Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

eddie
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eddie » 08 юни 2017 18:57

Red_Neck написа:
eddie написа:Дисциплинарна комисия за баража ще има ли или замитаме..?

[offtopic]Май не, ... щото Бандата се е провалил на дрегера след мача. ;)

Па и кво да му вземат на Спас, виж го, че нема кеш дори да разкара непотребните :)[/offtopic]

[offtopic]То тва си е направо "хвърлени предмети с последствие.." ;)[/offtopic]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 юни 2017 21:26

metodito написа:
Живко6461 написа:...

Е, ако не правиш разлика между аматьорски и професионален футбол, каква искаш да ми е реакцията?

Предварително се извинявам на Koisa и всички, на които създавам дискомфорт с коментарите си!
Методи, явно ти е необходимо отново допълнително разясняване на сетнтенция, която аз съм приел за ясно изказана. Предполагам, че по някакви причини не успяваш да се концентрираш, когато четеш коментарите.
Аз казах, че не би трябвало от едно отиграване да се правят генерални изводи за качествата на който и да е футболист. Като контрааргумент ми предложи снимка на наистина забележително отиграване на един от най-добрите футболисти в света. Опитах се да поясня какво съм имал предвид. Споделих, че ако се предложи снимка на която същия футболист пропуска това не би трябвало да поставя на съмнение качествата му. За да бъда по-ясен казах, че и много футболисти, които не са впечатлямвали с качествата си са имали много добри красиви отигравания. Дори в аматьорския футбол има не малко подобни изпълнения. Което не означава, че авторите им са много добри футболисти. За да се оценяват качествата на даден футболист е необходима комплексна оценка от специалисти на базата на представянето на футболиста в много мачове.
И ... вадиш нов заек от ръкава - не правя разлика чежду аматьорски и професионален футбол? Би ли се аргументирал? Едва ли е само несъгласието, което изразих със сентенцията ти, че футболният клуб, макар и да е регистриран по търговския закон като акционерно дружество не трябва да се стреми към финансова печалба, а да изпълнява социална функция? Или особеното ми мнение относно някои твои постулати в областта на определянето на личните възнаграждения в акционерните дружества и в частност във футболните клубове като такива.

Bluelocks
Контакти:

Мнениеот Bluelocks » 08 юни 2017 21:57

tatusindo написа:
eelche написа:[center]Безмислени спорове...Инжинера, Сухия, Топчо, Виторио Павлов (и тоя некадърник беше начело на отбора). Ники Ди Матео, имаше един испанец Пепе Мурсия и за мен върхът на търпението и простотията по всички нива на ПФК Левски - Стойчо "Усмивката" Стоев...

Нито един от тези не беше достоен да ръководи отбора на Левски като треньор...Всички те превърнаха Левски в посредствен и средняшки отбор, постигащ втори места и резили в ЕКТ. Като заговорихме за резили, скоро се задава нов такъв. Пак ще се запишем в историята с ПОРЕДЕН такъв...
[/center]

[center][wrapimg=]http://www.sportal.bg/uploads/tinymce/2399.jpg[/wrapimg][/center]

[center]
Жалко е само, че днес можеше да е треньор на Левски и е много възможно да беше отбелязал юбилея си с шампионска титла. И защото футболът има много "ако" и хипотези, цифрите са доста безпощадни. За 11 мача Люпко спечели 27 точки или по 2.46 точки на мач. Това означава, че с това темпо и всички съдийски секири, днес Левски трябваше да има 78 точки или с 2 повече от Лудогорец.
[/center]

[center]Ето такъв треньор имахме и НИЕ като общност бяхме съучастници в изгонването му.Той върна облика на отбора и накара тази "сбирщина" от играчи да заприлича на отбора и онова познато чувство "с колко" се върна на "Герена".Треньор носител на КЕШ беше заменен с посредствен помощник-треньор достоен да води отбор от В група.Надградихме с Ники Ди Матео,който ако бяхме нормален отбор нямаше да стъпи на Герена.Истината е такава и от нея боли, ние сме съучастници в съсипването на отбора.Успех на всички "оптимисти"-мазохисти.[/center]

Къде щяхме да сме с него начело накрая на сезона може само да гадаем, но фактите са си факти - с него имахме някакъв облик на отбор! Факт! Както е и факт, че доста хора ревяха против него :!: Както се казва - да ни е честит Жадното !!! До след 2-3 седмици и поредния провал в ЛЕ!

