Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2017 17:25

blue avalanche написа:
Още на 4-ти април 2016-та беше обявено, че Конте ще е новият мениджър на Челси. ;)
Конте привлече Батшуай, Канте, Луиз, М.Алонсо. Прибави и преподписването на Вилиан ;)
Конте САМ си направи трансферите!!! ;)
Примерът ти - пълна катастрофа!! :mrgreen: :mrgreen:

В Челси трансферите много-много не ги правят Мениджърите. Конте искаше някои други играчи, но к'во да се прави.
Така или иначе примери много за това, че ако треньорът има претенции да е добър, не мрънка с какви играчи разполага. Първо, нека покаже с посредствени играчи, че го бива, пък после да иска трансфери.
У нас сме гледали и друго оправдание, след като треньор си е направил селекцията - "Не ми стигна времето" или - "Трябват ми минимум 2 години " и т.н.
В това отношение винаги съм давал пример с Мъри, падна от Беверен, но тимът още на 2-рият месец имаше облик и си личеше, какъв стил и футбол иска Стоилов.
Други карат по 2 години и не можеш разбра, какво аджеба играе отборът ...
Нещо като Митов. Ни стил, ни тактика. И то в двата му престоя.
Поне да се нагаждаше към съперниците, пък то едни и същи грешки срещу Лудогорец и пребоядисаните, така и срещу Верея, Берое и Дунав.

Да пуснат обявя наще, все из Европа ще се намери треньор, който ще иска да се докаже, без да мрънка.
Аз един треньор ( освен Мъри, както споменах ) на Левски не съм видял да излезе и да каже - Отборът ми ще играе така и така, така и така.
Всъщност, Стойчо Стоев също каза, как иска да играе отборът, поиска креативни крила за целта, но си остана с искането.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2017 17:59

koisa написа:От една страна си прав. За Конте не съм много съгласен, защото разполага с доста класни играчи и при него не бяха нужни чак толкова големи промени, при положение, че това му е първи сезон и никой не очакваше титла. При нас оправданията "чужда селекция и подготовка" са нещо нормално. Очевидно е, че трябва да жертваме поне един сезон с правилния треньор за да се оправят нещата.

Стига вече жертви. Всеки сезон го жертваме за сметка на следващия, по-следващия, план 2007, 2009,2017...а годините си минават. Ставаме все по-посредствени, публиката все по-обеззверена и апатична. Стига жертви. Резултати трябват, а не жертви. При това спешно. Ставаме посредствен средняк. Ботев взе купата..Може да са във втората половина, но имат трофей,а ние пак ще жертваме сезон. Трябва решение - взимаме качествен треньор и го оставяме да работи без разни тъпоглави директори да му се месят 2-3 години,иначе жертваме сезон след сезон. С добър треньор ако не за титлата имахме шанс поне за купата. Ако сръбската мастия беше останал с тези футболисти щяхме да гледаме друг футбол. Нямаме вече време за жертви и търпение.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2017 18:10

THE G.A.M.E написа:
Да пуснат обявя наще, все из Европа ще се намери треньор, който ще иска да се докаже, без да мрънка.
Аз един треньор ( освен Мъри, както споменах ) на Левски не съм видял да излезе и да каже - Отборът ми ще играе така и така, така и така.
Всъщност, Стойчо Стоев също каза, как иска да играе отборът, поиска креативни крила за целта, но си остана с искането.

Велев е свободен. С него станахме шампиони.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юни 2017 18:55

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

Велев е свободен. С него станахме шампиони.

http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/fenovete-pak-zapochnakha-velev-kurvo-i-ostavka_29918.html

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2017 19:16

groti написа:Стига вече жертви. Всеки сезон го жертваме за сметка на следващия, по-следващия, план 2007, 2009,2017...а годините си минават. Ставаме все по-посредствени, публиката все по-обеззверена и апатична. Стига жертви. Резултати трябват, а не жертви. При това спешно. Ставаме посредствен средняк. Ботев взе купата..Може да са във втората половина, но имат трофей,а ние пак ще жертваме сезон.

Ние досега сезони не сме жертвали, направо ги пропиляваме, защото разчитаме на бивши наши играчи да се правят на треньори и директори. Не съм видял досега да назначат добър треньор и да кажат, че му дават две-три години да ни направи шампиони. Напротив, назначават се някакви физкултурници без никакъв опит, които експериментират на гърба на клуба. Слагат им невъзможни цели титла и купа, а те горките се провалят още през ноември. СТД водят нарочно някакви слаби играчи, които зима и лято се сменят и вечно градим нов отбор за титла и пробив във ЕКТ. :oops:

groti написа:Трябва решение - взимаме качествен треньор и го оставяме да работи без разни тъпоглави директори да му се месят 2-3 години,иначе жертваме сезон след сезон. С добър треньор ако не за титлата имахме шанс поне за купата.

