юни 2017 17:18

Не разбирам за какъв нов Левски се говори, за какво връщане на публика и други подобни мантри. Вижда се, че манталитетът на тези, които управляват Левски, е като на повечето упраляващи у нас. Казват се полуистини, не се уважава човека, хвърлят се в пространството безсмислени и омръзнали фрази. Не може ли, щом се представя отбор, да има и изпращане на тези, които по една или друга причина вече няма да са част от него. Не може ли да се каже на левскарската общественост - пък нека и други да знаят, защо единствения ни национал, който, ако не се лъжа, дойде с желание в Левски и игра с желание в него - поне докато всичко около него беше ясно и чисто, си тръгва по този позорен начин. Не може ли да не се крие истината и с нея да имат общо само "богоизбрани". Ами нека тогава те си пълнят стадиона и се радват за тази богоизбраност ....

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2017 19:46

Защо няма още опции аз си мисля че ще сме щампиони

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 20:33

nosmoky написа:
metodito написа:
mikata написа:Решението да не играят последният месец играчите с изтичащи договори бе правилно :idea:

Как смяташ, правилно ли е при положение в ЦСКА-София двамата им най-добрите играчи също се знае, че няма от новия сезон да играят при тях, но участваха в последния мач срещу нас. 3-0, "правилно" ли беше?
Браво! :evil:

За кои двама става въпрос ?

Манолев и Бодуров. Нали ще си ходят? Или медиите пак пишат глупости. Не знам.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2017 21:02

Аз продължавам да твърдя, че огромната грешка бе направена преди година и тя беше махането на Стоев. Мани, че по курвенски начин го лишиха от удоволствието да си води отбора в ЕКТ. Но той имаше идея и някаква перспектива. Щеше бавно и методично да си върви по плана. А то какво стана-изреди се Сульо и Пульо и ние сме пак две години назад. Такива са фактите.
Петрович простго използва съзиданото и си тръгна след няколко месеца. Топчо го донакендза, а Митов трябваше да забърсва с парцала.
Глупости!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2017 21:37

Няма в анкетата "финал". Няма да гласувам! :lol:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 юни 2017 21:49

rhaegar написа:Ок, да, водят се на отчет тениските, добре. Човекът направи жест към клуба и ни спести заплати, на стойност хиляди евро. Можеше да си премълчат за две тениски. Срамно е.

Ще повторя по смисъл това, което вече съм писал.
Аз поне не знам какви са мотивите на Лукин за да си тръгне по-рано като се откаже от заплатата. Не съм запознат договора му. Подобни случаи не са рядкост при прекратяване на трудов договор. Според мен възможен вариант е Лукин да е напуснал по взаимно съгласие без предизвестие, чл. 325. Естествено, че клубът не му дължи заплата за срока до края на трудовия договор. Всеки би могъл да предположи какви биха могли да бъдат мотивите на футболиста да пожелае предсрочно освобождаване и дали загрижеността за финасовото състояние на клуба е от най-вероятните.
Относно прословутите тениски отново изразявам категоричното си мнение, че служителят поискал да бъдат върнати или заплатение действал професионално. В противен случай подлежи на финасови и дисциплинарни санкции. Господин директорът Боримиров вместо да вилнее и да демострира някои свои качества, в които отдавна е убедил голям брой интересуващи се от футбол би могъл да разреши по съответен ред Лукин да получи тениските без да ги заплаща.
Не би било зле преди да се изразяват позиции да се осмислят съответните ситуации.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 юни 2017 22:01

metodito написа:Няма в анкетата "финал". Няма да гласувам! :lol:

Струва ми се, че пораженческите настроения завладяват привържениците преди да са започнали битките. Нима не сме си взели поуки от загубените финали в Ловеч и в Бургас, и от провала със "Славия". Господин Митов е длъжен да анализира въпросните мачове и да предприеме необходимите ппревантивни и коригиращи мерки и дейности за да прекратим практиката да ходим до Рим без да виждаме папата.

Върни се в “Левски”