Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Какво станало не разбрах? Пак нещо съм пропуснал...
Финягата в акция
Спас Русев: За мен Левски е едно стечение на обстоятелствата
Правя така, че клубът да попадне в ръцете на най-подходящите хора.Собственикът на Левски Спас Русев даде интервю пред "Капитал", в което говори и за Левски. Бизнесменът бе попитан дали "придобиването на футболния клуб е условие държавата да не пречи на смяната на собствеността в БТК".
"Никой не ми е поставял такива условия и не съм поемал никакви ангажименти. Съвсем откровено Левски за мен е едно стечение на обстоятелствата. Предишните собственици ме поканиха да вляза като акционер на базата на тяхна презумпция, че след като БТК е голям спонсор, компанията ще е съгласна да бъде и акционер. Аз по силата на условията за сигурност на сделката за БТК нямах право да контактувам с местния мениджмънт на компанията, преди сделката да е факт, и затова нямах идея какви са намеренията им по отношение на отбора.
След приключване на сделката за телекома информирах веднага останалите акционери в него и всички бяха категорично против влизането във футболния клуб, тъй като това беше несъвместимо с политиката на компанията. Тяхната препоръка беше и аз да изляза от клуба. Тоест, съгласявайки се в началото да вляза в Левски, направих нещо, което не е в стила ми на бизнесмен - поддадох се на емоции, защото и за мен, както и за половин България, Левски не е просто отбор или само бизнес, а е символ. Точно това не прецених и смятам от днешна гледна точка и от гледна точка на бизнеса, че решението ми не беше правилно", отвърна босът на "сините".
"Преди време заявих, че връщам акциите, и това все още е валидно. В момента позицията ми е, без да пренебрегвам отговорностите си, да направя така, че собствеността да попадне в ръцете на най-подходящите за това хора, които имат, визията, енергията, ентусиазма и компетенцията да изведат отбора напред. Защото това е важно не само за отбора и феновете, но и за самочувствието ни като нация.
Ако мога да цитирам един мой близък приятел психоаналитик - Левски е част от колективното подсъзнателно на българите и с него са свързани много очаквания, които в крайна сметка нямат нищо общо с бизнеса. Докато се намери такъв акционер, ще изпълнявам задълженията си", допълни Спас Русев.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Другаря , ни го каза най накрая в прав текст ДУХАЙТЕ СУПАТА , аз си направих далаверата !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Леле , Спас шофьорчето брутално откровен . Не е от тук и е за малко , което малко може да се проточи . На какво може да разчита едно "стечение на обстоятелствата" . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Направо съм изумен как може толкова "фин" човек така безпардонно да ви зачука?
А тука имаше наивници които чакаха от него табло ,козирка,пари за селекция. Той човека просто си търси купувач за акциите както на Левски така и на БТК.
А тука имаше наивници които чакаха от него табло ,козирка,пари за селекция. Той човека просто си търси купувач за акциите както на Левски така и на БТК.
zap_lv написа:...
След като Костадинов и другите от карето играха изключително слабо сякаш са сърдити на отбора почти всеки "специалист" каза ,че Наско Сираков такива като Костадинов би ги пратил да гледат видео по цял ден ,докато не подпишат,както направи на времето с Илиян Стоянов . Проблема беше ,че още миналото лято не им подновиха договора .Одобрявам ,че махнаха карето ,но лошото беше ,че нямат достоини заместници на този етап .
След като Наско Сираков го е казал това трябва да се приеме възторжено и да очакваме, че ще стане основно правило в частта "Човешки ресурси" от дейността на акционерните дружества. Поне на проспериращите, елитните.
Какво се случи след прословутото "гледане на видео"? Дали някой е анализирал резултатите от случая? Изводи?
Някой попита "кога за последно Левски взеха пари от трансфер"? Бих добавил колко и кои добри играчи и специалисти са привлечени в "Левски" през последните 10 години и колко и кои добри играчи и специалисти са се задържали в "Левски" през този период?