С Петрович този отбор игреше сплотено и си печелеше мачовете, защитата + Костадинов бяха викнати в националния отбор. Сега колко национала имаме? Петрович не тръгна да се жалва колко са му некадърни играчите, ами започна да работи с каквото има, с нападатели като Адениджи и Христов и бяхме доближили Лудогорец, равен с цска. С Митов паднахме от Лудогорец 1:3, а те си играха тренировъчно мачле.. Две тройки от цска под Митов, това е достатъчно да се каже само. Митов освен нагло човече е и страхливец, обвинявайки играчите си вместо да работи с тях. Но затова си трябва капацитет, какъвто той никога не е имал, няма, и няма и да има. По-лесно е да изгониш някой, пък като ти доведат 10 нови, после ще си имаш оправдание. И заплатка ще взимаш като бонус. Ако Митов беше Треньор, ако имаше поне малко качества нямаше да запишем толкова загуби при това с отвратителна игра. За което заслуга има и Топузаков преди него.. Нямаше да иска да гони Пиргов и Александров, щеше да говори с шефовете за запазване на отбора. Когато един отбор върви, той не се пипа. Но в Левски сякаш е обратното. И не виждам как ще се оправим. :| Едно и също си говори Митов от март насам - нужни били промени, ама какви и той не знае. Явно някой му нарежда и той разбира се изпълнява, къде ще ходи.. Такъв човек да ръководи Левски е срамно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 юни 2017 22:48

Това с капитана на ... Киргизстан е някаква подигравка :| Само един киргизец помня да е играл в България - преди има-няма 20 години и кусур играеше във Велбъжд ( тогава Левски Кюстендил ) и му викаха Камаза :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 08 юни 2017 22:59

boabbb написа:Това с капитана на ... Киргизстан е някаква подигравка :| Само един киргизец помня да е играл в България - преди има-няма 20 години и кусур играеше във Велбъжд ( тогава Левски Кюстендил ) и му викаха Камаза :lol: :lol:

Не се знае от кой храст ще излезе заек.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юни 2017 00:04

.......или КАМАЗ. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2017 04:46

Супер, миналият и по-миналия сезон си правихме колекция от крила, без да имаме таран. Сега ще събираме център-защитници. Надявам се спекулациите за махането на Пиргов да не са верни. Ако нещо работи, НЕ ГО БУТАШ! Но не! Разбиха централната ни двойка Пирго-Ал Ал, надупчиха ни. Няма значение, че чехът не е лош футболист. Просто не буташ централната защитна двойка. Дълги години след Томашич и Топчо нямахме качествени централни защитници и това се отразяваше не само на отделни мачове, но и на европейски кампании (Иво Главата) и на сезони (онзи другия несретник от Берое). Имахме един съвсем нелош вратар, като Пацо, който обаче така и не получи защитата, която заслужава. Дотолкова некадърни бяха тея пред него, че му се налагаше да играе понякога като централен защитник. Дълги години след Дарко нямахме десетка. Мъчихме се да гледаме как топката лети от защитници към нападатели. Дойде Бедоя. Не знам, дали е така, но според мен не направиха нищо, за да го задържат. Мек пас, поглед над играта, техника, бързина. Всичко това изчезна. Мъчат Краев там, а отговора ще им избие очите! Мехди. Ма не, той ще е дефанзивен полузащитник. И после смърдя, че си изкарва глупави червени картони. Ми той не е разбивач на атаки. Абе не мислите ли понякога, че това не е от некадърност?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2017 04:55

Живко6461 написа:И ... вадиш нов заек от ръкава - не правя разлика чежду аматьорски и професионален футбол? Би ли се аргументирал?.

