blue avalanche написа:
Още на 4-ти април 2016-та беше обявено, че Конте ще е новият мениджър на Челси.
Конте привлече Батшуай, Канте, Луиз, М.Алонсо. Прибави и преподписването на Вилиан
Конте САМ си направи трансферите!!!
Примерът ти - пълна катастрофа!!![]()
В Челси трансферите много-много не ги правят Мениджърите. Конте искаше някои други играчи, но к'во да се прави.
Така или иначе примери много за това, че ако треньорът има претенции да е добър, не мрънка с какви играчи разполага. Първо, нека покаже с посредствени играчи, че го бива, пък после да иска трансфери.
У нас сме гледали и друго оправдание, след като треньор си е направил селекцията - "Не ми стигна времето" или - "Трябват ми минимум 2 години " и т.н.
В това отношение винаги съм давал пример с Мъри, падна от Беверен, но тимът още на 2-рият месец имаше облик и си личеше, какъв стил и футбол иска Стоилов.
Други карат по 2 години и не можеш разбра, какво аджеба играе отборът ...
Нещо като Митов. Ни стил, ни тактика. И то в двата му престоя.
Поне да се нагаждаше към съперниците, пък то едни и същи грешки срещу Лудогорец и пребоядисаните, така и срещу Верея, Берое и Дунав.
Да пуснат обявя наще, все из Европа ще се намери треньор, който ще иска да се докаже, без да мрънка.
Аз един треньор ( освен Мъри, както споменах ) на Левски не съм видял да излезе и да каже - Отборът ми ще играе така и така, така и така.
Всъщност, Стойчо Стоев също каза, как иска да играе отборът, поиска креативни крила за целта, но си остана с искането.