Въпроси, на които би трябвало да отговори ръководството, респ. спортно-техническият директор и треньорския екип. Ако могат, ако разберат същността. Естествено те са отворени за дискусия и във форума. Без изисквания за образование, квалификация, опит. Такива не се предявяват и към споменатото спортно-техническото ръководство.
спас още в началото го каза това. Това интервю не е някакъв шок. Всеки знае, че грам не му пука за Левски.
Re: Финягата в акция
GOLEADOR написа:Спас Русев: За мен Левски е едно стечение на обстоятелстватаПравя така, че клубът да попадне в ръцете на най-подходящите хора.Собственикът на Левски Спас Русев даде интервю пред "Капитал", в което говори и за Левски. Бизнесменът бе попитан дали "придобиването на футболния клуб е условие държавата да не пречи на смяната на собствеността в БТК".
"Никой не ми е поставял такива условия и не съм поемал никакви ангажименти. Съвсем откровено Левски за мен е едно стечение на обстоятелствата. Предишните собственици ме поканиха да вляза като акционер на базата на тяхна презумпция, че след като БТК е голям спонсор, компанията ще е съгласна да бъде и акционер. Аз по силата на условията за сигурност на сделката за БТК нямах право да контактувам с местния мениджмънт на компанията, преди сделката да е факт, и затова нямах идея какви са намеренията им по отношение на отбора.
След приключване на сделката за телекома информирах веднага останалите акционери в него и всички бяха категорично против влизането във футболния клуб, тъй като това беше несъвместимо с политиката на компанията. Тяхната препоръка беше и аз да изляза от клуба. Тоест, съгласявайки се в началото да вляза в Левски, направих нещо, което не е в стила ми на бизнесмен - поддадох се на емоции, защото и за мен, както и за половин България, Левски не е просто отбор или само бизнес, а е символ. Точно това не прецених и смятам от днешна гледна точка и от гледна точка на бизнеса, че решението ми не беше правилно", отвърна босът на "сините".
"Преди време заявих, че връщам акциите, и това все още е валидно. В момента позицията ми е, без да пренебрегвам отговорностите си, да направя така, че собствеността да попадне в ръцете на най-подходящите за това хора, които имат, визията, енергията, ентусиазма и компетенцията да изведат отбора напред. Защото това е важно не само за отбора и феновете, но и за самочувствието ни като нация.
Ако мога да цитирам един мой близък приятел психоаналитик - Левски е част от колективното подсъзнателно на българите и с него са свързани много очаквания, които в крайна сметка нямат нищо общо с бизнеса. Докато се намери такъв акционер, ще изпълнявам задълженията си", допълни Спас Русев.
Как е успял да заблуди легенти и ветерани на срещата, която беше организирана. Всички тогава в един глас заявиха, че подкрепят Русев и че той е точния човек за Левски. Голямо надлъгване било най - вероятно от страна на Русев, а ветераните наивно му повярваха. Сега истината иззлезе наяве.
"В момента позицията ми е, без да пренебрегвам отговорностите си, да направя така, че собствеността да попадне в ръцете на най-подходящите за това хора, които имат, визията, енергията, ентусиазма и компетенцията да изведат отбора напред. " Това означава ли че Русев няма всичко това, което избороява за търсения нов собственик?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Спас си призна още през ноември,че не му пука за Левски 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Финягата в акция
realno написа:...
Как е успял да заблуди легенти и ветерани на срещата, която беше организирана. Всички тогава в един глас заявиха, че подкрепят Русев и че той е точния човек за Левски. Голямо надлъгване било най - вероятно от страна на Русев, а ветераните наивно му повярваха. Сега истината иззлезе наяве.
"В момента позицията ми е, без да пренебрегвам отговорностите си, да направя така, че собствеността да попадне в ръцете на най-подходящите за това хора, които имат, визията, енергията, ентусиазма и компетенцията да изведат отбора напред. " Това означава ли че Русев няма всичко това, което избороява за търсения нов собственик?
Наистина ли не се досещаш поне за 1-2 причини "как е успял да заблуди легенти и ветерани" и защо "всички тогава в един глас заявиха, че подкрепят Русев и че той е точния човек за Левски"?