[offtopic]Да, разбира се. Пак говориш.... Много добре знаеш какво имам предвид. Един гол в махалата и един гол на високо ниво във важен мач се вкарват по-различен начин. Един гол е плод на усилията на целия отбор, но е дело на един човек. Ако беше толкова лесно да вкараш на Реал Мадрид, колкото на футболния отбор на ТЕЦ "Марица-Изток", никой нямаше да ходи на Бернабеу. Ти го виждаш като прост гол - влизане на топката във вратата. Аз го виждам, като еманация на красивия футбол и момент, който се помни. Просто сравнението ти е... Не знам какво да кажа. А това за тези... "постулати" ли каза? Пич, не смесвам темите.
П.С. Даже и да се е ударила в крака му след пас и влязла във вратата, пак няма случайност. Защото той е трябвало да бяга наедно с подавача, да следи разположението на противниковите защитници, да се позиционира във възможно най-изгодна позиция, а след това да подложи крака си, И тук става дума за извършване на едновременни действия за секунди! Лесно? Питай Йовов. Можеш да си отговориш защо не видяхме Йово с фланелката на Байерн. Така че има голямо значение. Има, Живко. За това и сравнението ти, първо - !има задна мисъл - омаловажаване на това, което постигна малки през целия сезон, след това е абсолютно out of space. Просто не е вярно. Относно чуждиците... имаш контекст на разговора. Така, както не може да говориш на официална среща: "Ко стаа, мен. Бричиш ли фугите?", така и прекалено екзактното изразяване с претрупани фрази и излишни запетаи в една неформална обстановка, каквато представя един интернет форум, по-скоро напушва на смях. Или поне не отговаря на някакви закони. Не можеш да правиш на някой забележка за начина му на изразяване в неформален контекст, освен ако не използва цинизми. Примерно. Поздрави! И отново извинявай, ако... нали?
П.С.2: Това, което публикувах беше видео, не снимка.[/offtopic]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 юни 2017 08:55

metodito написа:
Живко6461 написа:И ... вадиш нов заек от ръкава - не правя разлика чежду аматьорски и професионален футбол? Би ли се аргументирал?.

[offtopic]Да, разбира се. Пак говориш....
П.С.2: Това, което публикувах беше видео, не снимка.[/offtopic]

[offtopic]Методи, извинявам се за досадната грешка - неправилно съм нарекъл видеото снимка! Благодаря за забележката!
Благодаря и за мъдрите напътствия, които ми даваш как да се държа в обществото, как да разговарям на официални срещи и как да пиша във форуми! Поне за последното не мисля да се съобразявам. Нищо, че "прекалено екзактното" ми изразяване те "напушва на смях". Не възприемам за пример стила дори и в интернет форуми да използвам излишни и неправилни чуждици, да употребявам странни словосъчетания от български и чужди думи, да употребявам свободно иронични квалификации, да прилагам неправилни аритметични действия. Макар че с този си стил някои да се виждат извисени интелектуално. Извисени като герои на Войников. Аз пък си позволявам да правя забележки в случаите, когато събеседникът без да използва цинизми употребява некоректни твърдения от различни области, включително и такива, които противоречат на основни правила от тези области. Дори и наистина да има закони, които им позволяват това.
Да, пак си позволявам да говоря. Дори нещо повече - да ти опонирам. Въпреки комплекса ти за многоценност и пренебрежението, което изразяваш.
Отново в характерния си стил интерпретираш свободно моите думи, приписваш ми твърдения, които не съм изричал и дори изобщо не споделям. Вероятно продължаваш да не се концентрираш когато четеш и коментираш написаното. Или важно е да громиш врага, в случая опонента?
Продължаваш да ме оборваш със сентенции, близки по смисъл до това, което твърдя! Разбира се, че има значение срещу кой отбор даден футболист е изиграл по впечатляващ начин дадена ситуация. Това го споделих още в първия си коментар относно наистина майсторския и красив гол, отбелязан от Краев. В тази връзка би ли аргументирал обвинението си, че омаловажавам играта на Краев през сезона? Повтаряш го отново. Въпреки че многократно съм твърдял, че е добър футболист, от най-добрите в българското първенство. Би ли споделил, кой е вмъкнатия в дискусият футболен отбор на ТЕЦ "Марица-Изток"? Коя е организацията ТЕЦ "Марица-Изток" собственик на този отбор?[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2017 08:59

Извинявам се за спама, но за любителите на статистиката изнамерих и името - Нематжан Талипжанович Закиров 8-) Пише му, че е играл в Левски, само дето са объркали града.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”