metodito написа:Живко6461 написа:И ... вадиш нов заек от ръкава - не правя разлика чежду аматьорски и професионален футбол? Би ли се аргументирал?.
[offtopic]Да, разбира се. Пак говориш....
П.С.2: Това, което публикувах беше видео, не снимка.[/offtopic]
[offtopic]Методи, извинявам се за досадната грешка - неправилно съм нарекъл видеото снимка! Благодаря за забележката!
Благодаря и за мъдрите напътствия, които ми даваш как да се държа в обществото, как да разговарям на официални срещи и как да пиша във форуми! Поне за последното не мисля да се съобразявам. Нищо, че "прекалено екзактното" ми изразяване те "напушва на смях". Не възприемам за пример стила дори и в интернет форуми да използвам излишни и неправилни чуждици, да употребявам странни словосъчетания от български и чужди думи, да употребявам свободно иронични квалификации, да прилагам неправилни аритметични действия. Макар че с този си стил някои да се виждат извисени интелектуално. Извисени като герои на Войников. Аз пък си позволявам да правя забележки в случаите, когато събеседникът без да използва цинизми употребява некоректни твърдения от различни области, включително и такива, които противоречат на основни правила от тези области. Дори и наистина да има закони, които им позволяват това.
Да, пак си позволявам да говоря. Дори нещо повече - да ти опонирам. Въпреки комплекса ти за многоценност и пренебрежението, което изразяваш.
Отново в характерния си стил интерпретираш свободно моите думи, приписваш ми твърдения, които не съм изричал и дори изобщо не споделям. Вероятно продължаваш да не се концентрираш когато четеш и коментираш написаното. Или важно е да громиш врага, в случая опонента?
Продължаваш да ме оборваш със сентенции, близки по смисъл до това, което твърдя! Разбира се, че има значение срещу кой отбор даден футболист е изиграл по впечатляващ начин дадена ситуация. Това го споделих още в първия си коментар относно наистина майсторския и красив гол, отбелязан от Краев. В тази връзка би ли аргументирал обвинението си, че омаловажавам играта на Краев през сезона? Повтаряш го отново. Въпреки че многократно съм твърдял, че е добър футболист, от най-добрите в българското първенство. Би ли споделил, кой е вмъкнатия в дискусият футболен отбор на ТЕЦ "Марица-Изток"? Коя е организацията ТЕЦ "Марица-Изток" собственик на този отбор?[/offtopic]