Мисля, че съм написал почти същото! За всичко това се изисква време и пак ще се наложи поне година да не очакваме титли и купи. Но поне ще знаем, че след година-две този треньор ще е сглобил силен отбор. ;) Без жертва няма да стане...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2017 19:47

Митов трябва да се смени със само и единствено качествен треньор! Наистина качествен.
Сега се пише за Букарев и Мариян. Ужас. Как да кажа, че са слаби треньори, след като е срамно и нелепо да сложа тази професия до имената им ? Да тренират децата в махалата - да, ама Левски ? Малоумие.
Ако митов се смени с друг некадърник, скоростта на пропадане много ще се увеличи.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юни 2017 20:11

Eminem написа:Митов трябва да се смени със само и единствено качествен треньор! Наистина качествен.
Сега се пише за Букарев и Мариян. Ужас. Как да кажа, че са слаби треньори, след като е срамно и нелепо да сложа тази професия до имената им ? Да тренират децата в махалата - да, ама Левски ? Малоумие.
Ако митов се смени с друг некадърник, скоростта на пропадане много ще се увеличи.

Защо няма Like в този форум ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2017 20:22

Най-лошото е че Митов си вярва, че е голям треньор и че е подходящия треньор за Левски. От такива си патим, защото не осъзнават, че вредят.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 юни 2017 20:35

mikata написа:
Живко6461 написа:Преди няколко дни си позволих тук да задам въпроси към изпълнителните директори на ПФК "Левски" АД...

Пиши им тук samo@levski.bg ;)

Благодаря!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2017 22:57

koisa написа:
groti написа:Стига вече жертви. Всеки сезон го жертваме за сметка на следващия, по-следващия, план 2007, 2009,2017...а годините си минават. Ставаме все по-посредствени, публиката все по-обеззверена и апатична. Стига жертви. Резултати трябват, а не жертви. При това спешно. Ставаме посредствен средняк. Ботев взе купата..Може да са във втората половина, но имат трофей,а ние пак ще жертваме сезон.

Ние досега сезони не сме жертвали, направо ги пропиляваме, защото разчитаме на бивши наши играчи да се правят на треньори и директори. Не съм видял досега да назначат добър треньор и да кажат, че му дават две-три години да ни направи шампиони. Напротив, назначават се някакви физкултурници без никакъв опит, които експериментират на гърба на клуба. Слагат им невъзможни цели титла и купа, а те горките се провалят още през ноември. СТД водят нарочно някакви слаби играчи, които зима и лято се сменят и вечно градим нов отбор за титла и пробив във ЕКТ. :oops:

groti написа:Трябва решение - взимаме качествен треньор и го оставяме да работи без разни тъпоглави директори да му се месят 2-3 години,иначе жертваме сезон след сезон. С добър треньор ако не за титлата имахме шанс поне за купата.

Мисля, че съм написал почти същото! За всичко това се изисква време и пак ще се наложи поне година да не очакваме титли и купи. Но поне ще знаем, че след година-две този треньор ще е сглобил силен отбор. ;) Без жертва няма да стане...

Първенството ни е достатъчно слабо, та да се примиряваме с 2-ро,3-то място. Лудогорец не са турнирен отбор. Няма причина Да се задоволим с пореден нулев сезон. Спомни си носителите на купи последните години. За шампионата съм съгласен, въпреки че с люпко имахме шанс и за титла. говоря сериозно. Дори и да бяхме изгубили дербитата с Лудогорец и мачовете с Микрево ако си бяхме взели мачовете срещу другите отбори имахме шанс. С тази готовност към компромиси само правим услуга на Спас и Боримиров. Търпение към футболистите и треньорите трябва да има, но компромиси и жертвани сезони не. Всеки мач е важен дори за изграждане на манталитета на футболистите. Те трябва да знаят, че в Левски трябва да се играе за победа, титла и купа. С тези компромиси ставаме средняк. По принцип говорим за едно и също - търпение към треньора, но съм против ръководството да говори за пореден компромис в името на план 2020.
110 години любов!

Върни се в “Левски”